Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι 11 του μήνα έχουν 12μηνη συνδρομή στα 90 ευρώ (7.50 ευρώ/μήνα).

Με 500 SC/μήνα μόνο, σε 1 χρόνο βγαίνει 6000 SC = 50 ευρώ περίπου (τα 5000 SC = 43 ευρώ).

Δεν ξέρω αν δικαιολογούνται τα επιπλέον 40 ευρώ για +50% XP.... πόσο πάει το +50% XP boost τώρα;

Δεν ξέρω, το σκέφτομαι πάντως... αν και δεν παίζω καθημερινά άλλα συνήθως ΠΣΚ (και όχι πάντα), ωστόσο βλέπω ότι το PS2 είναι ένα παιχνίδι που με κράτησε από την αρχή και με κρατάει ακόμη και δεν βλέπω να το βαριέμαι σύντομα... 

Δημοσ.

H τιμή  περιλαμβάνει την πρόσβαση και στους άλλους τίτλους της SOE οπότε αν παίζεις και κάτι από τα άλλα παιχνίδια είναι καλή.  

Δημοσ.

Με membership έχεις επίσης access και σε προσφορές τύπου 1 sc (ψίχουλα) που κάνουνε αραιά και πού. + κάποια double xp weekends για members κτλ. Γενικά είναι καλή φάση και στηρίζεις και ένα απο τα τίμια f2p games που υπάρχουν. Αν δεν σου λείπουνε τα 7.5 το μήνα go for it :). Η soe επίσης ετοιμάζει και everquest και ένα άλλο παιχνίδι σα το DayZ. Δε λέω οτι 100% θα σου φανεί χρήσιμο το membership στα νεα games αλλά ποτέ δε ξέρεις..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

The new Implants system provides you the ability to customize your loadouts with each combat situation. Check out Implants with a free limited time offer 5-pack redeemed in game!

PS2_NL_May05232014_Header1b.png  

TGGE-GXTG-XG29-TZX4-6GPE  

This code will expire on M‌onday, J‌une 2 if not consumed.

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα άλλος κωδικός, οποτε ο καθένας μας πήρε διαφορετικό. Βέβαια το σύστημα με τα implants δεν ξέρω αν μου αρέσει, πρεπει να παίξω περισσότερο για να δω αν αξίζει.

Δημοσ.
εκεί στη SOE αρχίζουν να το χάνουν, μιλάμε για NERF όχι αστεία

και όλα αυτά για το κλάμα που ρίχνουν στα φόρα όσοι παίζουν infantry, το 99% των οποίων δεν μπορεί καν να σηκώσει από το έδαφος ESF/Lib

ας αφαιρέσουν εντελώς τα όπλα από τα πετούμενα και να είναι απλώς transport vehicles να τελειώνουμε και να μην ξοδεύουμε certs τσάμπα  :-(

Δημοσ.
ur plan as of right now is to get Hossin, continent locking, outfit recruitment & outfit base capture live with next week's update

το έγραψε ένας στο outfit forum ότι το είπε ο Higgles, αν ισχύει και αν το κάνουν, θα αλλάξει το παιχνίδι ριζικά (προς το καλό)

βέβαια αυτά έπρεπε να ήταν έτοιμα στο launch, άλλα κάλιο αργά παρά ποτέ

ίδωμεν (δεν είναι η 1η φορά που παίρνουν αναβολή τα συγκεκριμένα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...