billkolias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δεν περιμενα οτι καποιως θα εκανε τοσο δυσκολο το port forwarding ιδικα σε ενα modem σαν το thomson! :S
aserprince Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πηρα τηλεφωνο τη φορτεντ και δεν δεινουμαι πορτες μονο με το πορτφοργουορτ θα κανετε πορτες με ειπε. Μεχρι το 2012 μπορει να τα καταφερω με αυτο το παπαρο ρουτερ. Το εχω και ασυρματα σε ενα αλλο pc και τωρα που γραφω δεν μπενει με τιποτα. στο ενα pc συνδεομαι ασυρματα και στο αλλο με εθερνετ καλοδιο. :mad:
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δεν περιμενα οτι καποιως θα εκανε τοσο δυσκολο το port forwarding ιδικα σε ενα modem σαν το thomson! :S ενταξει δεν ειναι και το πιο ευκολο ρουτερ.το linksys ειναι πιο ευκολο.το Thomson μπερδευει λιγο επειδη εχει port range forwarding kai port triggering σε μια καρτελλα ολα και το assing το εχει σε δευτερη.πρωτα φτιαχνεις δηλαδη το Rule και μετα το κανεις assing σε μια Ip ενω σε ολα σχεδον τα ρουτερ το κανεις κατευθειαν assing οταν φτιαχνεις το Rule Πηρα τηλεφωνο τη φορτεντ και δεν δεινουμαι πορτες μονο με το πορτφοργουορτ θα κανετε πορτες με ειπε. Μεχρι το 2012 μπορει να τα καταφερω με αυτο το παπαρο ρουτερ. Το εχω και ασυρματα σε ενα αλλο pc και τωρα που γραφω δεν μπενει με τιποτα. στο ενα pc συνδεομαι ασυρματα και στο αλλο με εθερνετ καλοδιο. :mad: θα με τρελανεις.τι να σου δωσει πορτες η forthnet??το ρουτερ τα σπαει.αμα ξερεις πως παιζει το Port forward κανεις στο 99 τις 100 των ρουτερ.επισης το www.portforward.com τα γραφει αναλυτικα.που να σου κοβε πορτες η forthnet οπως κανει η οτενετ και πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια η που να σου τυχαινε κανα jetspeed 520 η κανα telindus να κανεις port forward που ζηταει 3000 πραγματα.outside ip,network mask in και Out.και τι σχεση εχει το Port forward με το Pc Που δεν μπαινει??αν δεν μπαινει ασυρματα αλλαξε καναλι και κωδικο και βαλε wpa+wpa2 κλειδωμα και δοκιμασε παλι.αν δεν πετυχει δοκιμασε σκετο wpa και αν δεν πετυχει τοτε wep τελευταια λυση.μετα μπορει να ειναι θεμα firmware router η drivers για την ασυρματη καρτα.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Φίλε μου για ακολούθησε αυτο το video εδώ για portforward στο Thomson μήπως σε βοηθήσει
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 στο portforward του εχει ετοιμα μεχρι και τα Ports.τι αλλο να θελει?
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Το ξέρω αλλα προφανώ κάπου μπερδεύεται τι να πω. Φίλε μου δοκίμασε το και πες μας αν τελικά βρήκες άκρη.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 μα ποσο ναμπερδευτει ποια με τυφλοσουρτι.anyway ας μας πει τι να πω. sto torrent δεν καταλαβα αν εκανε port forward η απλα επαιξε με Upnp
aserprince Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Τελικα επρεπε να κανω το UPnP: Disabled και εχω ανοικτο το firewall και να κανω UDP και TCP για καθε ports ξεχωριστα. Ευχαριστω παιδες. Μεχρι ποσες πορτες μπορω να ανοιξω? Τωρα θα δω για το ασυρματο τι εγινε και δεν συνδεεται. Ευχαριστω και παλι.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Τελικα επρεπε να κανω το UPnP: Disabled και εχω ανοικτο το firewall και να κανω UDP και TCP για καθε ports ξεχωριστα. Ευχαριστω παιδες. Μεχρι ποσες πορτες μπορω να ανοιξω? Τωρα θα δω για το ασυρματο τι εγινε και δεν συνδεεται. Ευχαριστω και παλι. καλο ειναι να ανοιγεις Udp kai tcp για να μην ψαχνεις τι θελει το καθε application. θα σε αφησει να κανεις παρα πολλα rules μην ανησυχεις.αν ειναι κοντινες οι πορτες μπορεις να κανεις και Port range forwarding δηλαδη απο θυρα 1000 μεχρι 1010 πχ.το ασυρματο δεν εχει σχεση με αυτο.κατι αλλο θα ειναι.ριξτου κανα Reboot
aserprince Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στο ασυρματο εκανα βλακια οταν προσπαθουσα να κανω πορτα απενεργοποιησα το DHCP SERVER τωρα εχω ασυρματο internet.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ενταξει δεν ειναι και το πιο ευκολο ρουτερ.το linksys ειναι πιο ευκολο.το Thomson μπερδευει λιγο επειδη εχει port range forwarding kai port triggering σε μια καρτελλα ολα και το assing το εχει σε δευτερη.πρωτα φτιαχνεις δηλαδη το Rule και μετα το κανεις assing σε μια Ip ενω σε ολα σχεδον τα ρουτερ το κανεις κατευθειαν assing οταν φτιαχνεις το Rule πλακα μου κανεις? χρησιμοποιουσα το thomson tg585 αλλα το v7 για 2-3 χρονια.... το μενου του ηταν τοσο απλο και με πολα γραφικα...δεν χρειαζοταν να εχεις την μυδαμινη γνωση για να κανεις το οτιδηποτε! γιαυτο εχω θελω πισω το d-link μου αλλα τι να κανω π εχει προβληματτα συγχρονισμου!!!
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στο ασυρματο εκανα βλακια οταν προσπαθουσα να κανω πορτα απενεργοποιησα το DHCP SERVER τωρα εχω ασυρματο internet. χωρις dhcp πρεπει να δωσεις καρφωτα για να παιξεις. πλακα μου κανεις? χρησιμοποιουσα το thomson tg585 αλλα το v7 για 2-3 χρονια.... το μενου του ηταν τοσο απλο και με πολα γραφικα...δεν χρειαζοταν να εχεις την μυδαμινη γνωση για να κανεις το οτιδηποτε! γιαυτο εχω θελω πισω το d-link μου αλλα τι να κανω π εχει προβληματτα συγχρονισμου!!! οχι δεν κανω πλακα.το Thomson ειναι πιο δυσκολο απο αλλα ρουτερ.το Linksys wag200 πχ ειναι 10 φορες πιο ευκολο απο το thomson.ειδικα στο Thomson θα δεις το τι αγγουρι ειναι αμα χρειαστει να κανεις 2 απλα πραγματακια.το ενα ειναι να κλεισεις το nat Που οκ στα 1000 ατομα ενας το χρειαζεται καιτο δευτερο αμα χρειαστει να αλλαξεις lan ip.εκει θα δεις τι σημαινει thomson.το μεν nat κλεινει μονο απο console με 3 εντολες ενω αντιθετα το θεμα lan ip εχει bug σε ολα τα thomson.επισης αν θες να αφησεις να περασει το ping στην wan ip σου παλι απο κονσολα.σε ενα Linksys ολα αυτα τα κανεις με 2 κλικ. για ενα Username kai password Μονο και ενα wireless ειναι οκ. τα αλλα ειναι ολα απο cli.μεχρι και το wds τοβαλαν σε cli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.