Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα κλειδι ρε παιδια......................

Φίλε μου δεν τα δίνουμε εμείς τα κλειδιά...

Αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω, θα δεις πως μπορείς να αποκτήσεις κλειδί αρκετά εύκολα μέσα σε 2-3 μέρες :-)

Δημοσ.

Νέο patch χθες με αρκετές αλλαγές, που όμως δεν πρόλαβα να δω γιατί ασχολήθηκα μόνο 10 λεπτά. Το παιχνίδι τώρα υποστηρίζει video recording (βέβαια με χαμηλή ανάλυση ακόμα) και ανέβασμα μετά σε Youtube με σύνδεση στο λογαριασμό σου!!!

• Moderators
Δημοσ.

Λόγω NDA όμως, δεν το δοκίμασα καν. :P

Πάντως η μεγάλη αλλαγή είναι το hex adjacency, οπότε δεν γίνονται μάχες σε βαθιά χωμένες περιοχές.

Βλέπουμε και ποιος μιλάει (πιο εύκολα) στο squad και στο proximity voice. :)

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε zizu10 το ξερω πως πέρνουν κλειδιά.Απλά το γράφω μήπως κάποιος φίλος εχει να μου δώσει κανένα.Και όπως και έγινε..."μου έστειλε (φίλος) email και μου ζητάει 10 ευρώ για το κλειδί.

Το γράφω γιατί πέρνουν κάτι μ@λ@κισμ...παιδιά κλειδιά, που δεν τους ενδιαφέρει το game για εκμετάλευση και μόνο.Αυτό ειναι που μου την καρφώνει.

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε zizu10 το ξερω πως πέρνουν κλειδιά.Απλά το γράφω μήπως κάποιος φίλος εχει να μου δώσει κανένα.Και όπως και έγινε..."μου έστειλε (φίλος) email και μου ζητάει 10 ευρώ για το κλειδί.

Το γράφω γιατί πέρνουν κάτι μ@λ@κισμ...παιδιά κλειδιά, που δεν τους ενδιαφέρει το game για εκμετάλευση και μόνο.Αυτό ειναι που μου την καρφώνει.

Kαι εσύ πολύ απλά πάρτο όπως σου είπα...

Και άστον να το κοιτάει :P

Δημοσ.

Κλαψιάρης δεν ειμαι αλλα κατι ΄τυπάκια σαν εσένα που εκμεταλεύωντε καταστάσεις θέλουν στρατιωτικό περίπατο.Ξέρεις τι να τα κάνεις τα κλειδιά σου μεγάλε.

chill out bro.

Σου εξηγησαμε τοσες σελιδες πιο πριν πως πηραμε κλειδια.Αν δεν εισαι σε θεση να παρεις μονος σου ενα κλειδι , τοτε πρεπει να περιμενεις να ανοιξει η beta για ολους ή να παρεις ενα κλειδι απο καποιον που εχει και θελει να σου δωσει.Αν ο παραπανω χρηστης τα πουλαει ( κακως...),ειναι στη δικη σου κριση αν πρεπει να αγορασεις.Δεν σε αναγκαζει κανενας.

Επισης παιδια να προσεχετε τι γραφετε,γιατι δεν επιτρεπεται τετοιου ειδους συζητηση σε φορουμ. Πατησατε accept στο ρημαδι

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

1) Όπως ξαναείπα, παρακαλώ σταματήστε τις προσωπικές επιθέσεις. Ο Mr. Geo μόνο πιτσιρίκι δεν είναι, μπορεί να είναι λίγο απότομος (και έχει τους λόγους του γιατί στο Twitter δεν έχει κάτσει κλειδί ακόμα) αλλά από πραγματικό κόσμο, κλπ μάλλον έχει δει περισσότερο από αρκετούς.

2) Τα friend requests λειτουργούν ,αλλά πρέπει να είναι Online εκείνη την στιγμή και ο άλλος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...