Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγώ στεγνός είμαι σχεδόν 1 χρόνο τώρα :(

και θέλω να πάρω τόσα πολλά...

Δυστυχώς κι εγώ το ίδιο. Δεν είχα πάρει όταν τα είχαν βγάλει στα καπάκια και τώρα περιμένω...

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που άφησα το παιχνίδι στην άκρη!

Δημοσ.

αν έχεις +50% XP week boost μπορείς να παίζεις άνετα, εγώ πχ τους coyotes τσάμπα τους πήρα με certs

είχανε βγάλει στην αρχή -50% έκπτωση στα +50% XP week boost και είχα πάρει καμιά 10αρια :D

Δημοσ.

Link.png Site: Scheduled Maintenance March 13th 6 AM

Brace yourself for τουμπανό-liberators!  :shock:

To να δείχνει το "relative position" το killer είναι fail νομίζω, άλλα παίζει να το διορθώσουν μετά από πολύ κράξιμο (τουλάχιστον ακούνε και κάλλιο αργά παρά ποτέ).

Λάμπρο ή κανένας άλλος, ψηθείτε να οργώσουμε με loverator ;)

Δημοσ.

Όντως το liberator το βελτιώσανε. Το mbt play μέρα με τη μέρα όμως με ξενερώνει. Πλέον σπάνια μπαίνω να παίξω :(. Κάηκα...

Δημοσ.

Μετά το nerf-άρισμα που έφαγαν οι coyotes (πλέον δεν σκοτώνεις heavy με 3 :D), ξαναγύρισα στους TomCats για A2A. Αν και πλέον δεν είναι fire & forget, άλλα πρέπει να διατηρείς το lock on στο στόχο, ωστόσο μπορείς να γυρίσεις σε primary μέχρι να χτυπήσει ο πύραυλος (συνεχίζεις να βλέπεις πράσινο στόχο αν διατηρείται το lock on).

Επίσης δοκίμασα trial τους hornet, πολύ καλοί για infantry και οχήματα, άλλα το αργό muzzle velocity τους καθιστά δύσχρηστους για A2A, ακόμη και ενάντια σε galaxies.

Γενικά έτσι όπως είναι το balance τώρα, TomCats / Coyotes καθαρά A2A, Hornets καθαρά A2G και Pods all-around άλλα σε κάθε περίπτωση μέτριο damage.

Και δεδομένου ότι με Needler μπορείς να χτυπήσεις ground, καλό είναι να ξέρεις για τι είδους μάχη πας ώστε να εξοπλιστείς κατάλληλα για αυτό το είδος μάχης (A2A ή A2G). Προσωπικά δλδ δεν συνιστώ Pods για all-around.

Δημοσ.

Scheduled Server Maintenance March 21st

339MB

μερικά σημαντικά

• Velocity ammo now gives a more noticeable damage increase at range. The damage increase differs per weapon, but in general the minimum damage range has been increased by ~80% on carbines and ~40% on all other weapon types when compared to previous velocity ammo values.

• Head hit box increased slightly so that it better matches the larger helmets.

• Adjustments to arm hit boxes so that they're less likely to block the head during certain animations. (Seriously guys, it may be "economical" but putting your hands over your heads is not a replacement for good head gear).

• The pool for assist XP is now equal to the kill value. Ex. a 500 point Magrider that you do 50% damage to will award 250 points.
Δημοσ.

Νέο πετούμενο, Valkyrie, βέβαια αν είναι έτσι όπως τα λέει ο Higby στο τέλος, μιλάμε για το απόλυτο imba / OP όχημα του παιχνιδιού :D

• Like 2
Δημοσ.
Athanasios2104, on 23 Mar 2014 - 11:32 AM, said:

Νέο πετούμενο, Valkyrie, βέβαια αν είναι έτσι όπως τα λέει ο Higby στο τέλος, μιλάμε για το απόλυτο imba / OP όχημα του παιχνιδιού :D

Μέχρι να το nerfaρουν σα το harasser :P

• Moderators
Δημοσ.

Κλασσικά πράγματα για gaming.

Νέο όχημα / ήρωας / όπλο, κλπ. = OP για να το πάρει ο κόσμος (DLC / Microtransaction) και μετά από λίγο καιρό, φάε το nerfbat.

Δημοσ.

Κλασσικά πράγματα για gaming.

Νέο όχημα / ήρωας / όπλο, κλπ. = OP για να το πάρει ο κόσμος (DLC / Microtransaction) και μετά από λίγο καιρό, φάε το nerfbat.

Ναι ισχύει. Προς το παρόν βλέπω δίνουνε προσοχή στα air vehicles. Τα liberators τα κάνανε αρκετά OP θα έλεγα + νέο όχημα. Τα ground vehicles όλο nerf και στασιμότητα :(. Ελπίζω να παρουσιάσουν το colossus κάποια στιγμή να αναπτερωθεί το ενδιαφέρον..

https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/so-uh-the-colossus.167048/

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει που η Sony βοηθάει τα air vehicles.

Γιατί ας πούμε DICE/ΕΑ, κάθε patch και nerf. Ή bugs που κάααααποτε θα τα φτιάξουν. Μπορεί. Ίσως. Στο 5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...