Mr.Geo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον GhostRiderLSOV για το κλειδί.
newlynx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε Γιώργο παίξε να μας πεις και εσύ πως σου φαίνεται......
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Θα θέλει λίγη εκμάθηση με αυτά που έχει το PS2.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Back από την όμορφη Κέρκυρα και από Δευτέρα, Θεού θέλοντος, πίσω στη βάση (κυριολεκτικά και in-game ) Btw, η καινούργια ήπειρος μπήκε στους servers ή ακόμη; Επίσης: Founders' Pack confirmed (εγώ 99% θα το τσιμπήσω, αναμένω τιμή) @Geo, περιμένω εντυπώσεις. Όταν φτάσω Ζυρίχη, θα οργώνουμε μαζί B-/ (για τον προδότη τον newlynx θα το σκεφτώ) @Ghost, εσύ έχεις κάει ταμάλα από ότι βλέπω, κοίτα μην πας NC/VS σαν μερικούς μερικούς (ονόμα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε ) αλλιώς θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά την έχω βρει με το Mosquito.
newlynx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 O Geo ή ακόμα κατεβάζει το παιχνίδι ή του άρεσε τόσο πολύ που δεν ξεκολλά να μας γράψει κάτι. Σήμερα θα παίξω και λίγο με TR να δω τι λένε... αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, έπαιξε. Έδειξα όσα μπορούσα, δεν μπήκαμε σε καμιά μεγάλη μάχη και μετά έπρεπε να φύγει. Του άρεσε σαν αρχική φάση.
TheBoogieman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 παίδες ζητάω συγνώμη,με απορόφησε τελείως το headstart του guild wars 2 και δεν έχω παίξει καθόλου. τι γίνετε με τα friend requests? έχουν φτιάξει ή πρέπει ακόμα να είναι και οι 2 μέσα ώστε να γίνει. επίσης,έχω ενα θέμα. έκανα format και τώρα δεν βρίσκω να κατεβάσω το game..ξέρει κανείς τι να κάνω? το googlαρα,πήγα και στο official site αλλά δεν μου βγάζει download button. όποια βοήθεια καλοδεχούμενη edit: οκ το βρήκα. αν προλάβω απόψε θα παίξω αλλιώς απο αυριο το μεσημέρι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να είναι και οι 2 μέσα ακόμα.
newlynx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ghost έπαιξα λίγο με TR χθες. Τους πυραύλους όμως για το Mosquito δεν τους βρίσκω στα certs. Που είναι; Θυμάμαι για NC τους είχα βρει αλλά για TR και VS μάλλον είμαι τυφλός.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Οι πύραυλοι είναι στο store (12.5 k Auraxium), όχι στα certs.
newlynx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ Ghost. Και θυμάμαι τους είχα βάλει ως NC αλλά μπερδεύτηκα....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ μόνο hellfires έχω ξεκλειδώσει, όπως και στα βίντεο. Σκέφτομαι να πάρω και τους tomcats αν μας χώσουν πολύ πίσω και χρειάζεται να ανοίξουμε τον εναέριο χώρο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στο twitter όταν βρεις devs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα