Προς το περιεχόμενο

ποιο κινητό με android?

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τα καταφερνετε κάθε ποστ να το κάνετε galaxy vs nexus ... :) Συμφωνώ με τον orlox. Οι διάφορές είναι συγκεκριμένες. Ξαδέρφια είναι τα 2 κινητά. Ότι θεωρεί ποιο σημαντικό ο καθένας παίρνει, και καλα κανει. Αν θες να κανείς απόλυτη σύγκρισή των 2, θα συγκρινεις το nexus με την amoled. Και τοτε το πλεονεκτήματά της τιμής αντιστρέφεται υπέρ του galaxy, και κατά πολυ μάλιστα.. Τώρα αν δε σε ενδιαφέρει η amoled, δεκτό, γουστα είναι αυτά. Αλλα με το να βγάζετε άχρηστη την amoled χάνετε το οποίο δίκιο έχετε.

android.png

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ολο το ιδιο λες ρε φιλε.μονο στην οθονη υπερτερει απλα.αλλα κα το nexus s εχει αρκετα καλη οθονη οποτε η δουλεια σου γινεται.φωτογραφιες το βραδυ μπορεις να βγαλεις?οχι και αυτο δεν διορθωνεται.βρες μου ενα benchmark που βγαζει καλυτερο το galaxy s απο το nexus s σε εργοστασιακη κατασταση και εγω το σπαω την ιδια στιγμη.απλα ειναι χαωτικη η διαφορα σε επιδοσεις.μην μιλας με αερολογιες μπορω να σου παραθεσα απειρα τεστ ταχυτητας των 2 κινητων.εσυ παλι θα ερχεσαι και θα λες δεν εχει αμολεντ ομως το γνωστο παραμυθι.λαο εγω σου λεω δεν εχει φλας.μπορεις να βαλεις?οχι.μπορω εγω να εχω πολυ καλη ποιοτητα και να βλεπω μια χαρα χρωματα και απο τη sclcd?ναι

Δημοσ.

Πειτε με περιεργο πειτε με στραβο αλλα εμενα η αμολεντ δεν μου αρεσει. Απο την αλλη το να μην μπορω να εχω ραδιοφωνο ή επεκταση μνήμης επίσης με χαλαει.

Αν ενα φιλαρακι που δεν εχει πολυ σχεση με το αντικειμενο θα με ρωταγε τι να πάρει απο 300 μεχρι 350 θα του ελεγα το Nexus γιατι και λιγοτερο πειραγμα θελει οποτε θα γλυτωσω το "ποτε να ερθω σπιτι σου να μου φτιαξεις το κινητο" και officialy ειναι καλυμενος και πιο πολυ χωρο να βαζει μουσικη- video και φλας θα εχει για τα κλαμπακια για να ανεβαζει φωτο στο FB με τα γκομενακια αγκαλια.

Αν απο την αλλη ασχολειοτανε θα του ελεγα αυτες ειναι οι επιλογες σου σε αυτα τα χρηματα , galaxy - nexus, τραβα σε ενα πλαισιο - Public κτλ δες τα και παρε οποιο γουσταρεις.

Δεν ειναι το κυπριακο ουτε κανεις δεν χανει λεφτα αγοραζοντας το ενα η το αλλο.

Δημοσ.

Οι διαφορές δεν είναι μόνο στην οθόνη.

Μάλλον χθες πριν κοιμηθείς, δεν μπήκες gsmarena.

Οπότε συνεχίζεις να αγνοείς την πραγματικότητα και να παραπληροφορείς.

Ο Πέτρος χθες σας ζήτησε κάτι.

Κάντε το να δούμε...

android.png

Δημοσ.

Οι διαφορές δεν είναι μόνο στην οθόνη.

Μάλλον χθες πριν κοιμηθείς, δεν μπήκες gsmarena.

στο οτι οι διαφορες δεν ειναι μονο στην οθονη συμφωνώ! και ναι μπηκα στο gsmarena! απο οτι φαινεται 2-3 μελη απο δω και το gsmarena (γνωστο galaxy s fan club) πιστευεται πως το galaxy s ειναι καλυτερο ενω οι υπολοιποι 7 δισ. κατοικοι της γης πιστευουν πως υπερτερει το nexus s. λοιπον σε out-of-the-box κατασταση το nexus s ειναι κατα πολυ πιο γρηγορο απο το sgs. βεβαια αν βαλεις custom roms κτλ δεν ξερω αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο... τωρα ειναι αναλογως τι θελει ο καθενας! αν θελει ραδιοφωνο (και να το πειραξει βεβαια το κινητο) τοτε παει για το sgs... αν ομως μπορεσει να δει ταινια στο sgs να τον βαλουμε στο γκινες! τεσπα. αν ομως δεν θελει να το πειραξει παει σε nexus s (οπου και να το πειραξει απο γρηγορο θα γινει πυραυλος! ) το καθενα εχει τα υπερ και τα κατα του! απλα ειναι ολοιδια μονο που οπως ειπα σε out-of-the-box κατασταση το nexus s ειναι καλυτερο και συμφερει στη τιμη του! αλλα και να χεσουμε τις διαφορες και να πουμε πως απλα εχουν διαφορετικο ονομα παλι συμφερει το nexus s διοτι ειναι 50€ κατω! και για να ξερεις ειχα και τα δυο κινητα και ετσι σχηματισα την γνωμη μου! (ενω ο nikoskon -κατοχος του sgs- πιστευει πως εχει καλυτερη γνωμη υπερασπιζοντας το κινητο του) λοιπον τελος το offtopic υπαρχει και αναλογο θεμα!

υ.γ. γιατι δεν λετε και ολα τα υπερ του nexus s; πχ οτι ειναι ξεκλείδωτο απο τη μανα του κτλ;

• Moderators
Δημοσ.

αν ομως μπορεσει να δει ταινια στο sgs να τον βαλουμε στο γκινες! τεσπα.

Eννοεις το SGS του οποιου ο player υποστηριζει ολα τα format και δεν χρειαζεται 3rd party app για να παιξει κατι?

Ρε συ ειναι αστεια αυτα που λες, ομολογουμενως το sgs εχει τον καλυτερο stock player.

To gsmarena Galaxy S fan club? :lol:

Α, για δες κι αυτο.

http://www.insomnia.gr/topic/414238-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-nexus-s/

Oh wait...

Kαι οχι δεν ειναι τα ιδια με αλλο ονομα, μηπως μπερδευεσαι με το Nexus S με την samoled οθονη? Αν ναι, τοτε newsflash, το SGS ειναι πιο οικονομικο. Ενα κινητο με samoled οθονη ΔΕΝ ειναι ιδιο με ενα κινητο με LCD, o,τι και να πει κανεις, οπως και να το παρουσιασει, απλα δεν ειναι. Fact.

Eπισης λες πως αν θελει ραδιοφωνο τοτε να παει στο SGS. Οκ, αφου εμπεδωσαμε πως το Nexus ΔΕΝ εχει ραδιοφωνο, παλι καλα ειναι προοδος :D

Τεσπα over απο μενα.

Δημοσ.

Ρε συ Πέτρο τί λέει;

Το Galaxy S είναι "κλειδωμένο";

Πόσες άλλες *** θα ακούσουμε από δήθεν πρώην υπαλλήλους της Google.

Μάγκες κόφτε τες όλες, ανεξαρτήτως ώρας.

Δεν υπάρχει γιατριά.

Γεμίζεται ένα φόρουμ με ψέματα.

Τέλος και από εμένα.

android.png

Δημοσ.

@Dbzakias: με αυτά που γράφεις, φοβάμαι θα έχεις το αντίθετό αποτέλεσμά, να κανείς κόσμο να μη πάρει το nexus. Και οχι τιποτα αλλο, μια χαρα ειναι το nexus. Η υπεραπλουστευση, το να βλέπουμε τα πράγματά μονόπλευρα, έχει σαν αποτέλεσμά να σου επιτιθονται ολοι.. Πραγματικά πιστεύεις ότι το lcd nexus, είναι το καλύτερό κινητό που υπάρχει , και το galaxy s (που είναι ότι ποιο κοντινό υπάρχει στο nexus) άχρηστο; Γιατί αυτά γράφεις. Μονο εσι. Ασε τα αλα 7 δισεκατομυρια στην ισυχια τους.. Τώρα η amoled για το 90% είναι καλύτερή. Και το 10% που διαφωνεί, μάλλον είναι γιατί δεν έχει καταλάβει τις διάφορές. Αμα τους δώσεις 2 μέρες συσκευή με amoled, δύσκολα θα ξανάπανε ποτε σε lcd, ητε βλέπουν ταινίες ητε όχι.

android.png

Δημοσ.

ρε ειστε σοβαροι προβαλεται το ραδιοφωνο σαν ατου.εχω παρει hands free με 10 ευρω και ακουω κανονικα ραδιοφωνο.σιγα το προβλημα.αλλα προβληματα δεν λυνονται οποως το φλας.οσο και να ψαξεις φλας δεν μπορεις να βαλεις.η αμολεντ εχει πιο εντονα χρωματα το ασπρο της βεβαια ειναι χαλια αλλα με αφηνει αδιαφορο.μια χαρα ειναι η sclcd.εχω ενα κινητο ταχυτατο σε εργοστασιακη κατασταση με 2.3.4 με φλας με ραδιο και τα παντα ολα.αν παρεις το sgs σημερα απο μαγαζι και εχει ολα αυτα τοτε πασο.επισης αν αλλαξεις ρομ υπαρχει ρομ για το nexus που υποστηριζει ραδιο και δεν χρειαζεται να παρεις hands free.και για πειραγμα που λετε το nexus s ειναι η κορυφη γιατι πανω σαυτο πειραματιζονται ολοι.να δωσω 350 για sgs και να μου βγαζει σε εργοστασιακη μορφη στο quadrant κατω απο 1000 πιο λιγο και απο το ideos x5 ειναι απαραδεκτο

@Dbzakias: με αυτά που γράφεις, φοβάμαι θα έχεις το αντίθετό αποτέλεσμά, να κανείς κόσμο να μη πάρει το nexus. Και οχι τιποτα αλλο, μια χαρα ειναι το nexus. Η υπεραπλουστευση, το να βλέπουμε τα πράγματά μονόπλευρα, έχει σαν αποτέλεσμά να σου επιτιθονται ολοι.. Πραγματικά πιστεύεις ότι το lcd nexus, είναι το καλύτερό κινητό που υπάρχει , και το galaxy s (που είναι ότι ποιο κοντινό υπάρχει στο nexus) άχρηστο; Γιατί αυτά γράφεις. Μονο εσι. Ασε τα αλα 7 δισεκατομυρια στην ισυχια τους.. Τώρα η amoled για το 90% είναι καλύτερή. Και το 10% που διαφωνεί, μάλλον είναι γιατί δεν έχει καταλάβει τις διάφορές. Αμα τους δώσεις 2 μέρες συσκευή με amoled, δύσκολα θα ξανάπανε ποτε σε lcd, ητε βλέπουν ταινίες ητε όχι.

android.png

δεν ειπε αυτο ρε φιλε ειπε το προφανες.οτι στα ιδια λεφτα τα 2 κινητα παιρνεις nexus με κλειστα ματια.η ιδια η κατασκευαστρια εταιρια το εχει δηλωσει οτι το nexus ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει πριν βγαλει βεβαια το galaxy 2

Δημοσ.

Eννοεις το SGS του οποιου ο player υποστηριζει ολα τα format και δεν χρειαζεται 3rd party app για να παιξει κατι?

Ρε συ ειναι αστεια αυτα που λες, ομολογουμενως το sgs εχει τον καλυτερο stock player.

To gsmarena Galaxy S fan club? :lol:

Α, για δες κι αυτο.

http://www.insomnia.gr/topic/414238-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-nexus-s/

Oh wait...

Kαι οχι δεν ειναι τα ιδια με αλλο ονομα, μηπως μπερδευεσαι με το Nexus S με την samoled οθονη? Αν ναι, τοτε newsflash, το SGS ειναι πιο οικονομικο. Ενα κινητο με samoled οθονη ΔΕΝ ειναι ιδιο με ενα κινητο με LCD, o,τι και να πει κανεις, οπως και να το παρουσιασει, απλα δεν ειναι. Fact.

Eπισης λες πως αν θελει ραδιοφωνο τοτε να παει στο SGS. Οκ, αφου εμπεδωσαμε πως το Nexus ΔΕΝ εχει ραδιοφωνο, παλι καλα ειναι προοδος :D

Τεσπα over απο μενα.

το οτι το sgs εχει πολυ καλο stock player ειναι δεδομένο, αυτο που ήθελα να πως ειναι οτι οι ταινιες (1280χ720 τουλάχιστον που ειχα δοκιμάσει) δεν βλεποντουσαν λογο του λαγκαρισματος! και να την βρασω την amoled οθονη του γαλαξια σίγμα αμα ειναι να εχει μαπα χρωματα... για το nexus s με την super clear lcd δεν πολυ ξερω διοτι το ειχα χρησιμοποιήσει μονο απο εναν φιλο μου. το δικο μου ηταν με την super amoled και στη σύγκριση που ειχα κανει τα χρώματα της samoled του gns με του sgs υπήρχε μεγαλη διαφορα! αλλα επειδη εδω ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του ας μιλήσουν τα benchmarks αψηφώντας τις οθονες...

one.jpg

ρε ειστε σοβαροι προβαλεται το ραδιοφωνο σαν ατου.εχω παρει hands free με 10 ευρω και ακουω κανονικα ραδιοφωνο.σιγα το προβλημα.αλλα προβληματα δεν λυνονται οποως το φλας.οσο και να ψαξεις φλας δεν μπορεις να βαλεις.η αμολεντ εχει πιο εντονα χρωματα το ασπρο της βεβαια ειναι χαλια αλλα με αφηνει αδιαφορο.μια χαρα ειναι η sclcd.εχω ενα κινητο ταχυτατο σε εργοστασιακη κατασταση με 2.3.4 με φλας με ραδιο και τα παντα ολα.αν παρεις το sgs σημερα απο μαγαζι και εχει ολα αυτα τοτε πασο.επισης αν αλλαξεις ρομ υπαρχει ρομ για το nexus που υποστηριζει ραδιο και δεν χρειαζεται να παρεις hands free.και για πειραγμα που λετε το nexus s ειναι η κορυφη γιατι πανω σαυτο πειραματιζονται ολοι.να δωσω 350 για sgs και να μου βγαζει σε εργοστασιακη μορφη στο quadrant κατω απο 1000 πιο λιγο και απο το ideos x5 ειναι απαραδεκτο

δεν ειπε αυτο ρε φιλε ειπε το προφανες.οτι στα ιδια λεφτα τα 2 κινητα παιρνεις nexus με κλειστα ματια.η ιδια η κατασκευαστρια εταιρια το εχει δηλωσει οτι το nexus ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει πριν βγαλει βεβαια το galaxy 2

μάλλον εισαι ο μονος που με καταλαβαίνει!

Ρε συ Πέτρο τί λέει;

Το Galaxy S είναι "κλειδωμένο";

Μάγκες κόφτε τες όλες, ανεξαρτήτως ώρας.

Δεν υπάρχει γιατριά.

Γεμίζεται ένα φόρουμ με ψέματα.

Τέλος και από εμένα.

android.png

στο galaxy s βλεπεις πουθενα το HSDPA 1700;

κι αλλες ποσες μ******* θα ακουσουμε απο ενα μ**********ρο του insomnia;

ειναι απλο! οι κατοχοι του galaxy s χαίρονται την οθονη του κινητού τους ενω οι κατοχοι του nexus s χαίρονται ολο το κινητό! αν και τωρα που τα λεμε το nexus s εχει καλυτερη οθονη (οθονη contour)!

υ.γ. καποια στιγμη λες: Ενα κινητο με samoled οθονη ΔΕΝ ειναι ιδιο με ενα κινητο με LCD, o,τι και να πει κανεις, οπως και να το παρουσιασει, απλα δεν ειναι. Fact.

εδω εχεις δικιο αλλα μη μου πεις πως η και καλα amoled οθονη του sgs συγκρινεται με οποιαδηποτε αλλη amoled! στα ματια μου φαινεται χιλιες φορες καλυτερη η tft (<-- μεταφορα για πολλους που δεν προκειται να το καταλαβουν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...