Millennium Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 240 vs 240 battle (Connery vs Cobalt server). 4
newlynx Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το παραπάνω βίντεο δείχνει τι σημαίνει Planetside 2. Μεγάλες μάχες, επικές στιγμές και εναλλαγές στρατηγικής. Πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν σε 1000vs1000 που είναι το μέγιστο του contintent.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το παραπάνω βίντεο δείχνει τι σημαίνει Planetside 2. Μεγάλες μάχες, επικές στιγμές και εναλλαγές στρατηγικής. Πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν σε 1000vs1000 που είναι το μέγιστο του contintent. Της π___άνας (με την καλή έννοια). Βέβαια από lag/framerate δεν ξέρω αν θα είχε τις όποιες επιπτώσεις.
FLOOFLIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ να ξαναπώ πόσο ξενέρα είναι το πόσο λίγοι έλληνες ασχολούνται αναλογικά με αυτή την παιχνιδάρα. Και είναι ΤΣΑΜΠΑ 3
zizu10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ να ξαναπώ πόσο ξενέρα είναι το πόσο λίγοι έλληνες ασχολούνται αναλογικά με αυτή την παιχνιδάρα. Και είναι ΤΣΑΜΠΑ Πάλι καλά να λες! Όσες φορές πετυχαίνω Έλληνες σε online games, το 70% είναι για καρπαζιές... (Δεν μιλάω σε επίπεδο δεξιοτήτων αλλά για τη συμπεριφορά τους)
newlynx Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ να ξαναπώ πόσο ξενέρα είναι το πόσο λίγοι έλληνες ασχολούνται αναλογικά με αυτή την παιχνιδάρα. Και είναι ΤΣΑΜΠΑ Αυτό ανήκει στα μυστήρια του σύμπαντος. Γενικά το παιχνίδι είχε τύχει καλής υποδοχής όταν βγήκε αλλά κάποια προβλήματα του στέρησαν τη δυνατότητα να απογειωθεί. Αυτά όμως τα προβλήματα έχουν λυθεί, οι developers ακούν την κοινότητα και το παιχνίδι είναι βελτιωμένο σε μεγάλο βαθμό. Το καλό είναι πως μπορείς να παίξεις καλά ακόμα και αν δεν δώσεις Ευρώ. Όλα τα όπλα μπορούν - αν θες- να ξεκλειδώσουν με χρήματα εκτός από τα certs που δίνει το XP, αλλά καμιά ικανότητα δεν μπορεί να αγοραστεί. Ακόμα και με τα αρχικά όπλα μπορείς να παίξεις πολύ καλά ειδικά αν πετύχεις και άλλους παίκτες και έχεις υποστήριξη. 1
Millennium Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Και το performance του που απομάκρυνε κάποιους έχει βελτιωθεί.. 1
FLOOFLIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Και το performance του που απομάκρυνε κάποιους έχει βελτιωθεί.. Εγώ το ξεκίνησα με e8400 και 8800gt σε low settings και ήταν playable. Μου άρεσε τόσο που εξαιτίας του προχώρησα σε αναβάθμιση του pc. Πλέον το game είναι πολύ πιο optimized και όντως μπορούνε να το απολαύσουν όλοι. Το μόνο "κακό" που έχει (για μένα καλό) είναι οτι δεν απευθύνεται στον μέσο τουρίστα gamer. Θέλει λίγο να ασχοληθείς.. όταν το κάνεις και εμπλακείς στις πρώτες huge scale μάχες το μεγαλείο του απλώνεται μπροστά σου και σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς δεν το ήξερες ως τότε. Οκ αρκετό promo έκανα καλό κάψιμο!
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Όλα τα όπλα μπορούν - αν θες- να ξεκλειδώσουν με χρήματα εκτός από τα certs που δίνει το XP, αλλά καμιά ικανότητα δεν μπορεί να αγοραστεί. Ακόμα και με τα αρχικά όπλα μπορείς να παίξεις πολύ καλά ειδικά αν πετύχεις και άλλους παίκτες και έχεις υποστήριξη. Δεν θυμάμαι να έχω ξεκλειδώσει επιπλέον όπλο εκτός από τα extra που έδιναν με το Alpha Squad και τα του MAX . Και αυτό διότι 99% των certs τα έβαζα στο mosquito. Τα SC πάλι τα έδωσα για camos, cosmetics γενικά και boosters. Αν και η αλήθεια είναι ένα πιστόλι (αυτά που είναι σαν magnums) και ένα sub-machine gun για τον engineer θα τα ήθελα... εν αναμονή double-sales! 1
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ένα ωραίο update! Μερικά σημαντικά imho: 64-bit Client 64 bit client is back! This should be a significant reduction in client crashes, but we still have more to fix. Server Crashes All known server crashes fixed. New Carbines The following Carbines have been added to fill existing holes in itemization. >> δείτε patch notes αναλυτικά Straight Pull Bolt Attachments New attachment have been added to bolt action sniper rifles that allow you to stay scoped while bolting the rifle. (Apparently a few of you wanted this released...) Quality of Life and Balance Lifespan of AV MANA turret projectile has been reduced from 10 seconds to 4.75 seconds. This makes the maximum range of the MANA turret around 450 meters. All ranks of TR MAX Lockdown now deploy and undeploy faster (Again, Nanites. Stop questioning why.) -Deploy times reduced from 2.5 to 2.0 seconds Vehicle Changes -All Vehicles Nanite Auto Repair Additional ranks no longer reduce the delay The delay is 12 seconds across all ranks (That is still going to feel like 10 minutes when you are under fire). -Harasser --Harasser turbo now consumes 50% less fuel while active, allowing for a longer boost This is the pre-pu02 value --Turbo is now standard on all Harassers. (Now everyone can feel the need for speed!) This frees up the utility slot for other options. (No you still cannot add hydraulics.) The certification line still exists, but as a passive bonus Vehicle Weapon Tuning -M18 Needler: Increased magazine size Magazine size increased from 70 to 75 Ammo resupply rate increased from 140 to 150 per tick Ammo capacity increased from 840 to 900 Ammo per rank increased from 70 to 75 2
Pankar95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Παιδιά μου βγάζει 0xc000007b error όταν προσπαθώ να το ανοίξω. Ξέρει κανείς τι παίζει;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; edit: ολοκαίνουργιος, καλώς σας βρήκα κλπ
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 τόσες ώρες μετά, τίποτα. μπήκε με νέο account. ωραίο φαίνεται, θα διαβάσω το θρέντ εδώ.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παιδιά μου βγάζει 0xc000007b error όταν προσπαθώ να το ανοίξω. Ξέρει κανείς τι παίζει; επικοινώνησε με το tech support
FLOOFLIS Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παιδιά μου βγάζει 0xc000007b error όταν προσπαθώ να το ανοίξω. Ξέρει κανείς τι παίζει; Δοκίμασε και validate game assets. Απο τα advanced options του client
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα