Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ειδική παραγγελιά για τον πιλότο του thread από το preview του PC Gamer
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 "We think we have all we need for tech test so it's likely no more tech test invites. But beta is little more than a week away hopefully" John Smedley @ twitter
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Tech Test stream (by Higby), μάλλον σε Medium settings: http://www.twitch.tv/las0m Το αστείο είναι ότι ο ίδιος ο Creative Director παραβιάζει την NDA Μερικά σημεία που το παιχνίδι δείχνει την "επιστροφή στις ρίζες" (που έχασε το BF), κάποια τα έχω ξαναγράψει: 1) No health regen (μόνο shield) 2) Διαλέγεις το spawn από το minimap (όχι μόνο από τη λίστα) 3) Συγκεκριμένο (όχι άπειρο) αριθμό πυρομαχικών (παντού, για πεζικό και οχήματα) 4) Kill cam που δεν φανερώνει τη θέση του αντιπάλου 5) Squads των 10 ατόμων, in-game platoons των 30 ατόμων (3 squads) 6) Commanders με artillery και άλλα special μπιχλιμπίδια 7) Minimap της προκοπής
newlynx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Πήρα πρόσβαση για το τεχνικό τεστ την Παρασκευή και μέχρι να βάλω το παιχνίδι έληξε αυτή η φάση. Για να δούμε τι θα γίνει στην beta.
newlynx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Σου ήρθε email για τον τεχνικό έλεγχο? You have been selected to participate in the Technical Testing phase of Sony Online Entertainment’s upcoming game PlanetSide 2. This phase includes testing our server bandwidth and performance and will allow us to further optimize the game in preparation for External Beta. We appreciate your help in this critical first step of the testing process as it helps us to ensure a solid foundation for our Beta program. Δεν μου έστειλαν κάποιο κλειδί αλλά οδηγίες με τις οποίες κατέβασα τον client (8,5GB!!!!) και συνδέθηκα με το λογαριασμό μου στη Sony. Βέβαια όταν συνδέθηκα είχε λήξει το Technical Testing. Δεν έχω καταλάβει αν θα μου στείλουν κλειδί για την beta ή αν θα συνδεθώ με τα παραπάνω στοιχεία.
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 "We think we have all we need for tech test so it's likely no more tech test invites. But beta is little more than a week away hopefully" John Smedley @ twitter
newlynx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Για να δούμε σήμερα αν θα προλάβω να μπω. Beta Server Availability: Tuesday July 24th through Friday, July 27th: 2:00 PM PST - 10:00 PM PST (11:00 PM CEST/9:00 PM GMT - 7:00 AM CEST/5:00 AM GMT) Saturday, July 28th: 9:00 AM PST - 11:00 PM PST (6:00 PM CEST/4:00 PM GMT - 8:00 AM CEST/6:00 AM GMT)
Apoll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Το παιχνίδι έχει καλό gameplay, όπως το πρώτο. Σε GTX580, Τ1090 @4,5Ghz με όλα τα γραφικά στο μέγιστο, δεν είδα κανένα πρόβλημα. Ούτε lag, όταν έπεσε μάχη περίπου καμμιά κατοσταρία σε κάθε πλευρά με μπόλικη αεροπορία και άρματα. (αρκετός καπνός επίσης) Έβαλα και το 3d vision και δεν ήταν καθόλου άσχημα. Μου θύμησε το BFBC2. Bugs, όσο ενοχλητικά, δεν έχει σημασία η αναφορά τους, μιας και το παιχνίδι δεν είναι καν σε beta.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=41QFL4QB3NE Να ήταν έτσι και το gameplay ε; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από GhostRiderLSOV
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλά αν ήταν έτσι το gameplay τότε πραγματικά θα πετούσαμε λεφτά στην οθόνη!! πάντως για game trailer μου θύμισε αρκετά το Black Hawk Down (που δείχνει την ωμότητα του πολέμου)
Apoll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Τα γραφικά του περιβάλλοντος δεν είναι και τόσο μακρυά σε σχέση με το βίντεο, αλλά μην ξεχνάτε ότι αν είχαν τα γραφικά του βίντεο, ούτε οι μισοί δεν θα μπορούσαν να τρέξουν το παιχνίδι. Ίσως αν βάλω κάποιο post-processing πρόγραμμα στο Planetside 2 να είναι τα ίδια. Θα δείξει, μιας και δεν είναι ΟΥΤΕ beta stage αυτή τη στιγμή. Server stress testing κάνουμε.
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Looking like it's going to be Monday at 2pm for the start of Beta. still a lot of work to do tomorrow and this weekend but looking good. John Smedley (Twitter)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα