johnyb98 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα. Εκτυπωτής laserjet Kyocera FS-720 KX. Πρόβλημα:Είτε δικτυακά είτε τοπικά κάνει το εξής:Είτε δοκιμαστική σελίδα, είτε αν φτιάξω ένα αρχείο word και βάλω μέσα μία λέξη, και δώσω εκτύπωση, εκτυπώνει. Το πρόβλημα βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο αρχείο word με πίνακες (κάθε σελίδα είναι ένας πίνακας με διευθύνσεις πελατών, για εκτύπωση σε Α4 με ετικέτες, και στη συνέχεια απευθείας αποκόλληση σε φάκελο). Αυτό το αρχείο δεν εκτυπώνεται με τίποτα. Ούτε τοπικά, ούτε δικτυακά. Ενώ πριν λίγο καιρό εκτυπωνόταν. Έχω δοκιμάσει μέσα από τα properties του εκτυπωτή να εκτυπώσω σε όλα τα μεγέθη χαρτιών. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω τα όρια των στηλών του πίνακα. Τίποτα. Δε νομίζω να είναι πρόβλημα driver. Αν ήταν ο driver πώς εκτυπώνει δοκιμαστική και ένα αρχειάκι που φτιάχνω και κάποια επίσης excel και δεν εκτυπώνει συγκεκριμένα αρχεία; Ο εκτυπωτής έχει δύο λαμπάκια. Ένα πράσινο (power) και ένα πορτοκαλί. Όταν δίνεις εκτύπωση και όλα πάνε καλά (δηλ. εκτυπώνει), κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, το πράσινο αναβοσβήνει. Όταν η εκτύπωση ολοκληρωθεί, το πράσινο ανάβει και πάλι σταθερά. Στη δική μου περίπτωση (προβληματικό αρχείο), δίνω την εκτύπωση, και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα αναβοσβήνει το πορτοκαλί, και σταματάνε όλα εκεί. Συνέχεια αναβοσβήνει, μέχρι να μπεις στον εκτυπωτή, να διαγράψεις την εκτύπωση, και τότε ανάβει και πάλι σταθερά το πράσινο, έτοιμος να δεχτεί νέα εκτύπωση. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να το τυπώσεις αφού πρώτα το μετατρέψεις σε pdf, μήπως κάτι συμβαίνει με το Word. Επίσης δες αν στις Ιδιότητες εκτύπωσης υπάρχει η επιλογή Print as image ή κάποια παρόμοια και δοκίμασέ την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.