Athanasios2104 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 πόσα όπλα/addons μπορείς να έχεις ταυτόχρονα σε ένα όχημα/πετούμενο;
afentiko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος έχει premium account στο IGN μπορεί να πάρει κλειδί και από αύριο θα πάρουν κλειδί και τα απλά μέλη του IGN. Με λίγα λόγια πηγαίντε κάντε account στο IGN και αύριο θα πάρετε κλειδί.
TheBoogieman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 μπαίνω τώρα,θα είναι κανείς μέσα να τον κάνω add?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 πόσα όπλα/addons μπορείς να έχεις ταυτόχρονα σε ένα όχημα/πετούμενο; Ανάλογα το όχημα. Το Mosquito (και τα υπόλοιπα μαχητικά) έχουν ένα utility (afterburners μόνο, δεν ξέρω αν θα βάλουν κάτι άλλο), defence (composite armor ή flares) και ένα πρωτεύον (κανονικό gun, A2A gun, A2G gun) και ένα δευτερεύον όπλο(A2A missiles ή A2G rockets). Edit: Τελικά friend request πιάνει και offline φαίνεται. Μου έστειλε ο Newlynx.
TheBoogieman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ανάλογα το όχημα. Το Mosquito (και τα υπόλοιπα μαχητικά) έχουν ένα utility (afterburners μόνο, δεν ξέρω αν θα βάλουν κάτι άλλο), defence (composite armor ή flares) και ένα πρωτεύον (κανονικό gun, A2A gun, A2G gun) και ένα δευτερεύον όπλο(A2A missiles ή A2G rockets). Edit: Τελικά friend request πιάνει και offline φαίνεται. Μου έστειλε ο Newlynx. πρέπει να είσαι ίδιο faction?
Plug Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 μπορει καποιος που εχει τουιτερ να μου βρει ενα κλειδι κι εμενα;
Luciddream Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στο twitter όταν βρεις devs. ποιους devs, το έκανε το θαύμα του ο BoogieMan!! edit: δυστυχώς όμως για κάποιο λόγο δν κατεβαίνει :/
Plug Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ μαζί με το κλειδί μου θέλω και μία Να υποθέσω οτι θα μπορούσες να μην εισαι νούμερο ετσι;
TheBoogieman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ποιους devs, το έκανε το θαύμα του ο BoogieMan!! edit: δυστυχώς όμως για κάποιο λόγο δν κατεβαίνει :/ έχεις firefox ε? δοκίμασε με internet explorer
Luciddream Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 έχεις firefox ε? δοκίμασε με internet explorer με IE δουλεύει έστω το μενού, αλλα το download ακόμα νεκρό... τελικά μπήκα στο source κ βρήκα το λινκ, οκ τώρα
afentiko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Να υποθέσω οτι θα μπορούσες να μην εισαι νούμερο ετσι; Διάβασε το post #257.
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά μήπως μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί τρώω τόσο lag??? Σε άλλα παιχνίδια που παίζω multi έχω ping ~85-90 επομένως δεν νομίζω να φταίει η σύνδεσή μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα