nikoskon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Το ios5 ξέρουμε ηδη τι αλλαγές φέρνει. Notification τύπου android, και μια κεντρική οθόνη με όλα τα μυνηματα, κλείσεις κλπ. Ουσιαστικά το lockscreen που βάζαμε με jb, χωρίς jb. Και διάφορές άλλες μικροβελτιωσεις σε σωστή κατεύθυνσή. Δεν έχει παντως widget, θέματα, live wallpaper, τουλάχιστον χωρίς jb. Δεν αναμένεται καμία επιπλέον προσθήκη δηλαδή. Ό,τι βλέπουμε σε beta θα το δούμε και σε stable μορφή τον Σεπτέμβρη δηλαδη; Αν είναι έτσι, τότε άκυρο. Βουρ για Android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Θεωρητικά έχει άλλες 100 βελτιώσεις αλλα οι περισσότερες τρέχουν "από κάτω" δε φαίνονται δηλαδή. Είναι για πολλά πράγματά πχ για υποστήριξή πολυπυρινων επεξεργαστών , βιντεοκλεισεις, κλπ. Παντως και εγώ θα ήθελα περισσότερα για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 μάλλον θα πάω για το sensation αν και δεν έχω καταλήξει στα σίγουρα ακόμα... πέρα από αυτά θέλω να ρωτήσω αν πάρω το sensation από το EBW που το έχει κάπου στα 500euro πως θα ξέρω αν είναι παραεισαγωγή η ελληνικό? και δεύτερον αν χρειαστώ την εγγύηση το πηγαίνω κατευθείαν στην ace hellas? η πρέπει να μπλέξω με το κατάστημα που το αγόρασα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Το λιγότερες ταλαιπωρίες είναι σχετικό. Μπορεί να πάρεις το καλύτερο τηλέφωνο και να σε τρέχει απο service σε service. Εγώ στο Galaxy2 δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα κάποιο θέμα. Είναι το καλύτερο κινητο απο specs και αυτο μετράει στον απαιτητικό κόσμο του Android. Αν μπορείς να περιμένεις , έρχονται καλές προτάσεις μετα το καλοκαίρι. Κατι σε στυλ Xperia ακουσα.. Ισχυει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dopethr0ne Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Samsung Nexus S - Σουπερ Εργαλειο LG Optimus Black - Οθονάρα & Στυλ και τα 2 στα 300 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μάλλον θα πάω για το sensation αν και δεν έχω καταλήξει στα σίγουρα ακόμα... πέρα από αυτά θέλω να ρωτήσω αν πάρω το sensation από το EBW που το έχει κάπου στα 500euro πως θα ξέρω αν είναι παραεισαγωγή η ελληνικό? και δεύτερον αν χρειαστώ την εγγύηση το πηγαίνω κατευθείαν στην ace hellas? η πρέπει να μπλέξω με το κατάστημα που το αγόρασα? κάποιος που να ξέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 κάποιος που να ξέρει? και τα δυο μπορεις! δλδ αν εχει αντιπροσωπια στην ελλαδα τοτε το στελνεις εκει αλλιως μεσω του καταστήματος που το αγορασες... τωρα για τις παραεισαγωγες να ξερεις πως το 90% των μαγαζιων ετσι λειτουργει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πληροφοριακα το galaxy s2 εχει πεσει γυρω στα 470 στα περισσοτερα καταστηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis8190 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 από τι μια το sensation ενώ άρχισα να το κοιτάω με άλλο μάτι ξαφνικά είδα ότι δεν έχει gorilla glass... σίγουρα δεν έχει; γτ χθες πήγα στο πλαίσιο επειδή κοιτάω και γω για κινητό και μου είπανε ότι έχει τζάμι και το sensation και το desire s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 σίγουρα δεν έχει; γτ χθες πήγα στο πλαίσιο επειδή κοιτάω και γω για κινητό και μου είπανε ότι έχει τζάμι και το sensation και το desire s Άλλο "τζάμι" άλλο "Gorilla Glass". Το Desire S έρχεται με Gorilla Glass. Το Sensation όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν αρκετές ανακοινώσεις, μερικές λένε ότι έχει gorilla glass μερικές λένε όχι. Τέσπα ψήνομαι και γω για android και συγκεκριμένα για HTC, υπάρχει κανένα θέμα στο forum για το desire s?? Δεν βρήκα κάτι. Θα γίνει καμία καινούργιο κυκλοφορία ή να πάω για το desire s? Οι 4-4.3 ίντσες μου φαίνονται πολλές για κινητό. Κάτι άλλο στις 3.7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εννοείται πως δεν πας για Desire S. Αν αποφασίσεις για non-HTC, κοίτα τα Nexus S(300€) και Galaxy S(350€) που είναι καλύτερο από το Nexus S με μόνο "μείον" πως την έλλειψη φλας κάμερας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis8190 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Άλλο "τζάμι" άλλο "Gorilla Glass". Το Desire S έρχεται με Gorilla Glass. Το Sensation όχι. Α! οκ. λάθος μου. θα ήθελα επίσης να βάλω στην κουβέντα και το xperia arc με το πλεονέκτημα της κάμερας το δίκοπο μαχαίρι της οθόνης (μεγάλη με καλύτερη ανάλυση μεν αλλά ίσος ποιο δύσκολη στην χρήση) και το μείον της μικρότερης RAM (512) Εννοείται πως δεν πας για Desire S. γιατί είσαι τόσο κάθετος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Α! οκ. λάθος μου. θα ήθελα επίσης να βάλω στην κουβέντα και το xperia arc με το πλεονέκτημα της κάμερας το δίκοπο μαχαίρι της οθόνης (μεγάλη με καλύτερη ανάλυση μεν αλλά ίσος ποιο δύσκολη στην χρήση) και το μείον της μικρότερης RAM (512) γιατί είσαι τόσο κάθετος? Γιατί ό,τι περίσσεψε της HTC από πρόπερσι το έβαλε στο Desire S. Έχει προηγούμενης γενιάς CPU/GPU σε σχέση με το ανταγωνισμό του και είναι και ακριβότερο. Και δεν είμαι κάθετος. Την γνώμη μου λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis8190 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Και δεν είμαι κάθετος. Την γνώμη μου λέω. Οκ δεν το ειπα με κακή διαθεση. Απλα μου φενετε αρκετά καλο στα ματιά μου. Ποια η γνώμη σας για το arc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.