Προς το περιεχόμενο

δικαιώματα

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζω το δίσκο με XP από ένα laptop σε ένα desktop με 7. Ο δίσκος του laptop είναι ένας IDE.

Τον συνδέω εξωτερικά μέσω USB case και τον διαβάζει κανονικά σαν E:.

Μπαίνω στο E: και φαίνονται όλοι οι φάκελοι.

Ο admin user των Windows του E: είναι ο nikos. Αυτό που θέλω να διαβάσω είναι ο φάκελος "Τα έγγραφά μου" του E:.

Πηγαίνω λοιπόν μέσω των 7 στο E:\Documents and Settings\nikos. Μέχρι εδώ καλά. Κάνω διπλό click στο "Τα έγγραφά μου" αλλά δεν μπαίνει. Παίρνω τα ακόλουθα μηνύματα:

di-LX8P.jpg

di-1J4M.jpg

Πηγαίνω στο security tab του φακέλου, όπως λέει το δεύτερο μήνυμα, αλλά δε βρίσκω κάτι ώστε να τον ξεκλειδώσω (εάν είναι κλειδωμένος).

Μπορώ με κάποιο τρόπο να δώ στα 7 τα περιεχόμενα του φακέλου που με ενδιαφέρουν;

Δημοσ.

Δες στο παρακάτω:

http://www.blogsdna.com/2173/add-take-ownership-option-in-right-click-context-menu-of-windows-7.htm

Κατέβασε το TakeOwnership.zip, αποσυμπίεσε το και τρέξε το reg αρχείο για να προσθέσεις στο δεξί κλικ πάνω σε έναν φάκελο το Take Ownership ώστε να παίρνεις τα δικαιώματα από τέτοιους φακέλους.

Δημοσ.

Λογικά μπαίνοντας στο security tab σου βγάζει μία λίστα με τους χρήστες των win 7 (λογικά Administrator και το όνομα χρήστη σου). Επιλέγεις το όνομα χρήστη σου, φροντίζεις να τσεκάρεις και το box που λέει να πάρεις και τα δικαιώματα των αρχείων, υποφακέλων που υπάρχουν μέσα σε αυτόν, πατάς οκ, περιμένεις λίγο να φορτώσει και μετά πρέπει να μπορείς να μπεις. Πρόσεχε όμως γιατί μετά αν πας να ξαναβάλεις τον δίσκο πίσω (αν τα XP σου φορτώνουν κανονικά) θα έχουν χάσει το δικαίωμα πρόσβασης στον φάκελο Τα Έγγραφά μου μια και θα τα έχεις εκχωρήσει στον χρήστη των win 7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...