Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pictures of every camouflage

θα ξεκινήσω με το TR Alpha Squad που, εκτός το ότι είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα VS/NV alpha squad camos (και δεν το λέω γιατί είμαι TR :P), είναι και πρακτικό αφού αντικαθιστά το άσπρο της στολής με το μαύρο ;) . Πιστεύω το AS camo θα είναι αρκετό και σε σκοτεινές ηπείρους, όπως η ηφαιστειογενής που ανακοίνωσαν.

γενικά όπως γράφουν μερικοί, τα camos δείχνουν καλύτερα στους TR :D

βέβαια χρειάζεται οπωσδήποτε και ένα συνολάκι για χιόνια + δάσος για όσο παίζεις infantry. Και ανάλογα με τι theme θα έχει η κάθε ήπειρος.

Btw, τα Premium Access αντικείμενα μου τα βγάζει unavailable... any clue why? :huh:

-------------------------------------------

Όσον αφορά το warp, μερικοί (ειδικά στα ξένα forum) κάνουν λες και είναι το πρώτο MP παιχνίδι που παίζουν (αφήνω το MMO κομμάτι κατά μέρος). Κάτι "i give up" δλδ είναι για να απορείς.

Εδώ μιλάμε για άλλα AAA παιχνίδια με 60 παίχτες που τον 1ο μήνα έχεις disconnects και CTDs και γενικά είναι unplayable, το PS2 που είναι πολύ ευρύτερο, έπρεπε να τρέχει "νερό" ;

Αφήστε το να στρώσει κανά 2μηνο και μετά το κράζουμε.

• Moderators
Δημοσ.

Premium Access είναι για αν είσαι member αν δεν κάνω λάθος.

Εμένα δεν με τρώει τόσο το lag, όσο τα trolls.

Χθες πήγα να βοηθήσω ένα φιλικό galaxy και ο tailgunner με έριξε (βασικά πρόλαβα να βγω, αλλά μκία γιατί έπρεπε να κάτσω μέσα να δω ποιος π__στης ήταν). Και σε μια άλλη φάση ένα Galaxy πέταγε στο warpgate και χτύπαγε ό,τι άλλο υπήρχε και το διέλυε.

Δημοσ.

έχεις κάνει membership; γιατί τα fins είναι στα premium

καλά από FF μερικοί δεν νιώθουν καθόλου. Κάνω defense στο Bastion του Amerish (μπήκα χθες για 2 λεπτά), και με σκοτώνει δικός μου εν ψυχρώ :blink: ... μέσα στα πρώτα 2 λεπτά. Και να πεις ότι δεν ξεχωρίζουν τις στολές (όπως πχ. στο bf) πάει κι έρχεται, άλλα δεν φορούσα camo και οι TR κάνουν μπαμ με το κόκκινο. Τι να πεις, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

για το warpgate που λες, αφού όσο είσαι μέσα στο warpgate δεν μπορείς να καταστρέψεις όχημα (έτσι ήτανε τουλάχιστον πριν το launch)

σήμερα θα μπω να οργώσω, να δώσουμε ραντεβού;

• Moderators
Δημοσ.

Εμ... έκανα. ^_^

E, εμένα με είδε που σηκώθηκα (από πίσω από το Galaxy ήμουν προσγειωμένος) και μου έριχνε κανονικά μετά από λίγο. Δύσκολο να μην έβλεπε/άκουγε τα warnings του παιχνιδιού. Ίσως του την έσπασε ότι είχα camo.

Μέσα στο warpgate δεν έχει friendly fire, αλλά όταν το galaxy χτυπήσει το Mosquito και το αναποδογυρίσει, ατύχησε.

Δημοσ.

όχι ρε συ, αφού ξέρεις πόσα αναποδογυρισμένα mosquitos και liberators έβλεπες, και εγώ ο ίδιος το έκανα, μετά κρατούσες πατημένο ctrl και ερχόσουν στα ίσια σου :D

αν δεν μπεις βραδάκι, βάλε ένα screenshot με τα fins, αν είναι πολύ μουράτα μπορεί να χτυπήσω 1 μήνα membership μόνο για αυτά!

• Moderators
Δημοσ.

Μαν, βγήκα από το Mosquito πριν με καπακώσει. :P Μετά τον έβλεπα να κάνει και στους άλλους, δεν θυμάμαι το όνομα αυτού, αλλά τον δώσαμε στεγνά.

Εκείνος ο tailgunner να ήξερα ποιος ήταν.

Εγώ συνέχεια μέσα είμαι (MSN :P). Αλλά θα πάω για MWO. Κάποια στιγμή θα πάω για λίγο PS2, αν ξέρεις τι ώρα θα μπεις, πες.

Δημοσ.

offtopic: την μέρα που θα κλείσουν το msn και θα έχεις skype υποχρεωτικά να κάνουμε κανένα πάρτυ :P

btw, νομίζω για τα premium γράφει "early access", οπότε λογικά μετά από λίγο θα είναι available στο store για όλους... τέσπα, πριν περάσει 2μηνο δεν πέφτει φράγκο

Δημοσ.

Σήμερα έχει 2x SC αλλά καλύτερα όποιος δεν βιάζεται να περιμένει για 3x προσφορές.

Γενικά κρίνοντας από την πολυπλοκότητα του παιχνιδιού σε επίπεδο υλοποίησης, θεωρώ πως το τεχνικό κομμάτι είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Μάλλον σε μερικούς αρέσει η γκρίνια γιατί δεν εξηγείται η συμπεριφορά τους. Το παιχνίδι έχει βγει 3 μέρες τώρα και σε σχέση με άλλα (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) είναι πολύ σταθερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...