Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν δει πολλά τα μάτια μου όσον αφορά τα παιχνίδια και σπανίως εντυπωσιάζομαι.Τα περισσότερα τα βρίσκω βαρετά αλλά δοκίμασα το Planetside 2 και έπαθα πλάκα! Είναι και δωρεάν οπότε το προτείνω σε όλους να το δοκιμάσουν.

Πρώτη φορά που το έβαλα χάζευα τα γραφικά, καθώς είχα βρεθεί σε μια μεγάλη μάχη με φοβερό φωτισμό και ήχο, άρματα και διαστημόπλοια παντού, στρατό όπου κι αν κοίταζες.. Βέβαια δεν ήξερα τί γινόταν. Αυτό με γοητεύει στα παιχνίδια αρκεί να μην σε τιμωρούν και να σου δίνουν χρόνο να τα μάθεις. Παρόλο που δεν ήξερα τα πάντα ήταν εύκολο να μπω και να παίξω άμεσα, δεν είναι τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζουν πολλοί.

Αρχικά πήρα έναν infiltrator για να μην είμαι κοντά στην μάχη και πλησίαζω μια περιοχή αντιπάλων. Βλέπω από μακρυά ένα Mosquito που έγινε spot από κάποιον άλλο και βάζω πλώρη για εκεί. Νόμιζα είναι πεζός που τον λένε Mosquito. Έχει νυχτώσει για τα καλά πλέον. Πλησιάζοντας το βλέπω προσγειωμένο, τελικά ήταν διαστημόπλοιο και δεν ξέρω αν μπορώ ή όχι να κάνω κάτι. Βγάζω ένα οπλάκι περίεργο το σημαδεύω και κολλάει πάνω του κάτι σαν σημαδούρα. Μετά από λίγο εξαφανίστηκε το διαστημόπλοιο. Πολύ δυνατό όπλο σκέφτηκα!

Συνεχίζοντας, έχοντας καταλάβει δυό-τρία πράγματα παραπάνω στο παιχνίδι, κοιτάζω τον χάρτη και διαλέγω μια περιοχή αντιπάλων που δεν έχει κόσμο αλλά είναι καλός στόχος για εμάς όχι όμως άμεσα. Χακάρω ένα τερματικό μέσα στα μάτια των άλλων, βγάζω ένα Sunderer το παρατάω παρά δίπλα, τρέχω αλλού, χακάρω νέο τερματικό και γίνομαι Max. Με σκοτώνουν και όταν κάνω deploy στο Sunderer βλέπω να έχουν ξεπηδήσει πάρα πολλοί δικοί μας και να γίνεται μια μικρή μάχη που οδηγεί στην κατάληψη του outpost.

Θέλω να πω ότι έχει την γοητεία του να μην γνωρίζεις τα πάντα για ένα παιχνίδι αν είναι καλοφτιαγμένος ο κόσμος του και υπάρχει βάθος για να ανακλύπτεις πράγματα.Νομίζω ότι με έπεισε αυτό το παιχνίδι! Αν και είμαι χάλιας στα FPS!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν το έχεις δει ήδη, αυτό που έριξες στο Mosquito είναι πομπός. Δείχνει τους γύρω. :) (ή το όχημα στο οποίο είναι πάνω)

Aυτό πως ακριβώς το ρίχνεις??

Δημοσ.

Ναι το είδα μετά.

Και να μην ξέρεις πάντως τι γίνεται έχει την πλάκα του, αυτό ήθελα να πω με τα παραδείγματα μου :)

Δημοσ.

Έκανε δουλειά, αν και γενικά δεν μου αρέσει να παίζω ρόλους sniper. Καθαρίσαμε μια βάση χθες και είχε μείνει ένας αντίπαλος Infiltrator να μας την σπάει με cloak και headshots. Αλλαγή σε Infiltrator στο terminal, μια καλή με το 3ο μου εκεί που περίπου βρισκόταν, γάζωμα και ρουκέτες από όλη την ομάδα και έφυγε εκτός στρατόσφαιρας. Πρέπει να είναι ακόμα σε τροχιά. :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στους συμπολεμιστες. Επιτελους βρικα ενα Greek community planetside 2. Ειμαι TR στο Woodman, ειπαρχει κανενας εκει και ακομα καλυτερα κανα ελληνικο outfit, να παταχουμε τα  traitorous scums?

Ονομα Drachma, σας περιμενω μολης χρεωκοπισουμε muah.....

Δημοσ.

Ωωωωχχχ άντε να δω πως θα αντισταθώ...

(Δεν θα αντισταθώ αλλά λέμε τώρα :P )

Μπήκα σήμερα και πραγματικά οι μάχες του είναι το κάτι άλλο.

Χωρίς να έχω παίξει τα αμέτρητα video games, αυτό είναι ότι πιο επικό και εθιστικό έχω δει σε μάχη... Δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι ώρες...

Υ.Γ. Αθανάσιε τι ώρες μπαίνεις?? Δεν σε έχω πετύχει ποτέ on για να σου στείλω friend request..

Δημοσ.

ε, τώρα είμαι Ελλάδα και δεν ξέρω αν θα μπω, γενικά όμως μπαίνω βραδάκι ~2200 (2300 ώρα Ελλάδας)

στον Miller είσαι;

και btw, αν μπεις στο SOE Account και πας να βάλεις SC, δεν βλέπεις triple offers; Δεν νομίζω να το έκαναν μόνο για μένα, ξέρω είμαι παιχτούρα άλλα όχι κι έτσι :P

Δημοσ.

Α μπαίνεις πιο αργά...

Nαι Miller και μόλις τώρα μπήκα και soe και το βγάζει και σε μένα το triple bonus :-)

Το θέμα μου τώρα είναι αν θα πάρω τα 1500 ή τα 3000... :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...