Προς το περιεχόμενο

dell xps 702x i7 αποριες !

john74gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

πηρα σημερα τον del xps l702x i7 πολυ ωραιο μηχανημα και αξιο για τα χρηματα του.

εχω τις εξης ερωτησεις.

1. ενω δουλευει το touchpad για τον κερσορα στιγμες στιγμες δεν δουλευει η κινηση για το scroll της σελιδας. προβλημα soft or hardware ?

2. πριν το παραγγειλω ειδα στο σιτε της dell (ελληνικο) οτι εχει οπισθιο φωτισμο πληκτρολογιο ως στανταρτ αλλα στο δικο μου δεν βλεπω δυνατοτητα ενεργοποιηση αυτης της λειτουργιας. μιλησα με το καταστημα και περιμενω αυριο απαντηση , επισης και απο την dell. (ελπιζω να δεχθει το καταστημα επιστροφη του μιας και ειναι μιας ημερας μιας και ειναι γνωστο και αξιοπιστο καταστημα στο χωρο των Laptops) δεν λεω ονομα ...αν χρειαστει και δεν εξυπηρετηθω τοτε....

3. υπαρχει δυνατοτητα να φερω τον υπολογιστη στην κατασταση εγκαταστασης των win μιας και πατησα καταλαθος και μπηκαν τα win στην Ελληνικη γλωσσα και δεν με βολευει καθολου ?

ευχαριστω

Δημοσ.

οσον αφορα τον φωτισμο στο πληκτρολογιο,δεν ειναι στανταρ στο μηχανημα,και παραγγελνετε ξεχωριστα.οποιος στο ειπε,σου ειπε ψεματα.κανενα dell της σειρας αυτης που κυκλοφορει στα μαγαζια της ελλαδος δεν εχει οπισθιο φωτισμο.αν θυμαμε το εγραφε μονο το multirama στο side τους,αλλα οταν ρωτησα τον υπαληλο που πηγα να το δω,μου ειπε δεν εχει και ηταν λαθος.

Δημοσ.

δεν βαζω το χερι μου στην φωτιά αλλα στο σιτε της Dell δεν το εχει ως optional το εχει στα χαρακτηριστικα της σειρας ....

ευχαριστω παντως θα το κοιταξω αυριο που θα ειναι ανοικτα...

για τις αλλες 2 ερωτησεις ξερει κανεις τιποτα ?

Δημοσ.

δεν βαζω το χερι μου στην φωτιά αλλα στο σιτε της Dell δεν το εχει ως optional το εχει στα χαρακτηριστικα της σειρας ....

ευχαριστω παντως θα το κοιταξω αυριο που θα ειναι ανοικτα...

για τις αλλες 2 ερωτησεις ξερει κανεις τιποτα ?

Ο οπίσθιος φωτισμός παρέχεται μόνο για Αμερικάνικα μοντέλα της σειράς xps εκτός από το xps 15z

Δημοσ.

τελικα ειχες δικιο φιλε μου ...

μονο στα Αμερικανικα ειναι με οπισθιο φωτισμο τα πληκτρολογια αλλα κακως που το αναφερει στο Ελληνικο σιτε απο το οποιο κανεις αγορα. παει τελικα αυτο

οσο αφορα για το touchpad μετα απο αναβαθμιση του BIOS και εγκατασταση του driver ξανα δουλεψε !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...