Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως αν μπεις prime times, ετοιμάσου να περιμένεις 15-30 λεπτά στην ουρά. Άλλες ώρες κανένα 5-λεπτο το πολύ. Είναι ήδη 6000 κόσμος και δεν χωράμε όλοι, να φανταστείς τι γίνεται. Όταν μπούνε νέοι ήπειροι, πιστεύω θα μπορούμε να μπαίνουμε κατευθείαν. Μέχρι τότε, όσο περιμένεις, διάβασε τα νέα, κάνε κανένα ντουζάκι, φάε τίποτα κ.ο.κ :D

Βέβαια, τώρα που άρχισαν και οι διαφημίσεις στα γερμανικά κανάλια, μπορεί και όχι :wacko: (εγώ το έχω δηλώσει, χτυπάω συνδρομή μετά τις διακοπές)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xserpkaM5d8

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κάποιος δεν παίξει αεροπλάνα δεν χρειάζεται να να δώσει χρήματα αν δεν το επιθυμεί. Στα άρματα τα default όπλα είναι μια χαρά (σίγουρα για τους TR) ενώ στο πεζικό είναι παραλλαγές των αρχικών. Αν και έχω πληρώσει για να αγοράσω εξοπλισμό ακόμα παίζω με τα αρχικά. Απλά πληρώνοντας μπορείς να επιταχύνεις τη δοκιμή καινούριων όπλων.

Μάλλον από τους Έλληνες εδώ είμαι ο μόνος που έχει μείνει στον Woodman. Δεν πειράζει... μόλις σε λίγο καιρό (???) έχουμε τη δυνατότητα για μεταφορά σε άλλο σερβερ θα έρθουμε να σας βοηθήσουμε στον miller :)

Δημοσ.

To παιχνιδι

Btw, χθες πριν βγω σε κάποια στιγμή, ψάχνω τις ανοιχτές squads.

Αμέσως το μάτι μου πήγε σε μια "Greek Ventouza". :P

Αν δεις Liberator να κανει rolls- loopes εγω ειμαι..;p

Miller server,TR,ShooterGR

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη μπάλα... έπαιξα για ένα push, έκανα και ενα kill πριν πεθάνω.. το μόνο που έχω να πω, και αυτο γιατι είμαι βλαμμένος, είναι οτι μου τρώει λίγα frames και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίζεις 60αρες.

Αλλά σούπερ. βάζω και τελευταίους nvidia (460gtx) και ξαναμπουκάρω.

υ.γ. α και τους εχθρούς.. θέλει λίγη ώρα μέχρι να μάθει το μάτι, δεν καταλαβαίνω άμεσα μεσα στον κακό χαμό που είναι τι, εκτός απο περιπτώσεις που ταμπουρονόμασταν, οπότε, λογικά, οι απέναντι είναι οι κακοί, πυροβόλα :Ρ

Δημοσ.

http://massively.joystiq.com/2012/11/30/smedley-tweet-reveals-planetside-2-fleet-carrier/

Και fleet carrier στα χαρτια....πως σας φαινεται..σαν αναβαθμισμενη εκδοση του loadstar απο το PS1. Καμια σχεση στην εμφανιση φυσικα, αλλα λειτουργικα ειναι ομοια..μεταφερουν οχηματα στον αερα.

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως εχει πολλη σημασια αν αυτα ισχυουν και τωρα.Νομιζω πως συνδεεται και κατα καποιο τροπο με αυτα που παν στο massively του joystiq λιγο πιο πανω.

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι είναι φανταστικό! Αλλά αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί κάθε 5-10 λεπτά το παιχνίδι κρασάρει!

CPU: Phenom x4 965 BE

MOBO: 880GA-UD2H

GPU:R7770 Ghz edition

PSU: 550W 80+

Windows 7 32-bit

Παραπονιούνται χιλιάδες άτομα και καμία λύση δεν βρίσκω στα official forums. Αν το καταφέρετε στείλτε μου! Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...