Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ανοίγουν στις 16:00 κάθε μέρα. (αν και την προηγούμενη Παρασκευή ήταν ανοιχτοί σερί μέχρι το κλείσιμο του Σαββάτου)
Plug Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ανοίγουν στις 16:00 κάθε μέρα. (αν και την προηγούμενη Παρασκευή ήταν ανοιχτοί σερί μέχρι το κλείσιμο του Σαββάτου) Αααα βολεύει και με τη δουλειά! Κάτι ξέρουν αυτοί!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, απλά ανοίγει 6 το πρωί στο Αμέρικα και κλείνει στις 9 το βράδυ για εκείνους, οπότε με την διαφορά ώρας μας πέφτει έτσι. Βέβαια ναι, βολεύει για την δουλειά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όσοι έχετε λογαριασμό (απλό) στο IGN, έχει τώρα κλειδιά (ακόμα) για τους απλούς.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Χμ... δεν ξέρω ακόμα. Θα ήθελα μερικές παραπάνω πληροφορίες για το τι παίρνουμε, γιατί με μπέρδεψε λίγο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Out of keys το IGN...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καμιά τύχη με τον boogieman σήμερα... Την μια τον ακούγαμε πολύ δυνατά ανά 10 λεπτά και μετά στην 4η squad μόνο του τον έβαλε αυτόματα... Κατά τ'άλλα... Σκουληκαντέρα Σκουληκαντέρα 2 Τανκ Ντου! MAX Unit ντου! Σαν χούλιγκανς βασικά...
Plug Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 σε ποιον σερβερ ειστε; Εγω μπηκα Ευ03 ονομα ultracactus
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 EU03, Terran Republic, GhostRiderLSOV. (ελληνικά)
Luciddream Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ είμαι στον EU02... καλά έχω χάσει την μπάλα τελείως. αν είστε σε κανα TS πειτε να μπώ να μου μάθετε τα βασικα
zizu10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Για αυτό είμαι σίγουρος, friend request = same faction. Γι' αυτό έστελνα συνέχεια στον Zizu και τίποτα ενώ ήταν online και μετά τον είδα να πεθαίνει σαν NC κάπου. Όντως πρέπει να είσαι same faction γιατί και εγώ έστειλα αρκετά αλλά τίποτα... Το ότι με σκότωσαν παίζει να το είδες εσύ πριν από εμένα με τόσα κολλήματα που έτρωγα Πλέον γύρισα και εγώ σε TR ως Zizu11
dartmed Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ελληνικό αρχικό Video Beta Preview . More to come ! http://www.youtube.com/watch?v=I2Z5gGQPS9k
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 copy&paste από ερώτησή μου σε άλλο forum: Not sure yet guys, should we expect a better pack? Of course it reminds me of Tribes Ascend VIP pack (30euros), but that was better: 6k gold, plus 30 days Booster pack, plus +50% base XP. This one looks "weak" to me =/ PS: για όσους δεν κατάλαβαν: Founders' Pack
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέχρι στιγμής μόνο το Alpha Squad founder's μας διαφημίζουν από χθες, Ούτε εμένα με εντυπωσιάζει το συγκεκριμένο. Δεν έχει κάτι lifetime μέσα εκτός των camo/decal/founder tag και 12 συγκεκριμένα weapon unlocks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα