Athanasios2104 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ναι ισχύει. Προς το παρόν βλέπω δίνουνε προσοχή στα air vehicles. Τα liberators τα κάνανε αρκετά OP θα έλεγα + νέο όχημα. Τα ground vehicles όλο nerf και στασιμότητα . Ελπίζω να παρουσιάσουν το colossus κάποια στιγμή να αναπτερωθεί το ενδιαφέρον.. https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/so-uh-the-colossus.167048/ nice catch, δεν το είχα προσέξει (εννοώ το post, το κανόνι μια χαρά το ξέρω)! άλλα μια που πιάσανε τον αέρα, λέτε να δούμε και το Bastion; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πακέτο θα έπρεπε να βγουν το Colossus με το Bastion (και ίσως κάποιο άλλο uber-vehicle). 1
FLOOFLIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 nice catch, δεν το είχα προσέξει (εννοώ το post, το κανόνι μια χαρά το ξέρω)! άλλα μια που πιάσανε τον αέρα, λέτε να δούμε και το Bastion; Πακέτο θα έπρεπε να βγουν το Colossus με το Bastion (και ίσως κάποιο άλλο uber-vehicle). Έρωτας το bastion.. μακάρι να το βάλουν κάποια στιγμή. Αχ βαχ τι μου κάνατε..
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 θα ήθελα πάντως αυτά τα uber-vehicles να είναι outifit-locked, δλδ μόνο outfits με συγκεκριμένους πόντους θα μπορούν να τα βγάλουν
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 έρχονται τα Missions σιγά σιγά! https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/scheduled-maintenance-march-27th-6-am-pt.179856/ 1
newlynx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μπήκα χθες το βράδυ και απόλαυσα επικές μάχες. Είδα και πολλές αλλαγές που έχουν βελτιώσει το gameplay και ωθούν το συνεργατικό παιχνίδι. Πολύ καλή η προσθήκη των αποστολών ... γενικά respect στους δημιουργούς που ακούνε την κοινότητα και αλλάζουν συνεχώς -προς το καλύτερο - το παιχνίδι.
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 scheduled update, νομίζω το πιο σημαντικό: btw, όποιος έχει detect application σε Logitech Setpoint, θα πρέπει να βάλει τα x64 ή x86 exes (το launchpad δεν αλλάζει) 64-bit ClientIf you’re running a 64 bit operating system, you’ll be running with the 64 bit client. If you’re running a 32 bit operating system, you’ll be running with the 32 bit client. This should cut down on memory related client crashes. (If you are running a 16 bit processor, please put your original Super Nintendo back in the closet and load up PlanetSide 2).
FLOOFLIS Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Athanasios2104, on 02 Apr 2014 - 10:05 PM, said: scheduled update, νομίζω το πιο σημαντικό: btw, όποιος έχει detect application σε Logitech Setpoint, θα πρέπει να βάλει τα x64 ή x86 exes (το launchpad δεν αλλάζει) Σέ.. έχασα με το setpoint.. δηλαδή ? Το LGS(Logitech Gaming Software) χρησιμοποιώ τελευταία έκδοση
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω το LGS, εγώ έχω το (παλιό; ) setpoint, που μπορεί να φορτώνει διαφορετικό profile στο ποντίκι ανάλογα με ποια εφαρμογή τρέχεις. Και επειδή με το τελευταίο update άλλαξαν τα .exe, έπρεπε απλά να διορθώσω και αυτήν την λεπτομέρεια.
FLOOFLIS Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω το LGS, εγώ έχω το (παλιό; ) setpoint, που μπορεί να φορτώνει διαφορετικό profile στο ποντίκι ανάλογα με ποια εφαρμογή τρέχεις. Και επειδή με το τελευταίο update άλλαξαν τα .exe, έπρεπε απλά να διορθώσω και αυτήν την λεπτομέρεια. Ευχαριστώ. Δε χρειάστηκε να αλλάξω κάτι ευτυχώς
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δεν χρειάστηκε γιατί αμέσως έβγαλαν ένα hotfix και κατέβασαν τα νέα exe (έβαλαν το ένα παλιό), λόγω πολλών προβλημάτων
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Θα ξαναμπεί x64 εφαρμογή στο μέλλον ή θα είναι αυτόματα γενικά;
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ναι θα ξαναμπεί, απλά το κατέβασαν σε χρόνο dt γιατί έγινε ο χαμός με crashes νομίζω παίζουν με τον Hossin και άφησαν το QA για το κοινό
FLOOFLIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ένα κακό έχει αυτό το παιχνίδι ρε γμτ. Μετά απο κάθε update είναι στανταράκι τα προβλήματα/extended server downtimes και hotfixes. Το κακό είναι οτι το προγραμματισμένο maintenance γίνεται Πέμπτες και πάντα EU ώρες. Εν μέρει τους δικαιολογώ στο scale που είναι σα game αλλά δε παύει να είναι ενοχλητικό..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παιχνίδια με μικρότερο scale και έχουν θέματα. Τόσα πράγματα που έχει το PS2 μέσα, δεν το βρίσκω περίεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα