Athanasios2104 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 εσύ κάνε account εκεί και όταν αδειάζει μπαίνε
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 τελικά δεν την πάλεψα και πήρα τους hellfires, αν πεις ότι μας έδωσε 170 SC ο smed, είναι σαν να είχα ~25% έκτπωση . Ήμουνα Esamir και είχε μπουλούκια από infantry και το needler απλά δεν (εκτός και αν είσαι sniper με το mosquito). Btw, τα unlocks θα σας εμφανιστούν στο loadout αφού ξανακάνετε login. Οπότε μην τα αγοράζετε 10 φορές αν δεν σας τα δείχνει μετά την αγορά (δεν ξέρω αν σε αφήνει να το ξανα-αγοράσεις βέβαια, άλλα just making sure). για τα άλλα όμως δεν δίνω φράγκο μέχρι να γυρίσω από Ελλάδα, εκτός και αν τα βγάλουν σε τίποτα daily offers παρεπιμπτόντως, καλό είναι να ποστάρουμε τα daily offers αν υπάρχει κάτι καλό, όπως βάζουμε προσφορές και για τα παιχνίδια
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gKCjROTmdTo καλά ε, όταν περάσαμε μέσα από την ασπίδα ήταν όπως σε κάτι ταινίες με κάστρα που σπάνε την πύλη και κάνουν ντου
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Boooooring..όσο δεν πάει.Δεν μου άρεσε ούτε και αυτό το παιχνίδι.Χαβάλε πάντως δεν έκανα. Ένα χάος,ούτε οδηγίες πουθενά ούτε τίποτα.Οι μάχες ότι να ναιΈφυγε..... όχι και καλύτερο του bf αυτό εδώ!
newlynx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Όταν ανοίγει ο launcher υπάρχει ενότητα με tutorial που οδηγεί εδώ http://www.planetsid..._source=lp4-soe Τι άλλο θέλουν μερικοί; Πάντως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Xtrm, αν πας στην αρχή ντουγρού χωρίς να το έχεις ψάξει, θα ξενερώσεις. Αν πας με ομάδα, κλπ, εκεί θα δεις.
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Boooooring..όσο δεν πάει.Δεν μου άρεσε ούτε και αυτό το παιχνίδι.Χαβάλε πάντως δεν έκανα. Ένα χάος,ούτε οδηγίες πουθενά ούτε τίποτα.Οι μάχες ότι να ναιΈφυγε..... όχι και καλύτερο του bf αυτό εδώ! 1
newlynx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το βλέπω και στο φόρουμ του παιχνιδιού.Δεν βρίσκουν tutorial γιατί απλά πατάνε PLAY ενώ υπάρχει ολόκληρη ενότητα GETTING STARTED στον launcher, με συνδέσμους για εκπαίδευση, wiki, game streams και φόρουμς. Το παιχνίδι έχει βάθος, στρατηγική και τακτικές δεν είναι ότι απλά μπαίνεις και αρχίζεις να πυροβολείς. Αν κάποιος ψάχνει COD ας παίξει COD. Η τεχνολογική αλλαγή που φέρνει το PS2 με 2000 άτομα στην πίστα, δείχνει τα FPS του μέλλοντος. Προσωπικά δεν θα σταματήσω να παίζω και λίγο BF3 αλλά πως να γυρίσεις στα 32-64 άτομα; Επίσης ακόμα παίζω με τα όπλα που δίνει το παιχνίδι χωρίς να έχω ξοδέψει SC και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα όπλα που μπορείς να αγοράσεις με SC είναι παραλλαγές των αρχικών και όχι υπερόπλα. Αυτό δεν ισχύει μόνο στα αεροπλάνα με το ξεκλείδωμα των πυραύλων. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εγώ δεν έχω παίξει καν το Armored Kill ακόμα. Κρίμα το premium. Που να ξαναγυρίσω κάπου που πρέπει να "παλέψω" με trolls/όχι καλούς πιλότους που το σκάνε στο βουνό/πολύ καλούς πιλότους που παίζουν αμυντικά και δεν το χάνουν, για να πετάξω; Και οκ, εδώ καμιά φορά μπαίνω σε εχθρική περιοχή χωρίς να το καταλάβω (θέλω χρώματα στο minimap) και ψοφάω cinematically, αλλά τουλάχιστον έχω το ΔΙΚΟ ΜΟΥ Mosquito.
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Και οκ, εδώ καμιά φορά μπαίνω σε εχθρική περιοχή χωρίς να το καταλάβω (θέλω χρώματα στο minimap) και ψοφάω cinematically χθες είμασταν ~30 άτομα platoon, κυρίως ground άλλα και 3-4 libs + 2-3 mosies, σε κάποια στιγμή κηνυγάω ένα scythe που πήγαινε για ένα liberator δικό μας, το έδιωξα άλλα άρχιζε να γυρίζει πίσω. Τον πήρα στο κηνύγι μέσα στα βουνά του Amerish, ξαφνικά βλέπω στο backround τον θόλο του warpgate και ακούω πίσω μου 1-2 σφυρίγματα α λα scythe... περιττό να πω ότι έπεσα, άλλα τον πήρα μαζί μου τον αλήτη!! Λοιπόν, για 6 μέρες παιχνίδι, είμαστε πολύ καλά. Δίνουν προτεραιότητα στο lag και τα crashes (μετά το kill κράσαρε ο miller και έστειλα tweet - αμέσως πήρα reply), και νομίζω καλά κάνουν. Μετά θα πλακώσουν τα άλλα bugs και το νέο content. Θα ξεκλειδώσω και το rotary να είμαι κομπλέ, με το rotary θα τον είχα καταρρίψει προ πολλού. Τα υπόλοιπα (~3000 SC) σε cosmetics και ίσως XP boost (αν και ψήνω 6μηνο membership όταν γυρίσω ώστε να φουλάρω σε certs). Όπως έχει υπολογίσει ένας, για maxed out timer + flares + armor + airframe θέλεις περίπου 4500 certs, αν τώρα βάλεις και maxed out όπλα πας γύρω στα 12000 . Με ένα +60% XP boost πιστεύω είναι παλαίψιμο μέσα σε 5-6 μήνες. PS: Θα κάνω ένα mos και με TomCats + Racer airframe. Ειδικά αν είσαι σε squadron, δίνεις γρήγορο happy end σε πολλά dogfights 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μπήκα εκεί που μου έλεγες Athanasie, αλλά περιμένω έγκριση οτ/αν πάρω.
ChRis6 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο.Το μοναδικό πράγμα που βρίσκω καλύτερο το battlefield 3 είναι τα όπλα.Ο χειρισμός και τα bullet physics είναι πολύ καλύτερα.Μέχρι εκεί όμως. Επιτέλους βλέπουμε teamplay,συντονισμό και γενικότερα ομαδικό πνεύμα.Νιώθεις ότι οι κινήσεις σου μπορούν να αλλάξουν τη τροπή του παιχνδιού ακόμα και αν υπάρχουν εκατοντάδες άτομα γύρω σου που προσπαθούν το ίδιο πράγμα με εσένα. Μια ερώτηση: Πως ρίχνουμε τα shields μιας βάσης,ώστε να μπούμε μέσα; Πρέπει να ρίξουμε κάποιο generator; Είναι λίγο γελοίο να βλέπεις 200 άτομα να σπαταλάνε πυρομαχικά χωρίς να παίρνουν χαμπάρι ότι δεν μπορούν να διαπεράσουν τα shields 1
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μια ερώτηση: Πως ρίχνουμε τα shields μιας βάσης,ώστε να μπούμε μέσα; Πρέπει να ρίξουμε κάποιο generator; Είναι λίγο γελοίο να βλέπεις 200 άτομα να σπαταλάνε πυρομαχικά χωρίς να παίρνουν χαμπάρι ότι δεν μπορούν να διαπεράσουν τα shields Κατά κανόνα ναι, αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος. Αν δεις το βίντεο που έχω λίγο πιο πάνω, αν κάποιος έχει κάνει certify το sundy του με Shield Breaker, μπορείς να μπεις μέσα (μόνο στα sundeners υπάρχει αυτό το cert). Προσοχή βέβαια στις mines, πρέπει να έχει mine shield (κάπως έτσι λέγεται, που μπορεί να αντέξει 1-2 mines), διαφορετικά στέλνεις μπροστά ένα να καθαρίσει το χώρο και από πίσω έρχεται το γεμάτο. Για τον κλασσικό τρόπο, με τους generators, εξαρτάται τη βάση. Κάποια gens είναι εντός των τειχών, οπότε πρέπει να μπεις είτε με light assault είτε με hot drop από galaxy. Σε άλλες είναι από έξω, όπως στο βίντεο που έδωσα - πολύς κόσμος ακόμη ψάχνεται όπως βλέπεις, το generator ήταν αφύλαχτο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και είναι το generator της πίσω πόρτας... Τέλος, σε κάποιες βάσεις όπως τα tech plants, μπορείς να πέσεις από πάνω (πχ με galaxy) και μετά να κινηθείς με το εσωτερικό "ασανσερ". Στην beta υπήρχαν και jump pads που σε έστελναν σε εξωτερικά hangars (πχ στα bio labs), άλλα δεν τα έχω δει στο release, ίσως τα αφαίρεσαν. 1
ChRis6 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Κατά κανόνα ναι, αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος. Αν δεις το βίντεο που έχω λίγο πιο πάνω, αν κάποιος έχει κάνει certify το sundy του με Shield Breaker, μπορείς να μπεις μέσα (μόνο στα sundeners υπάρχει αυτό το cert). Προσοχή βέβαια στις mines, πρέπει να έχει mine shield (κάπως έτσι λέγεται, που μπορεί να αντέξει 1-2 mines), διαφορετικά στέλνεις μπροστά ένα να καθαρίσει το χώρο και από πίσω έρχεται το γεμάτο. Για τον κλασσικό τρόπο, με τους generators, εξαρτάται τη βάση. Κάποια gens είναι εντός των τειχών, οπότε πρέπει να μπεις είτε με light assault είτε με hot drop από galaxy. Σε άλλες είναι από έξω, όπως στο βίντεο που έδωσα - πολύς κόσμος ακόμη ψάχνεται όπως βλέπεις, το generator ήταν αφύλαχτο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και είναι το generator της πίσω πόρτας... Τέλος, σε κάποιες βάσεις όπως τα tech plants, μπορείς να πέσει από πάνω (πχ με galaxy) και μετά να κινηθείς με το εσωτερικό "ασανσερ". Στην beta υπήρχαν και jump pads που σε έστελναν σε εξωτερικά hangars (πχ στα bio labs), άλλα δεν τα έχω δει στο release, ίσως τα αφαίρεσαν. οκ.Ευχαριστω για την απάντηση. Μια ερώτηση ακόμη.Τα generators πέφτουν μόνο από engineers ή μπορείς απλά να τα πυροβολάς ; Γιάτι θυμάμαι τις προάλλες έριχνα σε έναν,αλλά δεν χαμπάριαζε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Απ' όσο θυμάμαι τελευταία φορά, απλά κάθεσαι δίπλα και έχεις πατημένο το Ε (use) και κάνεις overload το generator. Δεν νομίζω να το γύρισαν πάλι σε "do damage to blow up" ε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα