Προς το περιεχόμενο

GPS (αξίζει άραγε κινεζιά??) για live traffic..

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω κανένα GPS να βρίσκεται, παρόλο που δεν κάνω πολύ συχνά ταξίδια σε δρόμους που δεν γνωρίζω καθόλου.. Από το λίγο που έψαξα εδώ και σε άλλα φόρουμ, μπορώ να πάρω ένα φτηνό από ebay (πχ αυτό που πρότειναν σε άλλο τόπικ http://cgi.ebay.co.uk/2GB-4-3-SLIM-GPS-MP3-Video-Player-FMT-09-10-Map-CE-5-0-/190533358447?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems&hash=item2c5cac536f#ht_10142wt_813 ) με 40 ευρώ περίπου. Το θέμα είναι αν αξίζει μια τέτοια αγορά, όσον αφορά την ποιότητα της κατασκευής, την έλλειψη εγγύησης (στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον), καθώς και λόγω κάποιων περιπτώσεων γνωστών μου, που πήραν φτηνιάρικα GPS εδώ από κάποια καταστήματα και είχαν τρελά προβλήματα.. Το συνέδεαν στο USB και δεν φόρτιζε, δεν μπορούσαν να κάνουν αναβάθμιση και τέτοια.. Ενώ ακόμα, θα πρέπει να αγοράσω εξτρά βάση για το αυτοκίνητο και φορτιστή για το αυτοκίνητο, οπότε λέω αν πάει γύρω στα 50-55 ευρώ, αξίζει να πάρω κάτι τέτοιο από μια "έτοιμη" MLS Destinator συσκευή (ίσως σε λιγότερες ίντσες) που θα έχει και εγγύηση κλπ..

Και κάτι άλλο. Επειδή όπως είπα η χρήση του θα είναι αραιά και που, ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάποιο από αυτά να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείς live την κίνηση στους δρόμους και να σε στέλνει αναλόγως από τον πιο κατάλληλο δρόμο. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση να το αξιοποιούσα πολύ περισσότερο. ΑΝ γίνεται κάτι τέτοιο, είναι θέμα της συσκευής; Ή του software;

Τέλος, γενικά τι πρέπει να προσέχω στην συγκεκριμένη αγορά; CPU, RAM και τέτοια; Αυτά υπάρχει τρόπος αν παραγγείλω κάποιο και μου έρθει να τσεκάρω αν όντως ισχύουν όπως τα έλεγε στα specs της συσκευής;

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Προσωπικη μου γνωμη τωρα που τα επωνυμα εχουν ριξει πολυ τις τιμες εγω δεν θα επερνα κινεζικο για τους λογους που κι εσυ λες...Αυτο για παρακολουθηση της κινησης νομιζω ειναι συνδυασμος και προγραμματος και συσκευης αλλα με επιφυλαξη. Σε κινεζικο νομιζω δεν γινεται.

Δημοσ.

εχει χαμηλη αναλυση σε αντιθεση με τα 800*480 που κυκλοφορουν πλεον...

τωρα για to tmc δουλευει κανονικα?αξιζει?νομιζω στην ελλαδα η mls το προσφερει με χρεωση...

Δημοσ.

1. Τα MLS είναι εξίσου (αν όχι χειρότερα) φτηνιάρικα και κινέζικα.

2. Αυτό που μας δείχνεις έχει ένα χρόνο εγγύηση.

3. Στην τιμή του ebay περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

One 4.3 inches LCD GPS Navigation Device in Black Colour

One 2GB Micro SD card

One Screen Protector (already place it on the LCD screen for you)

One Car Charger

One Car Suction Cup Mount

One Stereo Earphone

One USB Cable

Δημοσ.

τα gps πιάνουν σήμα χωρίς κεραία? αν βρίσκονται μέσα στο σπίτι πιάνουν?

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζονται, έχουν ενσωματωμένη κεραία.

Μέσα σε σπίτι δεν νομίζω να πιάσει αλλά τι να το κάνεις μέσα στο σπίτι? (τόσο μεγάλο σπίτι έχεις?:P)

Δημοσ.

Όταν κοιτάω λοιπόν για επεξεργαστή/κεραία/μνήμη, υπάρχουν κάποια μίνιμουμ standard τα οποία πρέπει να ξεπερνάει η συσκευή για να μπορώ να κάνω σαν άνθρωπος την δουλειά μου και να μην κάνει πολλή ώρα να συγχρονίσει ή να υπολογίσει νέα διαδρομή;

Η ανάλυση παίζει μεγάλο ρόλο;

Δημοσ.

Όταν κοιτάω λοιπόν για επεξεργαστή/κεραία/μνήμη, υπάρχουν κάποια μίνιμουμ standard τα οποία πρέπει να ξεπερνάει η συσκευή για να μπορώ να κάνω σαν άνθρωπος την δουλειά μου και να μην κάνει πολλή ώρα να συγχρονίσει ή να υπολογίσει νέα διαδρομή;

Η ανάλυση παίζει μεγάλο ρόλο;

Να προτιμήσεις 128ΜΒ Ram.

Ανάλυση 800x480, έχουν πέσει τόσο οι τιμές που δεν αξίζει να πάρεις κάρι κατώτερο.

Δημοσ.

να κοιτάξεις και με 5", είναι πολυ βολικο να βλέπεις τον χάρτη μεγάλο.

μπες και εδώ ( http://www.facebook.com/mlsdestinator ), κληρώνει (εκτός από ταξίδι στο λονδινο) κάθε παρασκευή η mls συσκευές μπας και γλυτώσεις τα έξοδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...