newlynx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σε λίγο καιρό έρχεται ο ανανεωμένος Amerish.... Ωραίες αλλαγές βλέπω.... 2
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 πολύ ωραίες οι νέες βάσεις, αν και κυρίως για infantry
Athanasios2104 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Server Downtime for Patch January 30 Squad Vehicle Spawning In an effort to encourage squad cohesiveness and increase available spawn options we are adding the ability to spawn in squad owned transport vehicles. Vehicle spawning is limited to Galaxies and Sunderers that are occupied and owned by a squad member. The Sunderer AMS no longer requires an item to be equipped in order to function. Once the certification is purchased, it is always available. This frees up the Utility slot on the Sunderer for other items. Squad Vehicle Spawn Bonus Reward: Vehicle owners receive 10 XP when squadmates spawns in their Sunderer or Galaxy, which matches the current squad spawn beacon XP reward 2
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 εντάξει, δοκίμασα Coyotes και μιλάμε το απόλυτο imba weapon. Ευτυχώς που είπανε θα φτιάξουν τα Lock-on weapons τέσπα, μέχρι να φάει τρελό nerf (σε κανένα 6μηνο ), σκοπεύω να το εκμεταλλευτώ πλήρως....
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 και 3 coyotes για heavy infantry...
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, Needler + Coyotes για κάθε περίσταση. Με thermal optics, reduced reload time και increased mag size (needler) / increased ammo capacity (coyotes). Και επειδή πλέον το lock on A + G πάει σύννεφο, λέω να αντικαταστήσω Flares με Fire suppresion. -- Πλέον έχουν αυξήσει και τους πόντους για defence και πραγματικά γίνονται επικές πολιορκίες (μόλις ήμουνα ~1 ώρα σε Esamir Not Amp Station και συνέχιζε). Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν, κάθε εβδομάδα συμμετοχής σε WDS (και τώρα στο pre-season) υπάρχουν ωραία δωράκια (συνήθως camo patterns) σε 200, 800 και 2000 WDS points. 1
omghi2u Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 παιδες , χθες κατεβασα το game κ σημερα που βρηκα λιγο χρονο να μπω να παιξω μου κανει νερα. κανω λογκιν απο τον client ... διαλεγω side , server , κανω χαρακτηρα .. και οταν παταω play , μενει σε ενα infinite loop , καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ή τι να κανω για να το φτιαξω το γμδι?
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 firewall permissions κτλ τακτοποιημένα;
omghi2u Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ναι ολα κομπλε. μπηκε τελικα κατα τις 2:00 που ξαναδοκιμασα. απο οτι μου ειπαν στο reddit αυτο γινεται παντα στις patch days , γινεται ενας μικρος χαμος και τα login τα πινουν.
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Έρχονται και τα voice packs Patch Notes 27 Feb 1
zizu10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καμία προσφορά σε SC δεν ψήνονται να κάνουν... Μάλλον έχουν μαζέψει όσα ήθελαν και δεν τους πολυνοιάζει.
newlynx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πραγματικά συνέχεια βελτιώνουν το παιχνίδι... μπράβο στους developers.
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καμία προσφορά σε SC δεν ψήνονται να κάνουν... Μάλλον έχουν μαζέψει όσα ήθελαν και δεν τους πολυνοιάζει. και εγώ στεγνός είμαι σχεδόν 1 χρόνο τώρα και θέλω να πάρω τόσα πολλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα