Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά help είχα καιρό να μπω στο game και μπήκα σήμερα και δεν μου εμφανίζει κανένα χαρακτήρα , εν το μεταξύ οι χαρακτήρες φαίνονται στο database

Δημοσ.

Καλά πως γίνετε αυτό? το κουλο είναι οτι όταν κάνω login in στο site μου λέει πως δεν έχω κανένα χαρακτήρα ενω αν κάνω αναζήτηση αν υπάρχουν μου τους εμφανιζει

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τρεχει ακομα καλυτερα πλεον !( οχι δεν ανεβασα πιο πανω τον i5, μονο  αλλαξα τις μνημες με πιο γρηγορες - ειχε και stuttering στα 6GB λολ ) 

[4:29:58 μ.μ.] SoF{GR}@work: to ps2 egine panalafro [4:30:10 μ.μ.] SoF{GR}@work: itane gtp stin arxi [4:30:12 μ.μ.] SoF{GR}@work: 2500k sta 4.5 [4:30:16 μ.μ.] SoF{GR}@work: kai den [4:30:17 μ.μ.] SoF{GR}@work: 40aria [4:30:29 μ.μ.] SoF{GR}@work: argotera ta 40aria ta evlepes mono se zerg [4:30:32 μ.μ.] SoF{GR}@work: h tpt tetoio [4:31:01 μ.μ.] SoF{GR}@work: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=433838499[4:31:08 μ.μ.] SoF{GR}@work: tora exo minfps 65-70 [4:31:14 μ.μ.] SoF{GR}@work: den pa na skasi atomiki vovma stin othoni [4:31:29 μ.μ.] SoF{GR}@work: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=469243940 

EA DICE μαθε μπαλιτσα !! 

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επέστρεψα μετά από καιρό στο PS2 (και για αυτό φταίει το κόλλημα μου με το φιφα) και πραγματικά θα το ξαναπώ όσο κουραστικός και να γίνομαι. Το παιχνίδι δεν έχει εδώ και 2,5+ χρόνια αντίπαλο στο μέγεθος των μαχών, στην ένταση τους και στην αίσθηση συμμετοχής σε έναν μεγάλο πόλεμο. Αν βρω χρόνο θα ανεβάσω βίντεο αν και στο youtube μπορείς να βρεις εξαιρετικό υλικό από τεράστιες  μάχες.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ghost παίζεις ακόμα;

Το παιχνίδι έχει συνεχείς αλλαγές και βελτιώσεις που το έχουν αλλάξει αρκετά από τότε που ξεκίνησε.

Δημοσ.

Παιχνιδι σαν αυτο ΔΕΝ υπαρχει αλλο...Απο beta(2012) παιζω..πραγματικα εχουν ριξει πολυ δουλεια οι τυποι...

• Like 1
Δημοσ.

player-created βάσεις έπρεπε να είχαν από την αρχή

τέσπα, κάλλιο αργά παρά ποτέ, ίσως το ξαναβάλω :)

τα πετούμενα κλειδώνονται από παντού πάλι ή έχει καλυτερέψει η κατάσταση; 

• Moderators
Δημοσ.

Ghost παίζεις ακόμα;

Το παιχνίδι έχει συνεχείς αλλαγές και βελτιώσεις που το έχουν αλλάξει αρκετά από τότε που ξεκίνησε.

Μπα. Ίσως το βάλω κάποια στιγμή να τσεκάρω, αλλά όχι για πολύ.

• 4 χρόνια αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο άκυρο είδα για το Colossus update και δεν ήξερα καν ότι ακόμα βγάζει τέτοια το game.

@newlynx θα σου κάνω την ερώτηση που μου έκανες πριν 4 χρόνια πιο πάνω, παίζεις ακόμα; ^_^

Εdit: Κάτι τέτοια βλέπω και με πιάνει μήπως το ξαναβάλω. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...