Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εμένα πάντως ξέρετε πως θα με βρείτε. (εκτός αν μπορώ να βάλω το nick με spaces in-game)
newlynx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Βλέπω έγιναν αλλαγές με το χτεσινό patch και μάλιστα σημαντικές. Και εμένα μπορείτε να με βρείτε ως Newlynx στον 1ο Ευρωπαϊκό server.
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Κι εμένα μου ήρθε. Ελπίζω να πήγε και στον Αθανάσιο, αλλιώς μας κάνει όλους ban. μην ανησυχείς, το γλυτώσατε το μπανάκι στο παρά 5 η ειρωνία είναι βέβαια ότι το email ήρθε με το που πάτησα το πόδι μου στα πάτρια εδάφη δεν βαριέσαι, θα το παίξω σε κανά 2 βδομαδούλες όταν, πρώτα ο Θεός, θα είμαι back to base (με το cable 50/5 ) μέχρι τότε, περιμένω battle reports και ειδικό air fighter report
xaralas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μπηκα και εγω πριν λιγο να δω τι ειναι αυτο το περιβοητο PlanetSide 2, αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα... Υπαρχει καπου κανενα tutorial;
Mr.Geo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μπηκα και εγω πριν λιγο να δω τι ειναι αυτο το περιβοητο PlanetSide 2, αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα... Υπαρχει καπου κανενα tutorial; Ενα ΚΛΕΙΔΙ ρε παιδιά ..........ενα κλειδί.
newlynx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τελικά στο Instant action υπάρχει χρονικός περιορισμός μεταξύ των επιλογών για να μεταβείς σε άλλη περιοχή. Ευτυχώς Αυτό πάντως που μου άρεσε χθες που ασχολήθηκα για λίγο είναι πόσο καλά λειτουργεί η ομιλία μεταξύ των παικτών, βασικό στοιχείο για καλό παιχνίδι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ναι, αλλά μερικοί κάνουν abuse το proximity chat και φωνάζουν/τραγουδάνε. Btw, τελικά ο "main" μου είναι στον EU03 αφού εκεί μπόρεσα να μπω.
xaralas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μπηκα και εγω πριν λιγο να δω τι ειναι αυτο το περιβοητο PlanetSide 2, αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα... Υπαρχει καπου κανενα tutorial; Ενα ΚΛΕΙΔΙ ρε παιδιά ..........ενα κλειδί. Ευκολο ειναι, πηγαινε στο twitter και γραφε χαζομαρες και στο τελος βαλε can i have a key? Στο 3ο μου tweet μου εδωσε
TheBoogieman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Θα ξεκινήσω να παίζω απο Δευτέρα. Θα δίνω άπειρα battle reports. Ίσως έχω και κάποιο βιντεο κι με gameplay. Είναι εκτός αυτο το Σ/Κ οπότε απο Δευτέρα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4QMceVpV9N4&feature=player_detailpage Ωραίο fan video (και με σκηνές από HALO...; ) για την Terran Republic. Και 2 σχετικά πρόσφατα videos που βρήκα στο YT http://www.youtube.com/watch?v=WpzTJBM3GTw&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=RvVI_o_EUt4&hd=1
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Βάζετε και τπτ ωραία screenshots να βλέπουμε
zizu10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά πήγα να μπω σήμερα στον EU Beta 3 αλλά είχε απίστευτο lag... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως ακριβώς παίζεις και πως μπαίνεις σε ματς???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Zizu πώς λέγεται ο χαρακτήρας σου εκεί; Κι εγώ στον EU 3 είμαι τελικά main.
newlynx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ως GhostRiderLSOV σε βρίσκω; Εγώ στον EU 3 είμαι Newlynx03 (Στους άλλους είμαι Newlynx και Nwwlynx02 ) Zizu10 στην αρχή θέλει λίγη υπομονή μέχρι να καταλάβεις τι θα κάνεις. Δες και βιντεακια στο Youtube για να μπεις γρηγορότερα στο κλίμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι, έτσι έχω μπει στον 3. Μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει αρκετά το πέταγμα (κατέβαζα το Mosquito σε περίεργα σημεία και μετά τους έλεγα "κουνούπι είμαι, όπου θέλω κάθομαι". ) και χαίρομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα