Vasilisxd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δεν θα εμπιστευόμουν την Sony Ericsson για High End κινητά αφής. Δεν έχει και κάτι να πει βάση Speccs και έχει και ψιλό-χάλια Software. Θα προτιμούσα κάτι σε Desire S / Incredible S , κυρίως λόγο Software αλλά και από Design είναι πολύ όμορφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karteo24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 αν δεν πας για αγορα 2πυρηνου τοτε μακραν η καλυτερη επιλογη ειναι το nexus s στα 299.το κινητο απλα πεταει.οτι πιο γρηγορο υπαρχει με 1 πυρηνα και οτι τελευταιο σε λογισμικο το χεις αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 99% μου έχουν κρατήσει το S 2 με 479euro. μάλλον δεν πρέπει να το σκέφτομαι πλέον ειδικά με τέτοια τιμή ε? σε σύγκριση πάντα με το sensation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μην το σκέφτεσαι το S2 είναι καλύτερο από το sensation, υπάρχουν πολλές συγκρίσεις στο youtube. Μάλλον και γω για το S2 με κόβω έτσι όπως έχει πέσει η τιμή, αν και πρώτα θέλω να το δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα, δεν θέλω κινητό γκουμούτσα. Από θέμα κατασκευής η samsung τι λέει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 είχα πάει σήμερα να τα δω. είχαν το samsung εκθεσιακό οποτε το έψαξα αρκετά,εντάξει η ποιότητα κατασκευής δεν είναι κακή αν και το κινητό είναι όλο από πλαστικό.τριξίματα κτλ πάντως δεν είδα, τώρα τι γίνετε μετά από καιρό δεν μπορώ να το γνωρίζω. ήθελα να δω και το sensation αλλα δεν είχα εκθεσιακό βεβαια μου έβγαλε ένα απλός να το δω χωρίς να κάνει power on και φυσικά η κατασκευή του μου άφησε την καλύτερη εντύπωση, πολύ στιβαρό.επίσης φαίνεται πιο μικρό από ότι το S2. μου είπε ότι σε 1-2 μέρες θα έχουν εκθεσιακό οπότε θα το περιεργαστώ και επλίζω επιτέλους να καταλήξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Αλουμίνιο το ένα, πλαστικό το άλλο δεν υπάρχει σύγκριση, αν και αν το πάρω τελικά θα βάλω κάλυμμα. Διαστάσεις Seansation: 126.1×65.4×11.3 χλστ. Διαστάσεις Samsung Galaxy S II: 125.3×66.1×8.49 χλστ. H διαφορά είναι μικρή με ένα + στο ύψος του samsung που έχει αισθητή διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 το θέμα με αυτά τα δυο δεν είναι στις διαστάσεις αλλα στο σχήμα που έχουν...και έτσι το sensation σου δίνει την ψευδέσηση ότι είναι πιο μικρό/πιο μαζεμένο. πάντως αν τελικά όταν φέρουν τα κομμάτια και είναι με την μειωμένη τιμή δε νομίζω να πάω στο sensation. το sensation πιο πολύ το κοιτάω για την κατασκευή του αν και έχει ένα μείον στην οθόνη που δεν είναι gorilla και επίσης στο καπάκι που από ότι είδα μαζεύει σκόνη μετά από λίγες μέρες κάτω από το ακουστικό και την μπροστινή κάμερα.. επίσης για το sense που μου αρέσει παρα πολύ και για το Notification LED. μα εκεί στην samsung τσιγκουνεύτηκαν ένα LED?! από τα πιο σημαντικά (για εμένα) αυτή η απώλεια μεταξύ του sensation.. εννοείτε μια θήκη για το S2 έχω δει μια ωραία διάτρητη που δεν του αλλάζει πολύ το πάχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 και Galaxy S(350€) που είναι καλύτερο από το Nexus S :mad: απαγορευονται τα ψεματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karteo24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 :mad: απαγορευονται τα ψεματα! το ψεμα παει συννεφο.παιρνει κοσμο στον λαιμο του λες και πληρωνει αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 το ψεμα παει συννεφο.παιρνει κοσμο στον λαιμο του λες και πληρωνει αυτος ενταξει καλο το sgs αλλα το nexus s οπως και να το κανουμε ειναι έστω και ελαχιστα καλυτερο! (και 50€ φθηνοτερο) οποτε δεν καταλαβαινω καν το λογω να ανεφερουμε το sgs! υ.γ. σου εβαλα +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karteo24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 δεν ειπε κανεις δεν ειναι καλο το sgs.απλα το nexus ειναι ενα κλικ καλυτερο.και στην ιδια τιμη τοτε πας για nexus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Αντε πάλι... Dbzakias2 και karteo24, μπείτε gsmarena.com, συγκρίνετε Galaxy S vs Nexus S και μετά πηγαίνετε για νάννυ. Πριν πάτε για νάννυ και αφού συνειδητοποιήσετε την epic fail αγορά σας, μην ξαναποστάρετε γιατί είναι προφανές πως για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας, παραπληροφορείτε τα μέλη του φόρουμ. Στα υπόψιν πως το Nexus S που προτείνετε δεν έχει AMOLED. Καληνύχτα... Kittens... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ρε μην τρελενεστε. Ιδια κινητα ειναι. 3 διαφορες εχουν. Οθονη και μνημη και φλας. Το Nexus S εχει πιο πολυ μνημη αλλα δεν μπορεις να βαλεις αλλη + φλας Το αλλο εχει amoled οθονη που σημειωτέων ΔΕΝ αρεσει σε ολους. Προσωπικα βρισκω τα χρωματα "παραμορφωμένα" και εκτος πραγματικοτιτας με το λευκο να πρασινοκιτρινιζει. Οσο το Nexus S ειναι πιο φτηνο πας για nexus εκτος και αν θες πιο πολυ απο 16gb μνημη. Aλλιως galaxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Εχετε βγαλει κοσμο off ε. Και το κακο ειναι πως λετε και ανακριβειες, οπως λ.χ οτι το Nexus εχει ραδιοφωνο. Και θα σας διαβασει καποιος που θα χαλασει τα ωραια του euro για κατι που νομιζει πως εχει ραδιοφωνο και στο τελος θα μεινει με την wtf εκφραση στο προσωπο του. Το ραδιοφωνο ειναι απλως ενα παραδειγμα των ανακριβειων. Που ακριβως ειναι καλυτερο το Nexus? Που? Θα ηθελα μια απαντηση με 1. 2. 3. αν ειναι ευκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Άσε Πέτρο. Μην χαλιέσαι. Ο άλλος στην απέλπιδα προσπάθειά του να δώσει βάρος στο γραπτό του λόγο, αυτοαποκαλείται "πρώην υπάλληλος της Google". Αν ασχοληθείς λίγο με τα posts των Dbzakias2,karteo24 θα λιώσεις στο γέλιο. Και όμως αυτοί οι τύποι postάρουν σε forums. Orlox ό,τι και να λες, σε καθημερινή χρήση, μόνο και μόνο λόγω της απίστευτης φωτεινότητας και αντίθεσης, η ΑMOLED πιάνει κορυφή. Σε ήλιο με LCD, ούτε καν. Όσο για τα χρώματα, βάλε διπλα 2 τηλέφωνα με τις εν λόγω οθόνες και μετά το ξανασυζητάμε. Στην ανάγκη δες βίντεο με συγκριτικά. Ούτε εδώ υπάρχει θέμα σύγκρισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.