Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Back από την όμορφη Κέρκυρα και από Δευτέρα, Θεού θέλοντος, πίσω στη βάση (κυριολεκτικά και in-game :D)

Btw, η καινούργια ήπειρος μπήκε στους servers ή ακόμη;

Επίσης: Founders' Pack confirmed (εγώ 99% θα το τσιμπήσω, αναμένω τιμή)

@Geo, περιμένω εντυπώσεις. Όταν φτάσω Ζυρίχη, θα οργώνουμε μαζί B-/ (για τον προδότη τον newlynx θα το σκεφτώ)

@Ghost, εσύ έχεις κάει ταμάλα από ότι βλέπω, κοίτα μην πας NC/VS σαν μερικούς μερικούς (ονόμα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε :P) αλλιώς θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες.

Δημοσ.

O Geo ή ακόμα κατεβάζει το παιχνίδι ή του άρεσε τόσο πολύ που δεν ξεκολλά να μας γράψει κάτι.

Σήμερα θα παίξω και λίγο με TR να δω τι λένε... αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα :-D

Δημοσ.

παίδες ζητάω συγνώμη,με απορόφησε τελείως το headstart του guild wars 2 και δεν έχω παίξει καθόλου. τι γίνετε με τα friend requests? έχουν φτιάξει ή πρέπει ακόμα να είναι και οι 2 μέσα ώστε να γίνει. επίσης,έχω ενα θέμα. έκανα format και τώρα δεν βρίσκω να κατεβάσω το game..ξέρει κανείς τι να κάνω? το googlαρα,πήγα και στο official site αλλά δεν μου βγάζει download button. όποια βοήθεια καλοδεχούμενη

edit: οκ το βρήκα. αν προλάβω απόψε θα παίξω αλλιώς απο αυριο το μεσημέρι.

Δημοσ.

Ghost έπαιξα λίγο με TR χθες. Τους πυραύλους όμως για το Mosquito δεν τους βρίσκω στα certs. Που είναι; Θυμάμαι για NC τους είχα βρει αλλά για TR και VS μάλλον είμαι τυφλός.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ μόνο hellfires έχω ξεκλειδώσει, όπως και στα βίντεο. Σκέφτομαι να πάρω και τους tomcats αν μας χώσουν πολύ πίσω και χρειάζεται να ανοίξουμε τον εναέριο χώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...