Προς το περιεχόμενο

thomson router TG585 v8

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mπορεiται να στηλεται μια φοτος για να δω πως ειναι οταν ανοιγει μια ports.

Πήγαινε εδώ και επέλεξε το πρόγραμμα που θέλεις να σετάρεις από τη λίστα. Έχει και screenshots και τα πάντα.

Δημοσ.

Το εχω κανει και αυτο το τρεχω και απο το port forwarding προγραμμα δεν ανοιγει κανενα ports.

Μονο απο το mtorrent ανοιγουν potrs.

Δημοσ.

την διαδικασια την ειδες πιπ πανω.

οποτε α.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.

β.κλεισε τα firewall.

γ.κανε port forward δηλαδη φτιαξε το application

d.κανε assign το application στην Ip που θες.καλο ειναι την ip να την δωσεις καρφωτα στο Tcp ip για να μην αλλαξει μια στο εκατομμυριο.

αφου το εχεις φτιαξει μετα ανοιξε το προγραμμα που θες

να στο πω πολυ απλα ,εχω κανει Port forward Την 4444 στο Pc moy 192.168.1.4

αν παω στο www.canyouseeme.org και βαλω να μου πει αν ειναι ανοιχτη η 4444 θα μου πει οχι

αν ανοιξω το mtorrent και δοκιμασω παλι επειδη το Mtorrent μαλλον την ανοιγε μου λεει οτι ειναι ανοιχτη.οποτε μπορει να σου λεει οτι ειναι κλειστη και οταν ανοιξεις το παιχνιδι να παιξει μια χαρα.αφου μου λες οτι του mtorrent στην βγαζει οκ τοτε μαλλον τα κανεις ολα σωστα.απλα βαλε αλλη θυρα για το παιχνιδι που θες και τρεξε το παιχνιδι.και δυστυχως το ρουτερ αυτο δεν εχει σωστο dmz.

Δημοσ.

Mπορεiται να στηλεται μια φοτος για να δω πως ειναι οταν ανοιγει μια ports.

εδωωωω

οπως διχνει και στο video μπορεις να επιλεξεις to abc η να επιλεξεις πιο προγραμα - παιχνιδι θες και να επιλεξει μονο του πια port ειναι η καταληλη για την αντιστιχη εφαρμογη...

δες 0:30 και μετα

Δημοσ.

Oταν κλεινω το firewall και παω να δω αν το ports ειναι ανοιχτο με λεει οτι η αιτηση σας δεν εγινε δεκτη.

το ports πρεπει να ειναι costum η client.

το βιντεο το ειδα αλλα τιποτα.

Γκουφι θα κανω αυτο που λες (οταν ανοιξεις το παιχνιδι να παιξει μια χαρα).

Δημοσ.

το video οκ αλλα δεν δειχνει πως να βαλεις ip αντι για Mac addressκαι β.οταν γραφεις το Port μπορεις να βαλεις και translate to (ειτε το ιδιο το Port) ειτε αλλο Port αν θελεις να γινεται translate αλλου.αν κανεις Port forward για το mtorrent δες οτι οταν το εχεις κλειστο στο www.canyouseeme.org δεν θα περασει το τεστ.οταν το ανοιξεις λογικα θα το περασει.αν το περασει τοτε το κανεις σωστα οποτε φτιαξε αλλο ενα rule με τα αλλα ports που θες και δοκιμασε να δεις αν παιζει το παιχνιδι.το firewall εγω το εχω κλειστο και στο ρουτερ αλλα και στο Pc.

Πχ σε μενα

Error: I could not see your service on 46.246.203.70 on port (4444)

Reason: Connection refused

Κλειστο το mtorrent

τωρα που θα το ανοιξω.

Success: I can see your service on 46.246.203.70 on port (4444)

Your ISP is not blocking port 4444

Δημοσ.

Goofy στο τορεντ Δεν χρειάζεται να πας στο ρουτερ για να κανει ports την κάνει αυτόματα. Και αυτό που λες ότι πρέπει να έχεις το πρόγραμμα η το games ενεργώ για να δεις αν το ports είναι ανοικτό έχεις δίκαιο. Σε κανένα από τα games που έχω και λέω πχ warcraft 3 ports (6112-6119) και το Fear ports (27888) και ακόμα που τρέχω αυτά δεν ανοίγει κανένα ports. Και με το firewall και χωρίς αυτό. και με ip και με pc-name. πως ενα τορεντ κανει πορτες σε χρονο μηδεν και ενα ρουτερ δεν μπορει να κανει και να κανω ενα ports.

Δημοσ.

Goofy στο τορεντ Δεν χρειάζεται να πας στο ρουτερ για να χρειάζεται ports την κάνει αυτόματα. Και αυτό που λες ότι πρέπει να έχεις το πρόγραμμα η το games ενεργώ για να δεις αν το ports είναι ανοικτό έχεις δίκαιο. Σε κανένα από τα games που έχω και λέω πχ warcraft 3 ports (6112-6119) και το Fear ports (27888) και ακόμα που τρέχω αυτά δεν ανοίγει κανένα ports. Και με το firewall και χωρίς αυτό. και με ip και με pc-name. πως ενα τορεντ κανει πορτες σε χρονο μηδεν και ενα ρουτερ δεν μπορει να κανει και να κανω ενα ports.

αν και με τα μισα οπως τα ειπες δεν βγαζουν νοημα και με μπερδεψες εντουτοις.στο torrent δεν χρειαζεται να κανεις port forward και την ανοιγει αυτοματα οπως λες αν εχεις ανοιχτο το Upnp στο ρουτερ και στο Mtorrent.Το κλεινω παντα το upnp για αυτο κανω port forward.δεν μαρεσουν τα ετοιμα πραγματα

β.ναι στο thomson μπορει να κανεις assign το application ειτε σε Ip ειτε στην Mac address ειτε σε computer name.δεν το εχω ψαξει να δω πως συμπεριφερονται τα παιχνιδια στο port forward.παντως αμα εχεις ανοιξει μια πορτα απο τορρεντ και εισαι οκ τοτε αλλαζεις και βαζεις του παιχνιδιου και θα εισαι παλι οκ.αρκει να μην σε κοβει firewall και να μην σε κοβει η αυξημενη ασφαλεια που εχει ο οτε .

Δημοσ.

Goofy ελα τωρα τι λες σε μπερδεψα αφου εισαι γατα σε αυτο το θεμα. Και επειδη δεν σε αρεσουν τα ετοιμα πραγματα οπως λες κανε μια λιστα για το πως γινεται μια πορτα στα παιχνιδια (αν θες). δεν βρηκα κανενα ολοκληρωμενο οδηγο.

Δημοσ.

οπως ανοιγεις ενα Port για το τορρεντ το ιδιο και για τα παιχνιδια.στο www.portforward.com σου εχει για πολλες εφαρμογες/παιχνιδια αλλα στην ουσια ειναι ολα το ιδιο και απλα αλλαζει το Port.αρκει να ξερεις τι ports παιζει το παιχνιδι.

Δημοσ.

Φίλε μου δές το 3ό post μου στην πρώτη σελίδα :)

πιο κατατοπιστικο site απο αυτο δεν υπαρχει. αν ξερει να κανει port forward για το Mtorrent τοτε μπορει να κανει και για το Pc.ειτε τις ανοιγει μια μια ειτε βαζει range.οτι του εχει το Port forward.και να μην εχει το συγκεκριμενο παιχνιδι ολα την ιδια λογικη εχουν απλα αλλαζουν οι θυρες.πιο πολλες η πιο λιγες .μια μια θυρα η Port range forward.και να μην σε κοβουν firewall.η να μην σε κοβει το firewall σε καποιες θυρες.γιατι αν πετυχαινει το port forward για το mtorrent και δεν πετυχαινει για το παιχνιδι η λαθος Ports ανοιγει η δεν τις ανοιγει ολες η το Firewall δεν κοβει του mtorrent αλλα κοβει τις αλλες του game.

Δημοσ.

Πάντως μιας και μιλάμε για portforward αυτο το upnp τις περισσότερες φορές το έχω πιάσει σε διάφορα προγράμματα να μην δίνει σημεία ζωής για αυτο χρόνια τώρα την κάνω manual την φάση, μην σου πω οτι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα μερικές φορές.

Περιμένουμε νέα φίλε aserprince αν το κατάφερες.

Δημοσ.

Πάντως μιας και μιλάμε για portforward αυτο το upnp τις περισσότερες φορές το έχω πιάσει σε διάφορα προγράμματα να μην δίνει σημεία ζωής για αυτο χρόνια τώρα την κάνω manual την φάση, μην σου πω οτι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα μερικές φορές.

Περιμένουμε νέα φίλε aserprince αν το κατάφερες.

οπως το ειπες ακριβως.για μενα το Upnp ειναι μια μαμακια και μιση και ενα bug τρυπιο feature.παντα το κλεινω και παντα παιζω με port forward να ειμαι σιγουρος.ετσι και αλλιως μισο λεπτο δουλεια ειναι το portforward.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...