Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

Πωωωω αναμνήσεις...

βεβαια πλέον τα γραφικά δείχνουν την ηλικία τους.

τα carriers είναι ελεγχόμενα από παίχτη;

Μπήκα λίγο χτες και το gameplay επίσης δείχνει την ηλικία του. Αν είχα παρέα θα σκεφτόμουν να ξαναπετάξω που έχω ξεχάσει πώς πετάνε τα fighters...κατάντια.

Απ' ό,τι κατάλαβα, ναι. Σε άλλο βίντεο το έχει ένας 3ο πρόσωπο συνέχεια και τους την πέφτουν μετά και προσπαθεί να κάνει στροφές, αλλά αυτό σταματάει την ταχύτητα του carrier (πολύ 2142 Titan θυμίζει :P ) και το θέμα είναι ότι έχει πολλά όπλα πάνω και αν δεν του επιτεθούν πολλοί μαζί ή το Colossus (που είναι το anti-carrier tank απ' ότι έπιασα), δύσκολα πέφτει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2020 στις 7:25 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε

@newlynx θα σου κάνω την ερώτηση που μου έκανες πριν 4 χρόνια πιο πάνω, παίζεις ακόμα;

Ωραία ερώτηση καθώς είναι το μόνο παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο από τόσο παλιά. Βέβαια λίγες φορές μπαίνω κάθε χρόνο γιατί θέλει παρέα (ο μικρός επίσης το  έπαιξε  αρκετά).

Καταγράφω πάντως πως τόσα χρόνια μετά κανένα παιχνίδι δεν έχει φτάσει στο μέγεθος των μαχών του(στρατιώτες, άρματα, μαχητικά). Μπορεί τα γραφικά να μην ανταποκρίνονται στη σημερινή εποχή αλλά το gameplay δεν είναι άσχημο. Είχαν πει ότι θα το κρατήσουν για 10 χρόνια οπότε θα συνεχίσουν να το στηρίζουν (αν και έχει αλλάξει η αρχική εταιρεία).

Επεξ/σία από newlynx
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...