Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ειναι το platoon?facebook δεν εχω αλλα εχω twiter,να τους κανω follow πρεπει μονο?

ειδα κανα βιντεο,σαν το section 8 μοιαζει μονο που ειναι fps.

κανα beta code πως μπορω να βρω?

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ειναι το platoon?facebook δεν εχω αλλα εχω twiter,να τους κανω follow πρεπει μονο?

ειδα κανα βιντεο,σαν το section 8 μοιαζει μονο που ειναι fps.

κανα beta code πως μπορω να βρω?

στο παιχνίδι υπάρχουν squads. η κάθε ομάδα/squad αποτελείται απο 12 άτομα. σε κάθε ομάδα υπάρχει ένας squad leader.

μετά είναι oι platoons. η κάθε platoon/διμοιρία αποτελείται απο x3 squads= 36 άτομα. εκεί υπάρχει ο platoon leader που δίνει direct orders στους squad leaders. απλά ότι απορία έχεις,ψάχτω και στα official forums και σε βιντεάκια. μαθαίνεις κι άλλα.

στο twitter κάνεις follow και κάνεις tweet πως θες key.

Δημοσ.

Αν δεις στη σελιδα τους : https://twitter.com/planetside2 πολλοι ζητανε κλειδια και τους τα δινουν. Δοκιμασε το. Δεν χανεις τιποτα.

Πιστευω οσοι εχουν κλειδια θα μπουν στη BETA τελος του μηνα με αρχες Σεπτεμβριου.Μεχρι τοτε περιμενουμε.

Εχει παει διακοπες kι ο TotalBiscuit ρε γαμωτο και δεν βλεπουμε λαχταριστα νεα.

Δημοσ.

(btw, το Platοοn είναι 4 squads = 48 άτομα... χαμός στο ίσωμα!)

σίγουρα? έχω την εντύπωση πως άκουσα 3 squads. αν όχι,καλά έκανες και το διόρθωσες. πάμε για insomnia platoon

Δημοσ.

Nα σου πω κάτι φιλικά? Μην ρωτάς για τα πάντα. Δεν στο λέω κακοπροαίρετα απλά θα δεις και σε σένα πόσο πιο ευχάριστο είναι να ψάχνεις λίγο και να πειραματίζεσαι. Όχι μόνο για το twitter τώρα,γενικά. Απλά στο λέω γιατί ρωτάς πολλά εύκολα πράγματα που θα τα έβρισκες πολύ πιο γρήγορα απο το να postάρεις εδώ την ερώτηση. ;)

Δημοσ.

το ξερω οτι ρωταω πολλα,αλλα τα ρωταω εδω μεσα γιατι πολλες φορες που εψαχνα πληροφοριες στον γοογλη εβρισκα οτι να ναι και ετσι προτιμαω να ρωταω εδω,αλλα οντως το παρακανα :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση.

Υπάρχει κάποιος περιορισμός του τύπου 1 tweet/μέρα ή μπορείς να στείλεις και 2-3 φορές όταν τους βλέπεις online και δίνουν keys???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείς να στείλεις όσες φορές θες. αν όμως δεν σου απαντάνε,το βλέπω δύσκολο να σου απαντήσουν στο 2ο ή 3ο τουιτ. θα σου πω κάτι που έκανα εγώ. υπάρχουν διάφοροι και διάφοροι απο το team που γράφουν. μερικοί όπως: MissMurder, Valkyrie, Wudi, TinyQueen

κ.α. Ο καθένας τους υποστηρίζει κάποιο απο τα 3 factions. Πριν γράψεις λοιπόν,δες προηγούμενα tweets και μετά παίχτο και καλα δικός τους (TR=terran republic,NC=new conglomerate,VS=Vanu Soreveignty).

Άκου όμως,πολλές φορές αν έχεις γράψει την προηγούμενη μέρα,επειδή φαίνετε το ιστορικό,σε αγνοούν. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Πήγαινε λοιπόν και σβήσε ότι παλιό tweet έχεις κάνει. Δεν το βλέπουν ούτε αυτοί. Είμαι 99% σίγουρος πως θα σου απαντήσουν.

Και ενα tip για όλο το forum,ώστε να πάρετε δεύτερο key με το ίδιο account.Μόλις σας απαντήσουν,γράψτε ενα thanks,wow κτλ κτλ ενθουσιασμού. Μετά απο κανα δίλεπτο,γράψτε τους πάλι και πείτε τους οτι και καλά σας λέει κάτι μπούρδες πως είναι already in use(εγώ έκανα copy paste το μήνυμα που πετάει όταν βάζεις used key). Μου έστειλαν 2ο direct message με άλλο key και μάλιστα απολογήθηκαν και μου είπαν να τους κρατήσω ενήμερους αν αυτό είναι οκ.Ε,δεν το παράκανα.Μετά είπα οτι οκ λειτουργεί και το άφησα. Έχω τσιμπήσει έτσι 6 keys. Δημιουργώντας και 2ο,3ο account στο twitter με άλλο mail. :P Παίδες,αυτά μεταξύ μας.. Το καλό με τα keys στο twitter είναι πως τα έχεις στα messages και τα κάνεις οτι θες. Ενώ στο facebook λόγο αγώνα δρόμου ποιός θα προλάβει,το καταχωρείς αμέσως στον λογαριασμό σου.

Επεξ/σία από TheBoogieman
Δημοσ.

αν θες να έχεις σίγουρο κλειδί, και να είσαι εντάξει, τότε (1) είτε απαντάς πρώτος σε διάφορες ερωτήσεις που κάνουν (πχ. πώς λέγεται το τάδε όχημα στο τάδε βίντεο) είτε (2) κάνεις μία ζωγραφιά και την στέλνεις. Εγώ το πήρα με το 1ο τρόπο πριν κανά μήνα.

Btw, στο Station Account βλέπετε το παρακάτω ή κάτι άλλο;

post-85759-0-07461700-1345492251_thumb.jpg

Δημοσ.

TheRagingGerbil on our forums has discovered that AppBurst is the developer of the Mobile Uplink application for PS2.

The application’s most impressive features are an interactive map and voice chat. For gamers logged into the server, the interactive in-game map will display territory control, resource, and facilities. The map is updated in near real-time and serves as an excellent supplement to the gameplay experience, as users can view the action on their mobile device while playing PlanetSide 2. In-app voice chat functionality enables gamers to chat with other players and members of their outfit directly from an iPad or iPhone.

Πηγή: PSU

Είναι καιρός που ψήνω ένα iPhone 5 και κάτι τέτοια ρίχνουν λάδι στη φωτιά! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...