newtech Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10085051&cmicc=pr-095064 55€ Καλη τιμη πιστευω για 3.0 Και http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10099437&cmicc=pr-102108 499€ Δεν εχω ξεκαθαρη απωψη αλλα για τα χαρακτιριστικα του μου φενετε παρα πολυ καλη τιμη
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 το λαπτοπ δεν θα το ελεγα και προσφορα αλλα ο σκληρος πολυ καλη τιμη!
koularasss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 το ιδιο λαπτοπ το εδινε το e-shop στα 800 ευρω πιο παλια και μετα στα 750.μην βλεπεις μονο τα χαρακτηριστηκα βλεπε και την ποιοτητα.εγω πηγα να το παραγγειλω αλλα ευτυχως εκεινη την ωρα το εβγαλαν εξαντλημενο.αυτο ουτε χρονια δεν θα σε παει!!!
kamui Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Νομίζω παρα είναι δελεαστική η τιμή (σε σημείο λάθους) για το τι προσφέρει. Μόνο τα i5-480, 6gb ram και 640HDD είναι αρκετά γι αυτή την τιμή. Υπάρχει κανείς που να το έχει/είδε από κοντά?
koularasss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 αυτο το λαπτοπ νομιζω οτι υστερεισε ποιοτητα κατασκευης.σκευτομουν να το παρω αλλα λεω να μην το παρω και μου χαλασει την αλλη χρονια ετσι πηρα ενα της acer με 700 ευρω και εδωσα αλλα 50 και το εκενα 6γβ ραμ και εκεινο.
kamui Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλά όχι οτι τα acer είναι καλύτερα σε ποιότητα κατασκευής αλλά ίσως μιλάω με σκέψη το 5-6 χρόνων acer λαπτοπ μου με σπασμένο τον μεντεσέ της οθόνης.
xpapias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Νομίζω παρα είναι δελεαστική η τιμή (σε σημείο λάθους) για το τι προσφέρει. Μόνο τα i5-480, 6gb ram και 640HDD είναι αρκετά γι αυτή την τιμή. Υπάρχει κανείς που να το έχει/είδε από κοντά? Και εμένα μου φαίνεται πολύ καλή προσφορά. Καμία γνώμη?
athanaso77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 το ιδιο λαπτοπ το εδινε το e-shop στα 800 ευρω πιο παλια και μετα στα 750.μην βλεπεις μονο τα χαρακτηριστηκα βλεπε και την ποιοτητα.εγω πηγα να το παραγγειλω αλλα ευτυχως εκεινη την ωρα το εβγαλαν εξαντλημενο.αυτο ουτε χρονια δεν θα σε παει!!! αυτο το λαπτοπ νομιζω οτι υστερεισε ποιοτητα κατασκευης.σκευτομουν να το παρω αλλα λεω να μην το παρω και μου χαλασει την αλλη χρονια ετσι πηρα ενα της acer με 700 ευρω και εδωσα αλλα 50 και το εκενα 6γβ ραμ και εκεινο. Πως έχεις καταλήξει στα παραπάνω συμπεράσματα σχετικά με την ποιότητα κατασκευής; Έχεις κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό; Η' μήπως έχεις την εντύπωση ότι το acer που πήρες είναι ποιοτικότερο;
koularasss Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 κανενα αλλο λαπτοπ δεν εχει τετοια χαρακτηριστηκα.πως γινεται αυτο να ειναι 2 ή 3 φορες πιο δυνατο απο τα αλλα ετσι θα πρεπει να υστερει σε ποιοτητα κατασκευης ή ο κατασκευαστης τρελαθηκε και κατεβασε πολυ τις τιμες(που ειναι λιγοπ αδυνατο).εμενα ο αδερφος μου ειχε ενα fujitsu amilo το οποιο πριν απο 10 μηνες αρχισε να παρουσιαζει καποια προβληματα μια το ιντερνετ μια η οθονη μεχρι που τελικα ειχε παθει πρβλημα η τροφοδοσεια ρευματος,αυτο το σηδερακη μεσα στο λαπτοπ που παιρνει ρευμα για το λαπτοπ και ετσι εμεινε τωρα σταθερο στο γραφειο του γιατι ηταν η 2η φορα που το παθαμε στο ιδιο λαπτοπ αν κουνιοταν εστω και λιγο δεν επαιρνε ρευμα.και απο acer εχω εμπειρια.ο θειος μου πηρε ενα acer απο ενα φιλο του και το ασερ του χαλασε στον ενα χρονο γιατι μαλλον εφταιγε που το ειχε συνεχεια στο ρευμα.
deadp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Και σε φίλους μου χάλασαν 3 hp και 1 toshiba φέτος, μάλιστα το ένα hp ήταν δεν ήταν 3 εβδομάδων... Και το περιμένουμε ακόμη να επιστραφεί... Ενώ πριν χρόνια, ένα Amilo επισκευάστηκε μέσα σε δύο ημέρες με καμμένη οθόνη. Τελικά είναι τι θα σου τύχει.
koularasss Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 εγω για το ασερ πηρα μια βαση που εχει επανω ανεμηστηρα για να μην καει επειδη το πηρα βασικα για παιχνιδια και επειδη ζεσταινοταν πολυ.ξερει κανεις γιατι μου κολλαει στο gta iv;
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Και σε φίλους μου χάλασαν 3 hp και 1 toshiba φέτος, μάλιστα το ένα hp ήταν δεν ήταν 3 εβδομάδων... Και το περιμένουμε ακόμη να επιστραφεί... Ενώ πριν χρόνια, ένα Amilo επισκευάστηκε μέσα σε δύο ημέρες με καμμένη οθόνη. Τελικά είναι τι θα σου τύχει. του χαλασε toshiba !!! Mηπως του έπεσε κατω.. και αν οχι εχω απορια πως χαλασε. Εχω δει ατομα βεβαια να ανοιγουν την οθονη του λαπτοπ οπως σηκωνουν το καπό του αυτοκινητου, απο την μια γωνια άγαρμπα και οσο ποιο γρηγορα μπορουν... με αποτέλεσμα να πεφτει η πιεση στον ενα μεντεσε και να στραβωνει και η οθονη.
kamui Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 του χαλασε toshiba !!! Mηπως του έπεσε κατω.. και αν οχι εχω απορια πως χαλασε. Εχω δει ατομα βεβαια να ανοιγουν την οθονη του λαπτοπ οπως σηκωνουν το καπό του αυτοκινητου, απο την μια γωνια άγαρμπα και οσο ποιο γρηγορα μπορουν... με αποτέλεσμα να πεφτει η πιεση στον ενα μεντεσε και να στραβωνει και η οθονη. Καλά αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Ας βάζει χερουλάκι όποιος θέλει να ανοίγουμε το λαπτοπ του από ένα και μόνο σημείο. Δεν είναι δα και πορσελάνη να το προσέχουμε κατ' αυτό το τρόπο, λάπτοπ είναι. Έχει τόσα πολλά μοντέλα που αντέχουν 5 και 6 χρόνια και δεν παθαίνει τπτ ο μεντεσές τους όπως και να τα πιάσεις - ανοίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.