TwitterLover Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Σημερα οπως σκαλιζα την ντουλαπα βρηκα το PS2 μου μαζι με κατι ωραια παιχνιδακια. Το προβλημα ειναι οτι το PS2 κατι εχει παθει και δεν διαβαζει τα cd. To ερωτημα λοιπον ειναι: α) μπορω να το επιδιωρθωσω μονος μου? β) Αν οχι, ποσο κοστιζει να το φτιαξεις? γ) Αξιζει να το στειλω για φτιαξιμο? Τhanks Edit: Εβαλα το θεμα σε λαθος κατηγορια! ας το μετακινησει καποιος!!!
gherudos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Θα δοκιμάσεις να κάνεις calibrate το laser ακολουθώντας οδηγίες από το youtube, αν δεν παίζει τότε πάς για αλλαγή laser.
TwitterLover Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Θα δοκιμάσεις να κάνεις calibrate το laser ακολουθώντας οδηγίες από το youtube, αν δεν παίζει τότε πάς για αλλαγή laser. Βασικα δεν πρεπει να ειναι θεμα laser. Μου φεναιτε πως το CD δεν κανει γυρω γυρω :S
gherudos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αν το λέιζερ έχει καεί τότε πώς θα καταλάβει ότι έχει dvd μέσα για να το γυρίσει;Ξεβίδωσέ το καπάκι του drive και δές αν βγάζει μια κόκκινη δέσμη φωτός όταν ανοίγει η κονσόλα. Αν όχι τότε πάς για αλλαγή λέιζερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.