mk2_racer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Γειας σας σημερα δευτερα 11 ιουλιου μου κλεψαν ενα ποδηλατο everest που ειχα για να πηγαινω βολτιτσες και φροντιστηριο στη περιοχη του ζωγραφου στον video in για οσους ξερουν.Η ωρα που κλαπηκε ηταν αναμεσα στις 10:10-11:40 που ειχα μαθημα. Χαρακτηριστικα: 1)εχει βαση κοντερ 2)εχει βαση για μινι καμερα στο τιμονι 3)ο δεξης επιλογεας ταχυτητων ειναι κολημενος και δειχνει 1 4)εχει ενα σκοινακι τυλιγμενο στο τιμονι 5)στην πισω ζαντα στην αριστερη μερια οπως καθομαστε εχει ενα βαθουλωμα λες και το χτυπησε σφυρι με τη μυτη 6)το ενα απο τα δυο πεταλια ειναι ψιλοσπαμενο στη μεση Οποιος γνωριζει κατι αμα μπορει να μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα Ευχαριστω προκαταβολικα, Θανασης ΥΓ:Η φωτογραφια ειναι κουνημενη αλλα ειναι η μονη που εχω
subdee Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Συλληπητήρια φίλε, επειδή κυκλοφορώ στην περιοχή με το ποδήλατο, αν το πετύχω θα σου πώ αλλά μάλλον έχει φύγει για Μενάνδρου. Κάνε και μια ανάρτηση και στο podilates.gr μπας και το δεί κανείς.
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Κριμα ρε φιλε, μακαρι να το βρεις. αλυσιδα/πεταλο ειχες να το κλειδωνεις?
SlackulatoR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ένα τέτοιο δεν ήταν στις αγγελίες; Πλακίτσα
mk2_racer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω παιδες για το ενδιαφερον. Το ποδηλατο το κλειδωνα με κλειδαρια με συρματοσχοινο και επειδη ηξερα οτι δεν ειναι της προκοπης ειχα στο νου να παρω κανα πεταλο ή καμια κουλουρα αλλα...
greenmachine Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Αυτή είναι η πίκρα με τα ποδήλατα..Ενω είναι τρομερό μεταφορικό μεσο για μικρες αποστάσεις, δεν έχεις που να το αφήσεις με ασφάλεια. Μόνο με πέταλο πρέπει να το αφήνεις σε δημόσιο χώρο. Και πάλι όμως, θα έχεις συνέχεια άγχος αν είναι ακομη εκεί, όταν γυρίσεις
-nick- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Αν δεν κανω λαθος μονο με ηλεκτρικο πριονι κοβεται κατι τετοιο
bosei Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αν δεν κανω λαθος μονο με ηλεκτρικο πριονι κοβεται κατι τετοιο Δεν είναι βαρύ αυτό για να το κουβαλάς πάνω στο ποδήλατο?
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν είναι βαρύ αυτό για να το κουβαλάς πάνω στο ποδήλατο? καλυτερα απο το να το κουβαλας με τα ποδια
Merdock Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μια είναι η ασφαλέστερη λύση αλλά δε νομίζω να ρθει εδώ μέσα στα επόμενα 100χρόνια http://www.youtube.com/watch?v=yIHrmN_ptJc&feature=related
salliara Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Απιθανο!!! δεν το χα ξαναδει. ω μα τι μυαλα αυτοι οι γιαπωνεζοι πια! α, και αυτο στην ελλαδα δεν θα ρθει ΠΟΤΕ, λεω εγω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 στο ελλαντα ειναι πολυ λιγοι που κυκλοφορουν με ποδηλατα,ολοι προτιμουν τα αμαξακια τους,για αυτο γινεται της κολασεως εξω καθε μερα.
bosei Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 καλυτερα απο το να το κουβαλας με τα ποδια Λογικά αυτό θα το έχεις κλειδωμένο πάνω στον σκελετό...έτσι όπως θα κάνεις ποδήλατο δεν θα πηγαίνει δεξιά αριστετά πάνω κάτω...?
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αν δεν κανω λαθος μονο με ηλεκτρικο πριονι κοβεται κατι τετοιο Κάνεις λάθος
salliara Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Λογικά αυτό θα το έχεις κλειδωμένο πάνω στον σκελετό...έτσι όπως θα κάνεις ποδήλατο δεν θα πηγαίνει δεξιά αριστετά πάνω κάτω...? Λεπτομερειες. βρισκεις πατεντα να το στερεωσεις. πχ με ενα χταποδι πισω στην σχαρα ή και πανω στον σκελετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.