FedonasP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καταρχήν το όλο πράμα βρωμάει... Τι θα πει χάλασε ο εκτυπωτής?? Αν χάλασε ποιος μπορεί να τον διορθώσει και γιατί? Ο εκτυπωτής είναι από τα πιο απλά μηχανήματα και γιαυτο δεν επιδέχεται διορθώσεις... μια πλακέτα είναι και οι ροτορες.... αν χαλάσει κάτι στην πλακέτα θέλει άλλαγμα, αν χαλάσει το μηχανικό σύστημα πάλι άλλαγμα θέλει.... και συνήθως δεν υπάρχουν ανταλλακτικά (Εκτος αν αγοράσεις ένα ίδιο και κανεις μεταμόσχευση..) εγώ αμφιβάλλω αν έγινε καμια επιδιόρθωση έτσι και αλλιώς... Σιγά μην κάθισε κανένας να ψάξει με το μικροσκόπιο πιο τσιπ, transistor, αντιστάτης στην πλακέτα είχε πρόβλημα και να έκανε soldering και ιστορίες.... Κανένα μελάνι του αλλάξανε και ένα καθαρισματακι του κάνανε αυτό ήταν όλο κιόλο..
Alexaig Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ποιος θα ελεγε οχι σε αυτη τη προταση? Κάποιος έντιμος μήπως? Αλλά ξέχασα, θεωρείτε μειονέκτημα η εντιμότητα...
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Κάποιος έντιμος μήπως? Αλλά ξέχασα, θεωρείτε μειονέκτημα η εντιμότητα... Όπου έντιμος βάλε μαλάκας και είσαι οκ. Για ελληνική πραγματικότητα μιλάμε.
aledjo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Κάποιος έντιμος μήπως? Αλλά ξέχασα, θεωρείτε μειονέκτημα η εντιμότητα... ναι αλλα εγω προσωπικα ΔΕ ξερω κανεναν που θα ελεγε οχι...
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 καντε like τωρα σε group sto facebook οχι στην αισχροκερδια των επισκευαστων εκτυπωτων HP612.
johnyboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 πολλές φορές όταν πρόκειται για δημόσιο αγοράζουν και οι υπάλληλοι πράγματα και αυτά χρεώνονται είτε σαν service είτε σαν αναλώσιμα είτε σαν παροχή υπηρεσιών.Οπότε δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση γιατί κάποιος θα έκανε και service το pc του σπιτιού.
Alexaig Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ναι αλλα εγω προσωπικα ΔΕ ξερω κανεναν που θα ελεγε οχι... Δεν αντιλέγω, το 99% ναι θα έλεγε, απλά σχολιάζω την κατάντια μας ....
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μην τα ρίχνουμε όλα στα διαδικαστικά του δημοσίου... Την αισχροκέρδεια την εγκρίνουμε δηλαδή; Ελλαδάρα; Ο επαγγελματισμός δηλαδή είναι ΟΚ στην Ελλάδα; Το δημόσιο κλέβει και οι ιδιώτες είναι τίμιοι; Αλέτζο αν πατήσει ένας ανυποψίαστος στο μαγαζί σου θα τον γδάρεις. Ωραίος μαν, ειλικρινής τουλάχιστον.
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 +1 συνηθως αυτες οι "δουλειες" με το δημοσιο γινονται ως εξης. πχ τυχαια ποσα ο τεχνικος ζηταει 50 ευρω. του λεει ο 'εγκεφαλος', "για να σου δωσω εσενα τη δουλεια και να παρεις λεφτα θα γινει το εξης: θα παρεις 200 ευρω, θα κοψεις τιμολογιο για 200 ευρω, εμενα θα μου τα δωσεις 50ευρω και συ θα εχεις στη τσεπη σου 150ευρω" ποιος θα ελεγε οχι σε αυτη τη προταση? ετσι και ο τεχνικος εχει παρει πιο πολλα λεφτα και ο δημοσιος υπαλληλος εχει βγει κερδισμενος. το θεμα δεν ειναι ποιος θα ελεγε οχι,το θεμα ειναι οτι κανεις δεν βρεθηκε να διωξει αυτον που ειπε το ναι.
aledjo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Αλέτζο αν πατήσει ένας ανυποψίαστος στο μαγαζί σου θα τον γδάρεις. Ωραίος μαν, ειλικρινής τουλάχιστον. δεν εχω μαγαζι (μονο αν τυχενει καμια δουλεια μια φορα στο τοσο) δε κοροιδευω κανεναν ουτε θελω να γδαρω κανεναν! ΟΜΩΣ κοστολογω εγω την εργασια μου και ΑΦΟΥ συμφωνησει ο πελατης τοτε προχωρω. πχ για το φορματ εγω θελω 100 ευρω. ο "μητσος" μπορει να περνει 50 ευρω. το ξερει ηδη ομως οτι ο "μητσος" περνει 50 ευρω.... αφου λοιπον διαλεξε εμενα για να δωσει 100 ευρω, εμενα δε μπορει να με κατηγορησει κανενας οτι τον εγδαρα. ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο θα μπορουσε να γινει και στη περιπτωση του εκτυπωτη. ζητησε ο τεχνικος 341 ευρω. θα μπορουσε ο υπευθυνος να αρνηθει και να παρει αλλον τεχνικο. αρα το οτι το Ελληνικο δημοσιο εχασε 341ευρω, δεν ευθυνεται ο τεχνικος αλλα ο υπευθυνος!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 αρα το οτι το Ελληνικο δημοσιο εχασε 341ευρω, δεν ευθυνεται ο τεχνικος αλλα ο υπευθυνος! Από την πλευρά του δημοσίου υπάρχει αδιαφορία και από την πλευρά του τεχνικού δόλος. Αισχροκέρδεια! ο εκτυπωτής καινούργιος έχει 50 ευρώ. Δεν είναι φορμάτ, εκτυπωτής είναι. ένα απλό "δε συμφέρει να τον φτιάξεις" θα αρκούσε. Με πιάνεις;
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Για την ιστορία, αισχροκέρδεια δεν υπάρχει στον καπιταλισμό. Είναι καθαρά θέμα επιλογής, δε τους έβαλε μαχαίρι στο λαιμό ο τεχνικός, ούτε μας λέει κανείς ότι δεν τους είπε πως δε συμφέρει η επισκευή. Αν επέμενε ο άλλος όχι 340, 400 μπορεί να του πεί.
aledjo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Από την πλευρά του δημοσίου υπάρχει αδιαφορία και από την πλευρά του τεχνικού δόλος. Αισχροκέρδεια! ο εκτυπωτής καινούργιος έχει 50 ευρώ. Δεν είναι φορμάτ, εκτυπωτής είναι. ένα απλό "δε συμφέρει να τον φτιάξεις" θα αρκούσε. Με πιάνεις; εγω σε πιανω πως το σκεφτεσαι αλλα δεν ειναι ετσι... καθε τεχνικος οπως και εμπορας, βαζει οτι τιμες γουσταρει! αλλες τιμες εχει το dia και αλλες τιμες εχει ο μαρινοπουλος. αν ο μαρινοπουλος εχει πιο ακριβα το ιδιο προιον απο το dia, δε μπορει κανεις να του πει τιποτα τωρα αν ο εκτυπωτης καινουργιος εχει 50 ευρω και δε συμφερει να το φτιαξει, ουτε εκει μπορει κανεις να τον κατηγορησει. γιατι πολυ απλα μπορουσε να τον πουλησει 500 ευρω.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Για την ιστορία, αισχροκέρδεια δεν υπάρχει στον καπιταλισμό. Αφού μπαίνουμε σε αυτή τη λογική, δεν υπάρχει τίποτα παράνομο ή παράτυπο στην διαδικασία που ακολουθήθηκε και την οποία καταγγέλλει το παρόν thread. Ας συνεχίσουμε έτσι.
aledjo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Αφού μπαίνουμε σε αυτή τη λογική, δεν υπάρχει τίποτα παράνομο ή παράτυπο στην διαδικασία που ακολουθήθηκε και την οποία καταγγέλλει το παρόν thread. ε αυτο λεμε @Physics_Rulez θα σου πω ενα αλλο παραδδειγμα εχεις δει τις τιμες για ακτοπλοικα καλοκαιρι και χειμωνα? πειραιας - κρητη το χειμωνα μπορεις να βρεις πχ με 30 ευρω. πειραιας - κρητη τον αυγουστο οι τιμες ειναι +200% (μη σου πω και παραπανο) ΓΙΑΤΙ? αυτο δεν ειναι Αισχροκέρδεια??? ΤΟ ΙΔΙΟ "ΠΡΟΙΟΝ" δεν πουλαει το χειμωνα και το καλοκαιρι? τι στο πεος το χρεωνει παραπανο? τι διαφορα εχει? τις ιδιες ωρες κανει, το ιδιο πετρελαιο καιει βγες στα καναλια να κανεις καταγγελια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.