Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Λοιπόν παιδιά το game ως πρώτη εντύπωση ειναι παρα πολύ καλό.

2. Αν κάνουμε μια καλή ομάδα με Ελληνες και υπάρχει συνενόηση θα γίνει χαμός (πολύ ξύλο).

3. Ο Γιώργης ο Ghost με βοήθησε πάρα πολύ και με κατατόπησε και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αλλα εχει ακόμη πολλά να μάθω .

4. Αθανάσιε αντε να μαζευώμαστε σιγά σιγά.

5. Λάμπρο πράγματι ψιλοκόλησα με το game εχει καλά γραφηκά-οπλα-οχήματα μακάρι να το κάνουν ακόμη ποιο τέλειο.

6. Αυτά :-D

• Like 2
Δημοσ.

απαντήστε μου όποιος ξέρει. τα friend requests ισχύουν μόνο στην περίπτωση που είναι ίδιο faction? ψάχνω άτομα να παίξουμε μαζί και να είμαστε κ λίγο skype ή έστω squad chat.

• Moderators
Δημοσ.

Για αυτό είμαι σίγουρος, friend request = same faction.

Γι' αυτό έστελνα συνέχεια στον Zizu και τίποτα ενώ ήταν online και μετά τον είδα να πεθαίνει σαν NC κάπου. :P

• Moderators
Δημοσ.

TR, 4 βίντεο έβαλα που είμαι με το Mosquito. :P (και τόσες φωτογραφίες)

Πάντως σήμερα, ξεκίνησε ωραία η μέρα, βασικά είχαμε τον χάρτη από χθες στο κλείσιμο (δεν ήμουν μέσα εκείνη την ώρα) και αφού έγινε η κλασσική μοιρασιά μέχρι να μαζευτούν οι δικοί μας, πήγαμε τους Vanu μέχρι την βάση τους.

Οι NC χωρίς αντίπαλο στα βόρεια άρχισαν να κατεβαίνουν και για να αμυνθούμε, οι Vanu άρχισαν κι εκείνοι να σπρώχνουν. Οπότε σε μια φάση μας έχωσαν πίσω και αφού δεν είχα resources για άλλο Mosquito την έκανα για λίγο και μπήκε ο Mr. Geo.

Όση ώρα ήταν ο Mr. Geo απ' ότι μου έλεγε ακόμα μας είχαν στριμωγμένους αλλά γύρισε το πράγμα και όταν ξαναμπήκα, τους είχαμε σπρώξει όλους. :P

Στον βορρά πρέπει να ήταν 2 squads μάλλον, με τανκς και mosquitos κι ένα Galaxy για να κρατάνε τους NC και στον νότο ήμασταν εμείς (μια squad που πετάω μαζί τους) με 7-8 mosquitos, 1 galaxy και 1 liberator να ψάχνουμε. Βασικά είχαμε καμπερώσει έξω από το Warp και ότι έβγαινε το παίρναμε στο κυνήγι. Οπότε ναι, για σήμερα ειδικά το TR ήταν TROLOLOLOLOOOO. :P

trolololoooo.jpg

Και μετά, από την βαρεμάρα...

totemofsorts.jpg

Και σε πιο πετυχημένο στην κορυφή.

awesomepilotsheh.jpg

awesomepilotsheh2.jpg

Crap, τώρα είδα πως επειδή έκανα print-screen (δεν είχα αναμμένο FRAPS) την τελευταία την έκανα λάθος paste και είναι κομμένη με τον ουρανό της από πάνω στο πάνω σημείο... :P

Δημοσ.

εσύ τι είσαι?τελικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως είμαι ο μόνος που επέλεξα VS. (απο το insomnia)

VS ειναι οι πρώτοι? αυτούς έβαλα και εγώ .... αλλα δεν πρόλαβα να παίξω πολυ ... ωραίο φαίνεται πάντως

Δημοσ.

Βασικά ως NC παίζω αλλά αυτό που έγινε χθες με 58% TR στον EU3 είναι πρόβλημα για το παιχνίδι. Μπήκα λίγο ως NC στην αρχή και ως TR για ελάχιστο και παιχνίδι δεν γινόταν, ή τουλάχιστον δεν το ευχαριστιόμουν. Οπότε μετά άλλαξα server για να παίξω και λίγο. Αυτός είναι και ο λόγος που έφτιαξα και διάφορα προφίλ (αδιαφορώντας για τα recources), ώστε να παίζω σε server που έχει ισορροπία. από αριθμητική άποψη.

Πάντως καλό θα ήταν να μπορούμε να μιλάμε στους φίλους ακόμα και αν ανήκουν σε διαφορετική φατρία.

• Moderators
Δημοσ.

Το ότι οι TR είχαν κόσμο χθες, ήταν γιατί υπήρχε σπρώξιμο και έκαναν quit οι αντίπαλοι.

Όταν ο χάρτης είναι μοιρασμένος, η διαφορά δεν είναι τόση μεγάλη. Επίσης 2 μέρες που οι Vanu έκαναν ντου, τότε εκείνοι είχαν την πλειοψηφία. ;)

Δημοσ.

ωραίο άρθρο, πάντως λίγο wiki read σίγουρα βοηθάει

το σχόλιο επίσης "Think of F11 as the BFF button: one press and it'll put you in a group with a squad of soldiers who will take a bullet for you (at least, if you properly position yourself to use them as meat shields)" στο τέλος είναι όλα τα λεφτά - i like the way you think bro :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...