Προς το περιεχόμενο

PlanetSide 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θέμα που έθιξε ο ChRis6 είναι αυτό που απασχολεί και εμένα.Θα ήθελα περισσότερα ως προς την αίσθηση της πορείας και της νίκης. Το άλλο που δεν μου αρέσει αυτή τη στιγμή στη beta είναι η προσθήκη του Instant action. Σε βάζει απευθείας κοντά στη δράση χωρίς να χρειαστεί να διανύσεις μια κάποια απόσταση από τα spawn points. Πολύ COD χαρακτηριστικό και πολύ γκρίνια στο forum για αυτό..... Ελπίζω να το βγάλουν ή να το αλλάξουν.....

• Moderators
Δημοσ.

Ίσως το ΙΑ να έχει κάποια "τιμωρία" όταν το χρησιμοποιείς;

Ή τέλος πάντων, κάποιο χρηματικό (in-game resource, όχι κανονικά λεφτά) αντίτιμο.

Δημοσ.

και μετα το παιχνιδι το κατεβαζω στο πισι?

ρε συ δεν με αφηνει να κανω account γιατι λεει πως η περιοχη μου ειναι η ελλαδα και να κανω λογαριασμο στον αμερικανικο αλλα δεν μπορω να κανω ουτε εκει γιατι και απο τον γοογλη να παω παλι το ιδιο,πως να το φτιαξω?

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχεις.

Μπαινεις στην παραπανω σελιδα, κανεις κλικ στο sign-up που ειναι στα δεξια, βαζεις τα στοιχεια σου( username,pass, mail κτλ ) και εισαι ετοιμος.

Εμενα μονο τις προαλλες μου εβγαζε ενα μηνυμα οτι εμπαινα σε αμερικανικο server και σου ελεγε αν επιθυμεις να συνεχισεις σε server στην ευρωπη.Αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με τη δημιουργια λογαριασμου.

Αν μου διαφευγει κατι, ενημερωστε πλιζ :)

Δημοσ.

nvm,βλακεια εκανα εγω,μπερδευτικα,κανω account τωρα.

εκανα account τωρα τι να κανω?το παιχνιδι ειναι σαν το λολ ενα πραγμα?(οχι το gamplay)δηλαδη θα κατεβασω client?

και καθε φορα οταν μπαινω στο site η οταν κανω reload την σελιδα με λεει πως επειδη ειμαι στην ελλαδα πρεπει να μπω στους ευρωπαικους server,δεν υπαρχει τρπος να αποθηκευτει ο server και να με βγαζει αυτοματα στους ευρωπαικους?

Δημοσ.

nvm,βλακεια εκανα εγω,μπερδευτικα,κανω account τωρα.

εκανα account τωρα τι να κανω?το παιχνιδι ειναι σαν το λολ ενα πραγμα?(οχι το gamplay)δηλαδη θα κατεβασω client?

και καθε φορα οταν μπαινω στο site η οταν κανω reload την σελιδα με λεει πως επειδη ειμαι στην ελλαδα πρεπει να μπω στους ευρωπαικους server,δεν υπαρχει τρπος να αποθηκευτει ο server και να με βγαζει αυτοματα στους ευρωπαικους?

αυτό με το redirect σε ευρωπαικό είναι λίγο σπάσιμο.πιστεύω θα το φτιάξουν σύντομα. client δεν μπορείς να κατεβάσεις ακόμα. το game είναι σε closed beta φάση αυτήν την στιγμή. παροδικά θα γίνει open με σκοπό να επιτευχθούν και τα stretch test στους servers. μπορείς όμως,για να μην περιμένεις,να πάρεις ενα priority beta key όπου θα επιταχύνει την είσοδο σου στην beta. υπολογίζετε πως όσοι έχουν priority beta keys θα λαμβάνουν στο mail τους προσκλήσεις απο τις 28 Αυγούστου και μετά. αυτό μπορείς να το βρείς μέσω twitter και facebook. εξοπλίσου με υπομονή και δοκίμασε. διάβασε και προηγούμενα Posts εδώ. και ο Θανάσης και ο chris και εγώ postάρουμε όσο πιο συχνά μπορούμε διάφορα νέα. άντε να κάνουμε και squad ή και γιατί όχι και platoon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...