Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το οποίο είχε να κάνει με την ρύθμιση του policy; Και για το οποίο είχε βγει fix app στο market; Για αυτό το μείζον πρόβλημα μιλάς; :mrgreen: ναι αλλα σε πολλους δεν εκανε τιποτα αυτο το fix! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 :mrgreen: ναι αλλα σε πολλους δεν εκανε τιποτα αυτο το fix! Για όλα έχεις απάντηση πάντως! 'σ' ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Για όλα έχεις απάντηση πάντως! 'σ' ωραίος! οντως ειμαι ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 πήγα και είδα διάφορα κινητά και είμαι ανάμεσα σε : samsung galaxy σ 2,htc sensation,htc desire s kai htc desire z. τα htc από ότι είδα έχουν πολύ καλή κατασκευή ίσως από τις καλύτερες. από την άλλη έχουν μειονέκτημα ότι έχουν πολύ μικρή αποθηκευτικοί μνήμη από μόνα τους αλλα μικρό το κακό. γενικά όταν θα πάρω κάποιο δεν θα το αφήσω έτσι,μου αρέσει να ψάχνω και να το πειράζω. ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα 4 πρέπει να ξέρω κάτι ιδιαίτερο για το κάθε ένα? κάποιο πρόβλημα ίσως κτλ? κάτι διάβαζα για το desire z ότι brickari εύκολα άμα πας να το κανεις root. γενικά τέτοια θεματάκια θέλω να μάθω και για τα 4 κινητά ώστε να αποφασίσω και να μην έχω απρόοπτα μετά.. ευχαριστώ και συγγνώμη για το τεράστιο post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 πήγα και είδα διάφορα κινητά και είμαι ανάμεσα σε : samsung galaxy σ 2,htc sensation,htc desire s kai htc desire z. τα htc από ότι είδα έχουν πολύ καλή κατασκευή ίσως από τις καλύτερες. από την άλλη έχουν μειονέκτημα ότι έχουν πολύ μικρή αποθηκευτικοί μνήμη από μόνα τους αλλα μικρό το κακό. γενικά όταν θα πάρω κάποιο δεν θα το αφήσω έτσι,μου αρέσει να ψάχνω και να το πειράζω. ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα 4 πρέπει να ξέρω κάτι ιδιαίτερο για το κάθε ένα? κάποιο πρόβλημα ίσως κτλ? κάτι διάβαζα για το desire z ότι brickari εύκολα άμα πας να το κανεις root. γενικά τέτοια θεματάκια θέλω να μάθω και για τα 4 κινητά ώστε να αποφασίσω και να μην έχω απρόοπτα μετά.. ευχαριστώ και συγγνώμη για το τεράστιο post. Εννοείται Galaxy S2 και ό,τι θες, εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 οι λόγοι που με κάνουν και δεν έχω πάρει ακόμα το galaxy s 2 είναι ότι είναι υπερβολικά λεπτό και με τέτοια cpu από ότι βλέπω η θερμοκρασία είναι μεγάλο πρόβλημα και δεν έχω καμία όρεξη τώρα το καλοκαίρι να κάθομαι μέσα στην κατάψυξη για να το λειτουργήσω φυσικά μαζί με αυτό πάει και η ποιότητα κατασκευής και επίσης η οθόνη του..δεν ξέρω αυτό ίσως και να είναι επειδή είχα συνηθίσει στην οθόνη του iphone πάντως με τα αλλα κινητά που ανέφερα + κάποια lg (τα οποια όμως δεν έχω ψάξει καθόλου για προβλήματα ,ποιότητα και φυσικά πως είναι το after sale τους) και ειδικά αν δεν κάνω λάθος το black που έχει ips οθόνη πάνω που ήταν φανταστική. EDIT: κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω και είναι πολύ σημαντικό από ότι είδα όλα έχουν wifi hotspot αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω δηλαδή για να πάρω internet από το κινητό και να το δώσω σε κάποιο tablet η laptop? είναι δηλαδή σαν το internet tethering και αν ναι χρειάζεται ενεργοποίηση από την εταιρία και επιπλέον πάγιο? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Το tethering είναι λειτουργία της συσκευής επομένως απλά θα λειτουργεί. Τώρα αν η συσκευή είναι branded εκεί δεν γνωρίζω τί παίζει. Αυτό για την θερμοκρασία, και το Galaxy S ακόμα και custom ROMs, όταν πχ έχω ανοιχτο GPS,WiFi και 3G data, μετά από λίγη ώρα ζεσταίνεται αρκετά στο πάνω μέρος δίπλα στην κάμερα. Δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα και του πίνω το αίμα σε καθημερινή βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 οι λόγοι που με κάνουν και δεν έχω πάρει ακόμα το galaxy s 2 είναι ότι είναι υπερβολικά λεπτό και με τέτοια cpu από ότι βλέπω η θερμοκρασία είναι μεγάλο πρόβλημα και δεν έχω καμία όρεξη τώρα το καλοκαίρι να κάθομαι μέσα στην κατάψυξη για να το λειτουργήσω φυσικά μαζί με αυτό πάει και η ποιότητα κατασκευής και επίσης η οθόνη του..δεν ξέρω αυτό ίσως και να είναι επειδή είχα συνηθίσει στην οθόνη του iphone πάντως με τα αλλα κινητά που ανέφερα + κάποια lg (τα οποια όμως δεν έχω ψάξει καθόλου για προβλήματα ,ποιότητα και φυσικά πως είναι το after sale τους) και ειδικά αν δεν κάνω λάθος το black που έχει ips οθόνη πάνω που ήταν φανταστική. EDIT: κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω και είναι πολύ σημαντικό από ότι είδα όλα έχουν wifi hotspot αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω δηλαδή για να πάρω internet από το κινητό και να το δώσω σε κάποιο tablet η laptop? είναι δηλαδή σαν το internet tethering και αν ναι χρειάζεται ενεργοποίηση από την εταιρία και επιπλέον πάγιο? ευχαριστώ Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για το galaxy s2, που μπορείς να τα διαβάσεις σε αλλα ποστ. Θα ήθελα να σου γραψω ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφεις, αλλα επειδή έχουν αναφερθεί από ορισμένους, δεν μπορω να σε πάρω στο λαιμό μου. Η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση το κινητό θέλει ένα πείραγμα για να γίνει σχεδόν τέλειο. Κατά τη γνώμη μου, σχεδόν όλα τα android θέλουν το πείραγμα τους. Αλλο λιγότερο και αλλο περισσότερο. Ακόμα και αυτά που είναι τέλεια, με πείραγμα γίνονται ποιο τέλεια. Εκεί που δεν έχεις καθόλου δίκιο είναι στην οθόνη. Είναι μακράν η καλύτερή οθόνη σήμερα. Η οθόνη του iphone4 έχει καλύτερή ανάλυσή, αλλα δε μπορεί να συγκριθεί με μια τόσο μεγαλύτερη οθόνη τέτοιας ποιότητας. Την έχεις δει από κοντά την οθόνη και τα γράφεις αυτά; Πολοι αγοράζουν το κινητό λόγω της οθόνης και μονο. Το ποσο λεπτό είναι το κινητό είναι απίστευτο πλεονέκτημα σε σχεση και με το μέγεθος του. Η nova display στην οποία αναφέρεσαι είναι μάλλον η 2η καλύτερή οθόνη αλλα επίσης δε συγκρίνεται. Η τεχνολογία της είναι μιας lcd. Στο σκοτάδι το μαύρο φωτιζεται όπως ακριβώς και της lcd, και φαίνεται γκρι. Aπλα η lg έχει καταφέρει να μειώσει κάπως το φαινόμενο αλλα ουδεμία σχεση με amoled, οπου το μαυρο είναι σβηστό εντελώς και δεν καταναλώνει καν.. Γιατί μετα πλασαρεται ως ανταγωνιστική της amoled? Καθαρό μάρκετινγκ. Το διαβάζει κάποιος που δεν ασχοληται πολυ (στη συγκεκριμενη περίπτωσή και εσι) και το πιστεύει.. Επίσης ο ισχυρισμός της lg ότι καταναλώνει το μισό της amoled, είναι φυσικά εκτός τοπου και χρόνου, όπως και τα βίντεο που παρουσιάζουν όλες τις άλλες οθόνες σαν σβησμένες και λαμπερή τη nova.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 δεν έχω διαβάσει τίποτα από αυτά που λένε οι εταιρίες και δεν με ενδιαφέρει...εγώ θέλω ένα κινητό που να με ευχαριστεί εμενα και απλά ρωτάω εδώ για να μάθω τυχόν προβλήματα η ότι δήποτε άλλο πρέπει να ξέρω πριν την αγορά. φυσικά και το είδα από κοντά,oki το μαύρο είναι τέλειο αλλα το κινητό δεν θα το πάρω για ταινίες που εκεί κύριος βλέπεις μαύρο πιο συχνά. δεν ξέρω έχω απογοητευτεί.. από τι μια το sensation ενώ άρχισα να το κοιτάω με άλλο μάτι ξαφνικά είδα ότι δεν έχει gorilla glass...oki δεν έγινε και τίποτα αλλα 600 euro και να μην έχει τα αυτονόητα.. όσο για το S2 ανέφερα τους λόγους στο προηγούμενο post μου. από την άλλη το desire S είναι 100 φτηνότερο από το διπύρηνο sensation και λίγο πιο ακριβό από το S2. δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να σκεφτώ το nexus S η το desire Z η το desire για τώρα και να περιμένω λίγο για να πάρω ένα καλο κινητό.. και τέλος αυτό που ρώταγα και πιο πάνω ,ότι δηλαδή το desire z brickari εύκολα όταν πας να το κανεις root ισχύει μονο για το συγκεκριμένο η είναι γενικά για όλα τα android? σας κούρασα και πάλι...αλλα με αυτά που έχω τραβήξει με αλλα smartphones είμαι πλέον πολύ δύσπιστος ειδικά για ποσό τις τάξεως τον 600euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Το Nexus S δεν έχει το γοριλάκι. Οπότε πας σε Galaxy S. Αν οπωσδήποτε θες flash στην κάμερα τότε Nexus S. Από εκεί και πέρα, κακώς τρελαίνεσαι με το Galaxy S2. To iPhone4 το έχεις κοιτάξει καθόλου; Το ξέρω πως είναι off topic η ερώτηση αλλά τουλάχιστον εδώ δεν θα έχεις οποιαδήποτε κατασκευαστικά θέματα. Μόνο ελλείψεις σε λειτουργίες λόγω iOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karteo24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 αν πας για τα πολυ ακριβα τοτε πας για galaxy s 2.μετα με 365 παιρνεις το optimus 2x που πραγματικα ειναι πολυ καλο κινητο και παει σφαιρα.δεν ξερω κατα ποσο ομως η lg θα το υποστηριξει ετσι ωστε με τις επομενες εκδοσεις λογισμικου να βγαλει και την δυναμη του το κινητο.μετα απο αυτο πας καρφι για nexus s.η πιο καλη επιλογη για μενα κατι ενδιαμεσο σε λεφτα σε σχεση με galaxy s2 και nexus s ειναι το optimus2x γιατι ειναι διπυρηνο εχει και τον tegra.μονη ενσταση οπως ειπα ποσες αναβαθμισεις θα παρει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 karteo24 άρχισες πάλι τα Dbzίστικα; Το παλικάρι σου αναφέρει για Gorilla Glass και εσύ του προτείνεις το Nexus S που δεν έχει. Ε ρε Gorilla που τον θέλετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 παιδιά καταρχήν το gorilla glass το ανέφερα διότι έλειπε από το sensation που κάνει 600 euro και όχι από το nexus s που κάνει την μιση τιμή +. δεν είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό απλά έγραψα τις σκέψεις που έκανα. όσο για το iphone 4 θέλω να το αποφύγω...από iphone έρχομαι.δεν λέω καλή κατασκευή το 4 αλλα δεν μπορώ αυτούς τους ηλίθιους περιορισμούς και τις δήθεν πρωτοποριακές λειτουργίες που πετάνε κατά καιρούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 παιδιά καταρχήν το gorilla glass το ανέφερα διότι έλειπε από το sensation που κάνει 600 euro και όχι από το nexus s που κάνει την μιση τιμή +. δεν είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό απλά έγραψα τις σκέψεις που έκανα. όσο για το iphone 4 θέλω να το αποφύγω...από iphone έρχομαι.δεν λέω καλή κατασκευή το 4 αλλα δεν μπορώ αυτούς τους ηλίθιους περιορισμούς και τις δήθεν πρωτοποριακές λειτουργίες που πετάνε κατά καιρούς.. Τα διπύρηνα της κατηγορίας αυτής δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα χαρείς. Όποιο και να πάρεις θα μείνεις με το χαμόγελο της Nike, απλά να έχουμε να λέμε. Όσο για το iPhone, στο αναφέρω γιατί ίσως να έπρεπε να κάνεις υπομονή μέχρι να βγει επίσημα το iOS 5. Κάτι μου λέει πως θα φέρνει περισσότερο σε GUI android και σε συνδυασμό με τις όποιες αλλαγές ίσως να έρθεις σε δίλλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Το ios5 ξέρουμε ηδη τι αλλαγές φέρνει. Notification τύπου android, και μια κεντρική οθόνη με όλα τα μυνηματα, κλείσεις κλπ. Ουσιαστικά το lockscreen που βάζαμε με jb, χωρίς jb. Και διάφορές άλλες μικροβελτιωσεις σε σωστή κατεύθυνσή. Δεν έχει παντως widget, θέματα, live wallpaper, τουλάχιστον χωρίς jb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.