Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω έγιναν αλλαγές με το χτεσινό patch και μάλιστα σημαντικές. Και εμένα μπορείτε να με βρείτε ως Newlynx στον 1ο Ευρωπαϊκό server.

Δημοσ.

Κι εμένα μου ήρθε.

Ελπίζω να πήγε και στον Αθανάσιο, αλλιώς μας κάνει όλους ban.

μην ανησυχείς, το γλυτώσατε το μπανάκι στο παρά 5 :P

η ειρωνία είναι βέβαια ότι το email ήρθε με το που πάτησα το πόδι μου στα πάτρια εδάφη :D

δεν βαριέσαι, θα το παίξω σε κανά 2 βδομαδούλες όταν, πρώτα ο Θεός, θα είμαι back to base (με το cable 50/5 ;))

μέχρι τότε, περιμένω battle reports και ειδικό air fighter report :)

Δημοσ.

Μπηκα και εγω πριν λιγο να δω τι ειναι αυτο το περιβοητο PlanetSide 2, αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα...

Υπαρχει καπου κανενα tutorial;

Δημοσ.

Μπηκα και εγω πριν λιγο να δω τι ειναι αυτο το περιβοητο PlanetSide 2, αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα...

Ενα ΚΛΕΙΔΙ ρε παιδιά ..........ενα κλειδί.

Δημοσ.

Τελικά στο Instant action υπάρχει χρονικός περιορισμός μεταξύ των επιλογών για να μεταβείς σε άλλη περιοχή. Ευτυχώς :)

Αυτό πάντως που μου άρεσε χθες που ασχολήθηκα για λίγο είναι πόσο καλά λειτουργεί η ομιλία μεταξύ των παικτών, βασικό στοιχείο για καλό παιχνίδι.

Δημοσ.

Ενα ΚΛΕΙΔΙ ρε παιδιά ..........ενα κλειδί.

Ευκολο ειναι, πηγαινε στο twitter και γραφε χαζομαρες και στο τελος βαλε can i have a key? Στο 3ο μου tweet μου εδωσε :P

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω να παίζω απο Δευτέρα. Θα δίνω άπειρα battle reports. Ίσως έχω και κάποιο βιντεο κι με gameplay. Είναι εκτός αυτο το Σ/Κ οπότε απο Δευτέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πήγα να μπω σήμερα στον EU Beta 3 αλλά είχε απίστευτο lag...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως ακριβώς παίζεις και πως μπαίνεις σε ματς???

Δημοσ.

Ως GhostRiderLSOV σε βρίσκω; Εγώ στον EU 3 είμαι Newlynx03 (Στους άλλους είμαι Newlynx και Nwwlynx02 )

Zizu10 στην αρχή θέλει λίγη υπομονή μέχρι να καταλάβεις τι θα κάνεις. Δες και βιντεακια στο Youtube για να μπεις γρηγορότερα στο κλίμα.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, έτσι έχω μπει στον 3.

Μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει αρκετά το πέταγμα (κατέβαζα το Mosquito σε περίεργα σημεία και μετά τους έλεγα "κουνούπι είμαι, όπου θέλω κάθομαι". :P) και χαίρομαι. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...