Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ImpliedFacepalm.jpg

:P

ε τι να κάνω,δεν με συγκίνησε το παιχνίδι .

Bump,δεν είπα bf3 υπόψιν..

Το βλέπω και στο φόρουμ του παιχνιδιού.Δεν βρίσκουν tutorial γιατί απλά πατάνε PLAY ενώ υπάρχει ολόκληρη ενότητα GETTING STARTED στον launcher, με συνδέσμους για εκπαίδευση, wiki, game streams και φόρουμς. Το παιχνίδι έχει βάθος, στρατηγική και τακτικές δεν είναι ότι απλά μπαίνεις και αρχίζεις να πυροβολείς. Αν κάποιος ψάχνει COD ας παίξει COD. Η τεχνολογική αλλαγή που φέρνει το PS2 με 2000 άτομα στην πίστα, δείχνει τα FPS του μέλλοντος. Προσωπικά δεν θα σταματήσω να παίζω και λίγο BF3 αλλά πως να γυρίσεις στα 32-64 άτομα;

Επίσης ακόμα παίζω με τα όπλα που δίνει το παιχνίδι χωρίς να έχω ξοδέψει SC και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα όπλα που μπορείς να αγοράσεις με SC είναι παραλλαγές των αρχικών και όχι υπερόπλα. Αυτό δεν ισχύει μόνο στα αεροπλάνα με το ξεκλείδωμα των πυραύλων.

Ούτε cod ψάχνω,ούτε το παίζω ούτε τίποτα,αλλά από το παίδεμα και μόνο φτάνει για μένα.

Να το έκαναν πιο εύχρηστο,χωρίς πλάκα ούτε που το είδα αυτό το getting started..Και για να κάνω ακόμα και register με παίδεψε,αφού πουθενά ΔΕΝ ΛΕΕΙ ότι χρειάζεται το sony account.Μετά μου έκοψε και έβαλα τα στοιχεία μου.

Τί να τα κάνεις τα περισσότερα άτομα άμα lagάρεις ;

Μην αντιδράτε απότομα ωρε παίδες άμα μπει κάποιος και λέει ότι δεν του άρεσε κάτι,δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα και τα ίδια.Δεν μου άρεσε η ιδέα του παιχνιδιού,μην βαράτε.

Δημοσ.

Μην αντιδράτε απότομα ωρε παίδες άμα μπει κάποιος και λέει ότι δεν του άρεσε κάτι,δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα και τα ίδια.Δεν μου άρεσε η ιδέα του παιχνιδιού,μην βαράτε.

το θέμα είναι να πει γιατί δεν του άρεσε το παιχνίδι αυτό καθ'εαυτό (και με κανένα επιχείρημα δεν θα ήταν άσχημα), όχι τα load screens, τα registration κτλ.

όταν μου λες "boooooooooooring, μάχες ότι να'ναι", περιμένεις σοβαρή απάντηση;

και όπως φαίνεται, προφανώς δεν ασχολήθηκες (και μεταξύ μας, κανείς στον πλανήτη Γη δεν έχει ασχοληθεί ακόμη, 6 μέρες έχει που βγήκε)

btw, και εγώ δεν έβαλα κανένα 3 όταν αναφέρθηκες στα bf...

Δημοσ.

@xtrmsnpr δεν προσπαθούμε να σου την πούμε αλλά και εσύ δεν ψάχνεις λίγο. Από τη μια μας λες για registration από την άλλη για τις μάχες και από την άλλη για tutorial. Αν θες κάνε μας add στο παιχνίδι και θα σε βοηθήσουμε. Επίσης μπορείς να έρθεις σε outfit οπότε και θα είναι ακόμα καλύτερα.

ps2start.png

Δημοσ.

Καλά, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο φιλικό παιχνίδι για να ξεκινήσεις.Προφανώς αυτό ήθελε να πει ο σναϊπεράς.

Όπως και να 'χει το bf3 είναι gtpk. :P

Δημοσ.

Καλά, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο φιλικό παιχνίδι για να ξεκινήσεις.Προφανώς αυτό ήθελε να πει ο σναϊπεράς.

Όπως και να 'χει το bf3 είναι gtpk. :P

αυτό είναι κοινώς ομολογουμένο, ειδικά το 1ο hot drop είναι όλα τα λεφτά (δεν έχεις προλάβει καν να ρυθμίσεις κουμπιά - γραφικά), πραγματικά δεν ξέρω πως πέρασε στο release

το δικό μου 1ο hot drop btw ήτανε σε ένα bio lab που το είχε πάρει ήδη το VS zerg. Έπεσα, βλέπω minimap κατακόκκινο και μπροστά μου μερικά magriders. Αν δεν είχα παίξει beta, θα είχε μείνει σύξυλος για μισή ώρα :P

• Moderators
Δημοσ.

True, δεν παίρνεις τον νεοσύλλεκτο και του λες "τουφέκιο ο διπλανός σου, τις σφαίρες εσύ" α λα "Enemy at the gates" και τον στέλνεις σε μπούγιο. :P

Δημοσ.

Δεν είδα τίποτα στις τελευταίες σελίδες, οπότε το ποστάρω.

Ο Total Biscuit έχει ανεβάσει κάτι που θα είναι πολύ χρήσιμο για όποιον ζορίζεται να ξεκινήσει για τους λόγους που αναφέρθηκαν.

http://www.youtube.com/watch?v=Tx_xeRFlNTA&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ&index=13&feature=plpp_video

Δημοσ.

Θα σε βαρέσω εγώ Xtrm!

Μπες μέσα να σε κάνω teamkill! :P (όχι τώρα όμως, γιατί δεν είμαι στο σπίτι)

καλά,άντε να το ξαναβάλω,όπως από δευτέρα που θα γυρίσω στην βάση..βρείτε και voip να έρθω να μιλάμε..Αλλά δεν υπόσχομαι πολλά.

--

εεε 2ώρες να έπαιξα,βαρέθηκα κάπως.

Δημοσ.

λοιπόν, ξεκλείδωσα Hellfires + TomCats + Rotary και είμαι κομπλέ για το κουνούπι (καλοέμαθα από την beta, δεν παλεύεται το default πλέον :P), είμαι πλέον με 2270 SC, πιστεύω υπερ-αρκετά για camo + cosmetics

τώρα μένει το level up, όταν γυρίσω από Ελλάδα έχει φύγει 6μηνη subscription με το καλημέρα, είναι πολλά τα certs Άρη, πως να το κάνουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...