newlynx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Έχω παίξει γύρω στις 6 ώρες τις τελευταίες μέρες ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μιλήσω. Μόλις ανοίξει η beta θα έχουμε πολύ συζήτηση.
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 χαλάρωσε Λάμπρο, αυτά περί NDA δεν σημαίνουν ότι θα σε δικάσουν στην Αλαμπάμα πιο πολύ αναφέρονται σε εκτενή preview κτλ από διάφορα site άλλωστε δεν πιστεύω ότι είναι η 1η φορά που είσαι σε beta... ή είναι;
newlynx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Βασικά δεν είναι ακόμα beta αλλά έλεγχος σταθερότητας του client και των server. Το παιχνίδι έχει πολύ δουλειά ακόμα αλλά είναι υποσχόμενο. Σε σχέση με το Tribes που δοκίμασα πρόσφατα μου αρέσει περισσότερο αλλά έχω επιφυλάξεις ακόμα για κάποια θέματα που βασικά θα δοκιμαστούν στη beta και όχι τώρα. Θανάση, εσύ παίζεις ή δεν πήρες πρόσκληση;
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 το tribes είναι άλλο φρούτο, έχει τη δικιά του ιστορία και δύσκολα θα το αγαπήσει κάποιος αν δεν έχει παίξει tribes παλιότερα το κλειδί που έχω είναι από DM Twitter, οπότε μάλλον θα μπω τελευταίος (καλύτερα, γιατί έχω και εξετάσεις) ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας θα είναι το lag. Αν δεν υπάρχει lag, το παιχνίδι είναι ήδη επιτυχία για μένα: χιλιάδες παίχτες + συνεχόμενη μάχη + 2142 περιβάλλον... δεν θέλω κάτι άλλο
newlynx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αν και δεν μπορούμε να δούμε το ping την ώρα του αγώνα, δεν έχω καταλάβει κάποιο πρόβλημα με lag. Βέβαια έχουν να γίνουν πολλές αλλαγές ακόμα οπότε η συνέχεια θα δείξει πως θα εξελιχθεί το θέμα.
Mr.Geo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Θανάση μου ήλθε ενα email σχετικο με το planet.Αν μπεις skype να σε ρωτήσω τι ειναι αυτό.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Θανάση μου ήλθε ενα email σχετικο με το planet.Αν μπεις skype να σε ρωτήσω τι ειναι αυτό. βάλτο και εδώ στο φορούμ, δεν είμαι ο μόνος που ξέρει αγγλικά αν έχει κανένα κωδικό + προσωπικό email μέσα, εννοείται σβήστα μετά το copy&paste
Mr.Geo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 SOE Live 2012 Registration is Now Open! We’ve changed our address! Just add [email protected] to your address book. Are you having problems viewing this email? View this email online. Enlist your squad and join us at Bally’s Las Vegas this October for a jam-packed weekend of PlanetSide 2 news, events and panels. Are you Vanu Sovereignty, Terran Republic or New Conglomerate? Pledge your allegiance now and aim for Empire dominance at SOE Live! SOE Live (formerly known as SOE Fan Faire) is a celebration of ALL SOE games and gamers alike, with lots of cool stuff planned for players of ALL ages. With tons of live events, tournaments, developer panels, a costume contest, special announcements, player gatherings and other festivities, your weekend will be a nonstop adventure! We’ve got something for everybody, whether it’s the All-Access pass for an entire weekend of fun, or an Evening Pass for those who just want to party with us at night. And Kids 12 and under get in free (kids must be accompanied by an adult at all times). Learn More Meet members of the PlanetSide 2 Dev team and discuss plans for the game. Learn More Plans underway, but you won’t want to miss this. Check our official site for details soon. Learn More Drinks, dancing and “fun in the Vegas sun” (21 and over with valid ID). Learn More Attendees must be 21 years or older with valid identification to attend certain evening events. This email contains promotional, advertising or marketing materials. To update email preferences or unsubscribe from this newsletter, please click here to login to your SOE Account and update your Email Settings page. Click here to unsubscribe from all SOE marketing emails. Legal & Copyright Notice | SOE Privacy Policy | SOE Terms of Service Sony Online
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 α ναι, newsletter είναι (θα κάνουν ένα event στο Las Vegas) και απλά λέει ότι αρχίζει η beta μου ήρθε και μένα και το διέγραψα γιατί δεν έλεγε κάτι σημαντικό
Mr.Geo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Κανα νέο για την BETA τίποτα;;κάνα κλειδί;; τι γίνετε;;
newlynx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Νομίζω Γιώργο θα δίνουν πρόσβαση σιγά-σιγά σε επιπλέον άτομα. Στην Αμερική έχουν ανοίξει και καινούριους server ενώ στην Ευρώπη (ακόμα) έχουν μόνο έναν. Το καλό είναι ότι η beta ξεκινά κάθε μέρα στις 4 το μεσημέρι (για Ευρώπη) και όχι 12 το βράδυ όπως γινόταν.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Κανα νέο για την BETA τίποτα;;κάνα κλειδί;; τι γίνετε;; νομίζω οι καλύτερες πιθανότητες είναι μέσω twitter που δίνουν συνέχεια κλειδιά @newlynx: για πες λίγο τι γίνεται με θέμα (1) lag/warp και (2) πως είναι τα γραφικά σε maxed out settins
newlynx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Προσωπικά δεν πήρα ποτέ κλειδί. Μου ήρθε ένα email να κατεβάσω τον client και στη συνέχεια συνδέθηκα βάζοντας τα στοιχεία του λογαριασμού μου στη SOE (1) Lag δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει. Πολλοί , επειδή ακόμα δεν υπάρχει σωστή ισορροπία στα όπλα, θεωρούν ότι σκοτώνονται λόγω lag αλλά κάτι τέτοιο δεν έχω δει. Δεν έχω ζήσει σκηνικό που να πω πως σκοτώθηκα λόγω υψηλού Ping. (2) Τα γραφικά θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλά για το είδος του παιχνιδιού χωρίς να φτάνουν στα κορυφαία του είδους. Δεν μπορείς να έχεις 100άδες παίκτες σε μια πίστα χιλιομέτρων καν να θες γραφικά Crysis ή BF3. Στο δικό μου σύστημα που είναι καινούριο (3570Κ, nvidia 670,8GB ram) παίζω σε max ρυθμίσεις στα 60-110 fps με χρήση GPU στα 60-100% και CPU γύρω στα 55%. Βέβαια υπάρχουν στιγμές που πέφτω στα 10-15 fps και μάλιστα χωρίς να γίνεται κάποια μάχη. Στα θετικά του παιχνιδιού είναι η γενική ατμόσφαιρα και η αίσθηση ότι συμμετέχεις σε μια μεγάλη μάχη που δε σταματά ποτέ. Ειδικά ο κύκλος μέρα/νύχτας είναι εντυπωσιακός και συμβάλλει στην αίσθηση της συνέχειας. Οι κλάσεις θεωρώ πως είναι ικανοποιητικές με αρκετά θετικά και αρνητικά ανάλογα με την επιλογή σου (το jet pack του light assault είναι φοβερό). Το voip δουλεύει μια χαρά και μπορεί να βοηθήσει για να συνεννοηθείς με τους άλλους (βέβαια εγώ πέτυχα κάτι Ρώσους χθες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Τα άρματα βελτιώθηκαν στη beta γιατί στο tech test ήταν εύκολος στόχος. Βέβαια σε αυτό συνέβαλλε και το ότι αφαίρεσαν το λοκάρισμα που έκανε ο heavy assault αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει . Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν καταλαβαίνεις από που σου ήρθε η βολή. Στα αρνητικά του παιχνιδιού είναι η έλλειψη συνεκτικότητας σε αυτά που κάνεις. Δηλαδή πας από βάση σε βάση και μετά; Λένε ότι αυτό θα αλλάξει με την προσθήκη αποστολών οπότε επιφυλάσσομαι. Επίσης (και εδώ θα στεναχωρήσω πιθανώς κάποιους) το παιχνίδι έχει λιγότερη στρατηγική και περισσότερο action από αυτό που προσωπικά θα ήθελα. Πχ οι βάσεις είναι έτσι σχεδιασμένες που άμυνα δεν είναι εύκολο να οργανωθεί. Δηλαδή είναι αρκετά εύκολο να εισχωρήσεις σε μια βάση και να μην σε πάρει είδηση κανένας. Ευτυχώς στη beta έβαλαν χρόνο που μια βάση κλειδώνει και πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να ανακαταληφθεί. Επίσης μερικές φορές (και ειδικά στην αρχή) επειδή ο χάρτης είναι μεγάλος δεν ξέρεις που να πας. Χρειάζεται καλύτερος τρόπος οργάνωσης όλου αυτού του κόσμου. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ όμως ότι πολλά από αυτά μπορεί να αλλάξουν γιατί είναι ακόμα σε BETA φάση και οι developers φαίνεται να ακούν τον κόσμο. Τα certs (επιπλέον χαρακτηριστικά για όπλα και κλάσεις) χθες άνοιξαν δοκιμαστικά για έλεγχο. Επίσης η ισορροπία όπλων, αρμάτων και αεροσκαφών αλλάζει συνέχεια μέχρι να υπάρξει ισορροπία. Για το μοντέλο πληρωμών δεν έχουν ειπωθεί πράγματα αλλά η SOE έχει πει ότι θα είναι Free to Play και όχι Pay to WIn. Σε αυτό έχω τις αμφιβολίες μου γιατί πραγματικά έχουν πέσει πάρα πολλά χρήματα για την ανάπτυξη και την προώθηση του. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ να πω πως το παιχνίδι βρίσκεται σε σωστές βάσεις και με μερικές αλλαγές και προσθήκες να γίνει ακόμα καλύτερο. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Στα αρνητικά του παιχνιδιού είναι η έλλειψη συνεκτικότητας σε αυτά που κάνεις. Δηλαδή πας από βάση σε βάση και μετά; Λένε ότι αυτό θα αλλάξει με την προσθήκη αποστολών οπότε επιφυλάσσομαι. Επίσης (και εδώ θα στεναχωρήσω πιθανώς κάποιους) το παιχνίδι έχει λιγότερη στρατηγική και περισσότερο action από αυτό που προσωπικά θα ήθελα. Πχ οι βάσεις είναι έτσι σχεδιασμένες που άμυνα δεν είναι εύκολο να οργανωθεί. Δηλαδή είναι αρκετά εύκολο να εισχωρήσεις σε μια βάση και να μην σε πάρει είδηση κανένας. Ευτυχώς στη beta έβαλαν χρόνο που μια βάση κλειδώνει και πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να ανακαταληφθεί. Επίσης μερικές φορές (και ειδικά στην αρχή) επειδή ο χάρτης είναι μεγάλος δεν ξέρεις που να πας. Χρειάζεται καλύτερος τρόπος οργάνωσης όλου αυτού του κόσμου. Ε κοίτα, το ίδιο μπορεί να πει κάποιος για ΟΛΑ τα fps (bf, cod, cs κτλ). "Δηλαδή πας από σημαία σε σημαία, και μετά;" Η ουσιαστική διαφορά που κάνει το PS να ξεχωρίζει σε αυτό το σημείο είναι ο persistent world, δλδ ότι αυτό που κάνεις παραμένει μέχρι κάποιος να το "ξεκάνει". Δεν υπάρχουν tickets και rounds, επομένως αυτό από μόνο του προσθέτει ένα επίπεδο στρατηγικής που δεν το έχει κανένα άλλο fps. Προφανώς όταν είσαι lone wolf μπορεί και να μην ξες που να πας σε έναν τεράστιο χάρτη (και 3 ηπείρους, ΓΙΑ ΑΡΧΗ) και να έχεις την εντύπωση ότι οι πράξεις σου δεν έχουν νόημα. Αν μπορέσεις να κάνεις κάτι μόνος σου δλδ, γιατί εδώ μιλάμε για χιλιάδες παίχτες και με commanders και οργανωμένα outfits. Δηλαδή ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρχουν black ops πίσω από την 1η γράμμη, άλλα και σίγουρα θα γίνεται μάχη γιατί κάποιος θα σε πάρει πρέφα - δεν γίνεται, ειδικά τώρα που όλοι έχουν ένα iPhone . Εκτός αυτού, στο PS1 (επομένως και εδώ) υπάρχουν forums/sites σαν "High Commands" που συντονίζουν όλα τα outfits ενός server. Επομένως υπάρχει μια πολύ καλή ιεραρχία σε επίπεδο faction και όχι μόνο σε επίπεδο outfit. Και προφανώς υπάρχει ένας σχεδιασμός γιατί κάθε faction θέλει "πλήρη κυριαρχία" (να και αδύνατον 100% λόγω uncap capital bases). Αυτό που διαβάζω ότι γινότανε στο PS1 για τους παίχτες που δεν ανήκαν σε οργανωμένα outfits/clans, ήταν το "zergling". Πιστεύω όλοι γνωρίζουν το StarCraft και επομένως καταλαβαίνουν τι σημαίνει ο όρος. Εν ολίγοις ένας "χείμαρος" από παίχτες πήγαινε από εδώ και από κει παίρνοντας βάσεις. Το να αντιστεκόσουν είχε μεν φάση, άλλα ήταν "pointless to resist" (Darth Vader voice) αφού μια μάχη μπορούσε να διαρκούσε ώρες. Ελάχιστες περιπτώσεις κάποια πολύ οργανωμένα outfits + λόγω μορφολογίας της βάσης/εδάφους κτλ μπόρεσαν και διέσπασαν αυτό το "ποτάμι". Ένα άλλο αρνητικό στο PS1 ήταν ότι δεν υπήρχε το σύστημα με territory control. Δηλαδή άπαξ και πηδούσες σε μια βάση πίσω από το μέτωπο, την έπαιρνες όπως μια κανονική βάση. Και αυτά τα "μπρος - πίσω" έσπαγαν αρκετά νεύρα αφού χαλούσαν το οργανωμένο παιχνίδι. Αυτό φαίνεται όμως να φτιάχτηκε με το νέο σύστημα. Κατά κανόνα λοιπόν, το zergling θα υπάρχει και στο PS2 και ένα zergling θα εξουδετερώνεται μόνο από ένα άλλο zergling. ΆΛΛΑ, αφενός ο μηχανισμός του territory control και αφετέρου οι ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι παίχτες (εδώ λένε για 670 ανά faction έναντι 150 στο PS1), μπορούν να εξασφαλίσουν ωραίο gameplay για όλα τα γούστα. Προσωπικά προσβλέπω σε Rapid Response και Black Ops, αν και σίγουρα κατά διαστήματα θα συμμετέχω στις επικές μάχες των zergling - πραγματικά, πως θα είναι πχ. 300 vs 300 vs 300, όταν στο BF3 οι 64 σου φαίνονται "πολλοί" ;;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Zerging λέγεται η τακτική. Zergling το unit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα