Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wirelless μετά απο format σε Toshiba

Biogeorge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα στο λαπτοπ του αδερφού μου φορματ (έχει Toshiba) αλλά μετά ενώ όλα τ' άλλα λειτουργούν κανονικά δεν αναγνωρίζει κανένα δίκτυο για να μπεί στο ιντερνετ. Έχω πρόσβαση μόνο όταν το συνδέω με καλώδιο στο router. Όταν παώ στον πίνακα ελέγχου και στις συσκευές μου δείχνει πως το network controller δεν είναι installed αλλά και δεν μπορεί να το εγκαταστήσει. Κάμμια λύση ;; Ευχαριστώ !

Δημοσ.

καταρχας ποιο μοντελο ακροβως ειναι; θα το λεει απο κατω! έλλειψη driver ειναι! πες μας το μοντελο και θα σου δωσουμε λινκ!

Δημοσ.

Βρες κάποιο πακέτο με drivers για όλες τις συσκευές. Θα χρειαστούν

δεν χρειαζεται απλα βαζει το driver robot και ξεμπερδεψε!

Δημοσ.

Εδώ εισαι (driver) επέλεξε το λειτουργικό που θέλεις και στο driver type το wireless lan driver.

Αδερφέ δε μπόρεσα να βρω άκρη, δεν ήξερα τι να βάλω στις προηγούμενες επιλογές και σε μια από αυτές όταν μου ζητάει μοντέλο δεν δίνει επιλογή το δικό μου. Κατέβασα αυτό http://driverscollection.com/?file_cid=41723314413d48e5a7f4dded9f4 αλλά δεν έγινε τίποτα.

Δημοσ.

Εδώ εισαι (driver) επέλεξε το λειτουργικό που θέλεις και στο driver type το wireless lan driver.

Ενώ βάζω όλες τις επιλογές που μου ζητάει σωστά δεν μπορω να βρω που να πατήσω ώστε να κατέβει ο οδηγός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...