Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το κλειδί μου το έδωσα και έχω και άλλο φίλο που ενδιαφέρεται, αν κάποιος δεν το θέλει ας μου το στείλει.

Πάντως χθες έδωσα μερικές φοβερές μάχες που κράτησαν πολύ ώρα γιατί οι αντίπαλοι ήταν ισοδύναμοι. Στον καινούριο πλανήτη δεν έπαιξα. Ασχολήθηκε κάποιος μαζί του;

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

epic game is epic!

ακόμη να μπω εγώ βέβαια μετά το patch (δουλειά γαρ...), ελπίζω αύριο να μπω

το tech plant που δείχνει τον κρατήρα, είναι τούνελ που σε πάει μέσα στο tech plant (τα back doors που λέγανε) ;

επίσης, όταν είδα τόσα μιλούνια NC infantry, σκέφτηκα "ω ρε φίλε, ένα liberator εδω θα έκανε χορό" (υπό προυποθέσεις πάντα) :D

Δημοσ.

Πραγματικά υπάρχουν μάχες που το μέγεθος τους ξεφεύγει από ότι έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Χτες ήμασταν περίπου 10-15 άρματα που καλύπταμε μια περιοχή. Δεν είχαμε πρόβλημα να την κρατήσουμε και όλα πήγαιναν καλά στην άμυνα. Ξαφνικά εμφανίζονται 20-25 εχθρικά άρματα γύρω μας με αεροπορική υποστήριξη και μας διέλυσαν. Μπορεί να χάσαμε αλλά η μάχη ήταν εντυπωσιακή. Κρίμα που δεν σκέφτηκα να τραβήξω βίντεο....

Δημοσ.

Φοβερό το Video. Μου θύμισε Terminator 2, όταν αναφέρεται για τον πόλεμο στο μέλλον.

Φαίνεται καλό.

Δεν πρόλαβα, πριν λίγο είδα ότι είχε beta κωδικούς. :(

Ο μόνος τρόπος για να παίξεις είναι να το αγοράσεις έτσι; Φαντάζομαι ότι δεν έχει μηνιαία συνδρομή. Σωστά;

• Moderators
Δημοσ.

Όχι, free to play είναι. Μπορείς να αγοράσεις όμως πράγματα με κανονικά λεφτά / το Alpha Squad promotion ή να είσαι μέλος με μηνιαία συνδρομή.

Alpha Squad και συνδρομή δίνουν bonus, αλλά μπορείς να παίξεις κανονικά χωρίς να δώσεις δεκάρα. :P

Όσο για κωδικό, τσέκαρε ΠΜ.

Δημοσ.

πάντως αν κρατήσουν το παρόν σύστημα που παίρνεις 1 certs / 30 mins περίπου, δεν βλέπω το λόγο να υπάρχουν certs (δεδομένου ότι το Auraxium ανεβαίνει πολύ πιο γρήγορα)

σήμερα θα προσπαθήσω να βάλω κανένα macro και να το αφήσω ανοιχτό μέχρι να ξανα-σενιάρω τον lib μου :D. Σήκωσα ένα χθες, γύμνο όπως το γέννησε το hangar του, και νόμιζα ότι πετούσα Ντάτσουν :-( . Αφηνώ κατά μέρος το τράγικ shredder. Την παράσταση πάντως έσωσε ο gunner που ένιωθε (ίδιο outfit) και επίσης ότι καθίσαμε πάνω από μια ανοιχτή βάση (όχι πολλά κτίρια δλδ) και από κάτω έκαναν spawn infantry συνέχεια. Καθίσαμε για κανένα 20 λεπτό και ράψαμε πολλά παλτά. Άλλα μόνο για infantry λέει το shredder, για κάτι άλλο απλά κάνεις στροφή και φεύγεις. Ενώ το Dalton, βαράς και μέσα από το cockpit νομίζεις ότι βροντάει (οπότε φανταστείτε τι γίνεται εκεί που πέφτει το 150mm shell) ;)

Δημοσ.

Όχι, free to play είναι. Μπορείς να αγοράσεις όμως πράγματα με κανονικά λεφτά / το Alpha Squad promotion ή να είσαι μέλος με μηνιαία συνδρομή.

Alpha Squad και συνδρομή δίνουν bonus, αλλά μπορείς να παίξεις κανονικά χωρίς να δώσεις δεκάρα. :P

Όσο για κωδικό, τσέκαρε ΠΜ.

1000 ευχαριστώ! Άντε να στήσω το νέο σύστημα να το βάλω γιατί είμαι χωρίς PC.

• Moderators
Δημοσ.

πάντως αν κρατήσουν το παρόν σύστημα που παίρνεις 1 certs / 30 mins περίπου, δεν βλέπω το λόγο να υπάρχουν certs (δεδομένου ότι το Auraxium ανεβαίνει πολύ πιο γρήγορα)

σήμερα θα προσπαθήσω να βάλω κανένα macro και να το αφήσω ανοιχτό μέχρι να ξανα-σενιάρω τον lib μου :D.

Κάτι άκουγα για certs και ότι δεν θα τα παίρνουμε όλα σε 2 βδομάδες. :P :lol:

Όσο για το Macro, αν πας βόρεια του warpgate σε μεταμεσονύχτιο, θα βρεις διάσπαρτους στρατιώτες και sunderers που το κάνουν αυτό για να μαζεύουν auraxium. :P

Δημοσ.

Κάτι άκουγα για certs και ότι δεν θα τα παίρνουμε όλα σε 2 βδομάδες. :P :lol:

Θύμισέ μου να σε βομβαρδίσω κάποια στιγμή :P.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα είναι too slow και όσοι δεν είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν στο παιχνίδι, απλά θα σηκωθούν και θα φύγουν. Ενώ όσοι σκοπεύουν να επενδύσουν, τους ωθείς σε P2W. Δηλαδή τώρα θέλεις 6 ώρες για να ξεκλειδώσεις μία απλή reflex x2 διόπτρα!

Πάντως, αυτό που έγραψα (άσχετα αν εμμέσως πλην σαφώς εννοούσα το παραπάνω :P) είναι ότι πιο το νόημα να έχεις δύο "νομίσματα" για το ίδιο πράγμα όταν το 1 ανεβαίνει 10 φορές πιο γρήγορα από το άλλο (κάποια unlocks ξεκλειδώνονται είτε με certs είτε με auraxium, όχι μόνο με certs). ΕΚΤΟΣ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν βάλουν καμιά ισοτιμία 1 certs = 500 Auraxium, οπότε τότε είμαστε κομπλέ :)

Δημοσ.

Με βάση τις τελευταίες σκέψεις των developers το auraxium θα πάψει να είναι passive και θα το παίρνεις σε συνάρτηση με τα XP που μαζεύεις. Γενικά το παιχνίδι θα έχει πολλές ακόμα αλλαγές μέχρι να έρθει η ισορροπία που χρειάζεται,

Επίσης εκείνο που στο φόρουμ της SOE πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι ότι το παιχνίδι είναι μεν Free to Play αλλά η ανάπτυξη θα έρχεται πολύ αργά ώστε να κρατήσει χρόνια. Αν θες να την επιταχύνεις απλά θα πρέπει να πληρώσεις... η εταιρία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, κάπως πρέπει να έχει κέρδη. Υπάρχει συνέχεια γκρίνια του στυλ "δεν θέλω να πληρώνω αλλά απαιτείται ένας μήνας για να ξεκλειδώσω ένα όπλο, γιατί να μην το ξεκλειδώνω σε 3-5 μέρες;" Φίλε όλα ξεκλειδώνουν, αν θες νωρίτερα απλά θα πληρώσεις.

Δημοσ.

"δεν θέλω να πληρώνω αλλά απαιτείται ένας μήνας για να ξεκλειδώσω ένα όπλο, γιατί να μην το ξεκλειδώνω σε 3-5 μέρες;" Φίλε όλα ξεκλειδώνουν, αν θες νωρίτερα απλά θα πληρώσεις.

Aυτό είναι το θέμα με τα f2p, να έχει μεν ο άλλος την αίσθηση του progression, άλλα και να μην ξενερώνει. Προς το παρόν ψάχνουν ακόμη τη χρυσή τομή. Άλλα όπως είναι τώρα που μιλάμε τα certs, δεν θα κρατήσει χρόνια, άλλα αιώνες :D

Το να γίνει το auraxium XP ή/και time based, δεν με χαλάει ακόμη. Άλλα το ΠΩΣ είναι στην τελική λεπτομέρεια, το θέμα είναι να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον. Και τώρα, 6 ώρες για μια διόπτρα είναι ΠΟΛΥ.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι το σκεπτικό με τα F2P είναι να υπάρχει συνέχεια καινούργιο content. Όχι δλδ "έφτιαξα 10 όπλα, ξεκλειδώστε τα σε 10 χρόνια", άλλα "έφτιαξα 10 όπλα, ξεκλειδώστε τα σε 10 μήνες, γιατί μετά θα βγάλω άλλα 10 όπλα" κ.ο.κ

Αλλά τους κόβω γατόνια εκεί μέσα και δεν ανησυχώ, το παιχνίδι πάει πολύ καλά και ακούνε το community.

ΥΓ: μαζί με τις άλλες αλλαγές μετά το patch, είδα ότι πλέον τα squad-controlled οχήματα φαίνονται πράσινα στο minimap :)

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα που είχαμε τον Esamir όλο και κρατάγαμε Vanu στο warpgate και NC σχεδόν εκεί, έκαναν reset τον server.

Όταν οι NC είχαν και φάρμαραν (μια βδομάδα περίπου) τον Esamir, δεν γινόταν τίποτα. -_-

Δημοσ.

γιατί το άλλο που στον Indar (Herse) NC - Vanu έχουν κάνει άτυπη συμμαχία και ορμάνε στο κόκκινο, που το πας;

δεν πειράζει όμως, στην αρχή μας πουσάρουν, άλλα μόλις ανεβάσουμε ταχύτητα, πάλι ξύλο τρώνε. Τις προάλλες ενώ ξεκινήσαμε με 1/4 του χάρτη, μετά από κανένα 2ωρο φτάσαμε έξω από το warpgate των Vanu (ήμουν σε εκείνο το μέτωπο) και από την άλλη οι NC είχανε 1/4. Είχε ματώσει ο χάρτης όλος ;)

είναι μέχρι να γίνει release και να αρχίσουν συμμαχίες με outfits μέσω forums/sites, μετά θα κάνουν reset κάθε βδομάδα :D (ήδη το δικό μας outfit έχει συνεργασία με ένα air force τύπου outfit)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...