Millennium Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 November - Deployable Automated Turrets Status: In ProgressWe’re planning to add auto-turrets within the next couple months. These turrets will likely be stationary and only available to the Engineer class. The lethality of these turrets (ex: are they just early warning detectors or are they area denial killing machines?), along with many other details, is still being discussed. As we solidify the design, we’ll update this post with the progress.The current plan is to have a stress test on the Public Test Server with prototype turrets in late October/early November to evaluate server performance. We’ll need a sizable population on PTS to get useful data so we’ll organize a time, date and testing instructions when we’re ready. If our tests go well, we are aiming for auto-turrets to go live late November/early December. 1
SoFGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 παρελαβα τον 4690k πριν 10 μερες επιτελους, τον πηγα 4.4 με το καλημερα εβαλα shadows off, flora - particles medium κλασσικα, εριξα το view distance sta 1200m και επιτελους το παιχνιδι τρεχει σωστα ! ( minimum 55-60 στον χαμο, 100-110 στο warpgate με την οθονη γεματη - reduce input lag ενεργοποιημενο ) συνεχυζω απο εκει που ειμουνα, terran republic- miller - battle rank 27, - SoFGR1, βρηκα και μερικους ελληνες στο freelancers union εχω χασει πολυ πραγμα στα 2 χρονια "απουσιας" , rebalance στα unlocks ( μου επιστρεψανε ενα σωρο certs λολ ) - missions - directives - auto turrets - hossin (!!) πραγματικα ειμαι με πολυ ενθουσιασμενος με τις αλλαγες που εχουνε γινει, ελατε στον miller να γινουμε πολλες ! 1
newlynx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Λόγω χρόνου και άλλων παιχνιδιών μπαίνω λίγο πια PS2. Το παιχνίδια -για μένα- βγήκε πολύ νωρίς χωρίς να έχουν λυθεί κάποια βασικά θέματα. Αυτήν, όμως, τη στιγμή είναι πάρα πολύ καλό και όσο και να γίνομαι κουραστικός πρέπει να πω ότι το μέγεθος των μαχών του δεν υπάρχει σε άλλο παιχνίδι. Πραγματική απόλαυση.... 1
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 δυστυχώς έτσι είναι, και είναι εμφανές ότι το developement team είναι πλέον πολύ μικρό για μεγάλες αλλαγές για μένα το PS2 τα έβγαλε τα λεφτά του και ελπίζω στο PS3 να τα πάνε καλύτερα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Έχουν πει κάτι καινούργιο για τα supercarriers που μας είχαν δείξει;
ellinas12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ζεσταίνουμε τα όπλα μας για παγκόσμιο ρεκόρhttps://www.youtube.com/watch?v=9WjXz4KtffQ&feature=youtu.be 2
Omigis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Παίδες αποφάσισα να μπω και λίγο και εγώ πάλι στο PS2 μετά από πολύ καιρό αλλα έχω κάτι θεματάκια με το account. Anoiksa ticket kai mou apantisan : It looks like you have not merged that account over to SOE from ProSieben yet. Please verify the current Email Address for you below and I can send you the migration key. Τι είναι αυτό το Prosieben? Οποιος ξέρει ας μου πει για να καταλάβω και εγώ.
newlynx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά ήταν η αρχική τους επιλογή ως υπηρεσία για να γραφτείς και να πληρώνεις μέσα στο παιχνίδι.
Omigis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλώς έβγαλα άκρη τελικώς, ίσως να αργεί η SOE στα Tickets αλλα είναι εξυπηρετική και γρηγορη όταν ασχολείται μαζί σου. Είμαι στον server Cobalt (NC) υπάρχει κάνα ελληνικό Outfit? η γενικώς σε κάποιον άλλον server υπάρχει κάποιο ελληνικό active Outfit
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 World record για τι πράγμα ακριβώς;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Edit: Nm, για κάποιο λόγο δεν είχα δει το link στο description. (https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/planetsidebattles-is-organizing-a-world-record-match.209947/ Congrats! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2015 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα