cupraman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια εχω ενα galaxy s με miui 2.3.4 custom φυσικα και θελω να το παω σε stock εκδοση ελληνικη(νομιζω froyo 2.2)...θα ηθελα να με βοηθησετε λεγοντας μου τα βηματα που πρεπει να κανω αλλα και τ χρειαζομαι!!!Ευχαριστω πολυ!!! υ.γ. ειμαι λιγο ασχετος με το "hack" στα android
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια εχω ενα galaxy s με miui 2.3.4 custom φυσικα και θελω να το παω σε stock εκδοση ελληνικη(νομιζω froyo 2.2)...θα ηθελα να με βοηθησετε λεγοντας μου τα βηματα που πρεπει να κανω αλλα και τ χρειαζομαι!!!Ευχαριστω πολυ!!! υ.γ. ειμαι λιγο ασχετος με το "hack" στα android Την MIUI πως την πέρασες; Πες μας τα βήματα αν θες. Μόλις φτάσεις στο βήμα που φλασάρεις πυρήνα με CWM μέσω ODIN εκεί σταματάς και αντί μόνο για kernel θα φλασάρεις καινούρια από samfirmware.
cupraman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 το αγορασα απο εδω απο ενα παιδι...και θελω να περασω την επισημη ελληνικη εκδοση αλλα και stock rom μιας και θα βγει επισημη 2.3.3 απο την samsung hellas...μπορεις να με βοηθησεις με τα βηματα? θελω να βαλω την 2.1 eclair μιας και εχει τους bootloaders και απο εκει κανω αναβθμιση μεσω kies την 2.2. δν εχω προβλημα!!!
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς δεν ξέρω ποιά εισαγωγή Galaxy S έχεις. Δηλαδή αν το πήρες από Vodafone,Cosmote,Wind ή κάποιο άλλο εισαγωγέα. Εγώ το πήρα από Saturn και όταν πήρε επίσημα Froyo είχα την JPH. Από όσο θυμάμαι το κινητό είχε αρχικα την JM5(2.1-update1 Eclair) μετά μέσω Kies πήρε κανονικά την JPH(2.2 Froyo) και μετά ο χαμός... Αν θες να έρθεις σε stock κατάσταση βάλε την τελευταία 2.3.4 (JVQ) στην οποία μπορείς να περάσεις ελληνικό swype και ελληνικό samsung keyboard. Με το που βγεί η επίσημη ελληνική 2.3.3 θα την τσιμπήσεις από samfirmware και θα την περάσεις κανονικότατα. Αν επιμένεις να γύρισεις σε ελληνική επίσημη, ρώτα το παλικάρι από που αγόρασε το Galaxy S μπας και βγάλουμε άκρη για το ποιά ROM πρέπει να του φορέσεις.
cupraman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 το παιδι μου ειπε οτι το πηρε απο την wind αλλα δν ηταν κλειδωμενο απο την εταιρεια(αυτος ειχε vodafone και εγω τωρα εχω whats up)παιζει ρολο απο ποια εταιρεια το πηρε μιας και δν ηταν κλειδωμενο το κινητο απο αυτην?
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Σε ρώτησα για να δούμε ποιά official 2.1 να περάσεις ώστε να συνάδει με την απόδειξη αγοράς/εγγύηση. No worries. Θα το κοιτάξω και αν δεν με έχει προλάβει κάποιος άλλος (βλ. Storm/Karmen) θα σου απαντήσω μέχρι το βράδυ για το ποιά ROM θα περάσεις.
orlox Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αν δεν εχεις καποιο προβλημα σου προτινω να κρατησεις την custom ^^
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Λογικά πρέπει να περάσεις την 2.2 JPH που είχε διατεθεί για την Ελλάδα μέσω Kies.
EKTELESTES Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Βάλε κάποια Simply Honey, είναι κορυφαία custom. Η original ελληνική 2.2x είναι για τα πανηγύρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.