krinos21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Παιδια μολις πριν λιγα λεπτα εκανα φορματ (ή νομιζα πως εκανα τουλαχιστον) για να εγκαταστησω τα windows 7 ομως οταν κοιταζω τη χωριτικοτητα του δισκου βλεπω πως εχω ακομα τον ιδιο ελευθερο χωρο και οταν πηγαινω στον φακελο windows.old εχει ακριβως τα ιδια αρχεια πριν κανω το υποτιθεμενο φορματ... τι να κανω??
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ο φάκελος windows.old αποθηκεύεται κατά τη νέα εγκατάσταση που κάνεις. Αν έχεις κρατήσει Back up και απλά δεν θες τον φάκελο windows.old για να τον διαγράψεις δες εδώ http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/How-do-I-remove-the-Windows-old-folder
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Θα σου προτεινα αφου δεν εχεις χασει αλλο χρονο με προγραμματα να ξανακανεις ενα format και εκει που σου λεει που να τα εγκαταστησεις να πατησεις επιλογες δισκων και να κανεις format εκει που θα τα περασεις. Πανευκολο και γρηγορα και για μενα απαραιτητο για καθαρη εγκατασταση.
krinos21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ειναι κουραστικο να περιμενω ξανα...Παντως οταν εκανα την εγκατασταση δεν ειχε καπου επιλογη φορματ και αν ειχε δεν μπορουσα να τη πατησω...Αυτο με το φακελο windows.old δε συμβαινει παντα?Δηλαδη μπορουσα να τα ειχα διαγραψει ολα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ειναι κουραστικο να περιμενω ξανα...Παντως οταν εκανα την εγκατασταση δεν ειχε καπου επιλογη φορματ και αν ειχε δεν μπορουσα να τη πατησω...Αυτο με το φακελο windows.old δε συμβαινει παντα?Δηλαδη μπορουσα να τα ειχα διαγραψει ολα? Ειχε κουμπι για επιλογες δισκων ή καπως ετσι το λεει και αν το παταγες θα σου εδινε επιλογη για format.Ο φακελος windows old μενει μονο αν δεν εχεις κανει και format πριν την εγκατασταση.
krinos21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 φιλε μου δεν ξερω το λογο αλλα εγω πατησα την επιλογη drive options (advanced) και μετα στο επομενο παραθυρο δεν μπορουσα να πατησω την επιλογη φορματ ... ηταν μαυρισμενη
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τι να σου πω φιλε μου...Εχω περασει windows 7 σε αρκετους υπολογιστες αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα. Σβησε τον φακελο windows old που ειπε και η karmen1983 αλλα δεν ειμαι εγω τουλαχιστον σιγουρος αν ειναι η πιο καλη λυση.Μπορει και να εχω λαθος.
TheELF Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 φιλε μου δεν ξερω το λογο αλλα εγω πατησα την επιλογη drive options (advanced) και μετα στο επομενο παραθυρο δεν μπορουσα να πατησω την επιλογη φορματ ... ηταν μαυρισμενη Μήπως έκανες update; Μόνο αν κάνεις εκκίνηση από το dvd των windows(ή αν διαλέξεις advanced) μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και φορμάτ στων δίσκο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μήπως έκανες update; Μόνο αν κάνεις εκκίνηση από το dvd των windows(ή αν διαλέξεις advanced) μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και φορμάτ στων δίσκο. Σωστα...Δεν το σκεφτηκα γιατι ποτε δεν εχω κανει update αλλα παντα καθαρη εγκατασταση.Ισως αυτο να εκανε ο φιλος μας.
krinos21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 εκανα κανονικα boot απο το dvd για να κανω format τωρα τι συμβαινει ακριβως δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.