Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω για gamepad. Δεν ξέρω αν hellfires vs tomcats αξίζει να ρίξεις hellfire σε head-on, εκτός αν έχεις scythe και κάνεις μετά hover-turret. Και ξαναλέω *δεν έχω/δεν βάζω tomcats*. Κι ας είναι το nickname του αγαπημένου μου αεροπλάνου (F-14). Παίζω μόνο με πολυβόλο (πρέπει να δω το rotary πως το έχουν κάνει τώρα) και hellfires.
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 μετά το patch a la dice, τρώω ctd κάθε 30 λεπτά περίπου... υποθέτω memory leak, γιατί με βλέπω οριακά, άλλα πριν δεν είχα ctds
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πήγε καλά σήμερα. Btw, Hellfires + Night Vision = profit.
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Update Notes 10.25.2012 Notable Changes: Players are now mostly invulnerable to damage at Warpgates with the exception of vehicle collision damage against structures. An outstanding issue is while accessing a terminal players are vulnerable. Sunderers are now available at every vehicle terminal that offers the Flash. Squad members can deploy on their squad leaders from the Warpgate via the Instant Action menu. Grief accumulation has been reduced for accidental team damage. Grief points are no longer accumulated for damaging a fellow member or their vehicle. An outstanding issue is killing that player will result in grief points. Performance: Client crash fixes and client performance optimizations Top Bugs Fixed: Logging out or zoning while in a MAX should no longer change your class. Forward spawn point terminals should now display appropriate faction on the minimap Vehicle kills will give notifications again. Turrets should no longer stop animating. Dead characters will no longer be collidable. Vehicles will no longer randomly invert controls. Shields will now block tossed projectiles such as grenades and C4. Fixed an instance where AFK players would be unable to be damaged. Fixed a case where dying in the UI could leave a character in a bad state. Weapons: Reduced bullet drop on all weapons. Buffed VS weapons to be much stronger at greater range. Projectile speed and Damage were increased on all weapons except sniper rifles. Projectile speed was increased. Damage at range was increased. Reload times on most VS weapons are now faster. Grenade trajectory is now more predictable. Vehicles: Speed required to damage infantry in a vehicle collision increased. Projectile speed of Halberd increased Reduced lock-on range of Heavy Assault anti-ground vehicle launchers (500 meters was overkill) Scythe Default and Rotary nose cannon projectile speed increased A pass was done on Sunderer and Tank Secondary weapon elevation ranges. Elevation ranges should be the same between all the MBTs. Previously there were some discrepancies 50cal MG elevation range increased by 15 degrees
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 μπήκα χθες κατά τις 3πμ "για μια βόλτα" (με mos)... πήραμε ΟΛΟΝ τον Esamir, κυριολεκτικά φτάσαμε NC warpgate και πολύ κοντά στων VS. Νομίζω μια στιγμή πήρε το μάτι μου 60-70% territory control. Δεν είχα βάλει fraps να έβγαζα φώτο. 6 τα χαράματα το έκλεισα . Έδωσα πολλές αερομαχίες, προστάτευσα libs και convoys... γενικά ήταν ωραία, αν και δεν υπήρχε επικοινωνία στη squad (τέτοια ώρα να πεις, ποιος θέλει να μιλάει ) Επίσης, me like TomCats αμφιταλαντεύομαι όμως ανάμεσα σε faster reload, faster lock και longer range... προς το παρόν έχω επενδύσει σε faster reload, άλλα ίσως το γυρίσω σε faster lock.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Επίσης, me like TomCats Nooooooooooooooooob! Πάρε Hellfires με night vision λέμε και rotary για A2A (που φαίνεται ότι είναι καλό πάλι).
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 το rotary ναι, το έχω βάλει και zoom + ammo capacity, μου βγάζει καλά πριν χρειαστώ ανεφοδιασμό επίσης είναι πολύ καλό και για A2G, ακόμη και phalanx turrets με ~3 mags τα καταστρέφεις όσο για TomCats, η συνταγή είναι απλή, ρίχνεις 1-2 και μετά γυρνάς σε rotary για την χαριστική αν βέβαια δεν νιώθει ο άλλος, δεν χρειάζεται καν να γυρίσεις σε rotary εξοικονόμηση ammunition, ya know?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Και στα Hellfires = killing infantry/vehicles from afar. Destruction you know? Δεν θα χρησιμοποιήσω Tomcats.
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Name Reservation and End of Beta 20 Νοεβρίου, τέλος... μετά αρχίζει the real thing Btw, πιστεύω σίγουρα στο μέλλον θα βγάλουν A2G πυραύλους με lock-on (είτε laser-designated από infantry, είτε απευθείας από το cockpit). Προς το παρόν οι Hellfires δεν μου άρεσαν, TomCats all the way. ΥΓ: άντε να φουλάρω το Mos με τα SC, γιατί τα certs δεν παλεύονται (αν δεν έχεις πολύ χρόνο)
newlynx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το θέμα είναι τι θα αγοράσεις με τα 40$? Θα ήθελα πολύ να έχω μια ένδειξη....
Aurora Borealis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Αντε να δουμε τι θα προλαβουν να κανουν μεσα σε ενα μηνα....γιατι το παιχνιδι εχει απειρα bugs και πολλα balance problems. Τα οπλα των Vanu βαρανε λιγοτερο και απο νεροπιστολα !!! Και ο totalbiscuit τους τα χωνει αγρια με πολυ σωστα επιχειρηματα . http://www.youtube.com/watch?v=E20z928GjoE&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ&index=5&feature=plpp_video
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 άπειρα bugs δεν έχει, μην λέμε ό,τι θέλουμε, το παιχνίδι μια χαρά playable είναι επίσης οι devs όντως δουλεύουν (αν συγκρίνεις πως ξεκίνησε και πως είναι τώρα), όχι σαν κάτι άλλες εταιρείες που σου πετάνε alpha version, μετά από ένα 3μηνο είσαι beta και (αν ακόμη παίζεις) ΙΣΩΣ δεις και gold version και μιλώντας για F2P, σημαίνει ότι είναι ένα WIP, επομένως ο πιο σημαντικός κίνδυνος επί της παρούσης είναι μήπως ο πολύς κόσμος (που έχει άλλες 10 επιλογές για gaming) αποθαρυνθεί από τα bugs και το δώσει άκυρο αν το βγάλουν σενιαρισμένο πάντως, πιστεύω ότι χτυπάνε κάτι υπερωρίες που θα έχουν να τις διηγούνται
newlynx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ναι, bugs υπάρχουν αλλά δεν είναι τραγικά. Για μένα θα έπρεπε να δώσουν πρόσβαση στη beta σε περισσότερα άτομα ώστε να το γνωρίσει το παιχνίδι περισσότερος κόσμος. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει και στις 20 Νοεμβρίου αφού είναι F2P αλλά υπάρχει κόσμος που θέλει να το δει και δεν μπορεί.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Βίντεο πάντως υπάρχουν πολλά τριγύρω μετά το κατέβασμα του NDA. Αυτά αρκούν μέχρι να μπουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα