Προς το περιεχόμενο

Νεα συνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω γραμμη σταθερου τηλ. γιατι ειχαμε διακοψει την τηλ. γραμμη του ΟΤΕ τοτε πριν λιγα χρονια λογο μετακομισης. Τωρα που κατοικω παλι στο παλιο μου σπιτι θα ηθελα να βαλω την υπηρεσια με το πιο γρηγορο internet αλλα και το πιο οικονομικο παγιο. δεχομαι να μου περασουν δικη τους τηλ. γραμμη με το αναλογο κοστος εγκαταστασης. Δεν θα ηθελα καθολου δωρεαν λεπτα ή καποια οποιαδηποτε προσφορα με την τηλ. γραμμη. Απλα την χρειαζομαι για να περασω την ADSL. Εψαξα για διαφορες προσφορες και βρηκα αυτη :

Forthnet ADSL

Για εσάς που θέλετε απεριόριστο broadband ADSL, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, αποκτήστε τώρα Forthnet ADSL με:

Απεριόριστο broadband ADSL έως 24 Mbps

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση σε όλα τα Forthnet HotSpot

Δωρεάν αποστολή 50 Forthnet websms κάθε μήνα

Μόνο με 25,74? / μήνα

Εχει καποιος την ιδια συνδεση ή υπαρχει καποιος που εχει να μου προτεινει κατι καλυτερο??

Δημοσ.

Όλοι οι providers σου δίνουν internet μέχρι 24mbps τώρα αν θα έχεις 24 10 η 5 mbps δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς αυτο και εξαρτάται απο άλλούς παράγοντεσ που θα έχει να κάνει με την γραμμή σου.

Δικιά τους τηλεφωνική γραμμή δεν σου περνάνε αλλα πατάνε / χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα καλώδια του ΟΤΕ.

Απο οτι ξέρω πρέπει πρώτα να κάνεις αίτηση για τηλέφωνο στον ΟΤΕ να πάρεις κανονικά γραμμή και μετα να κάνεις αίτηση στην forthnet η στον οποιοδήποτε provider για να περάσεις στο δικό τους δίκτυο.

Δεν ειμαι σίγουρος μονο αν μπορούν να σου πάρουν αυτοί γραμμή και αριθμό απο οτε και να κάνουν την μετατροπή οπότε σε αυτο περιμένε να σου απαντήσει κάποιος αλλος 100 %

Τώρα νομίζω της forthnet ειναι απο τις πιο φθηνές

Δημοσ.

2play economy έχει νομίζω αυτό το πάγιο και ταυτόχρονο και δωρεάν σε αστικά και υπεραστικά βέβαια το 50 για

την καινούργια γραμμή δεν θα το γλιτώσεις όπου και να πάς.

Δημοσ.

Απο οτι ξέρω πρέπει πρώτα να κάνεις αίτηση για τηλέφωνο στον ΟΤΕ να πάρεις κανονικά γραμμή και μετα να κάνεις αίτηση στην forthnet η στον οποιοδήποτε provider για να περάσεις στο δικό τους δίκτυο.

Δεν ειμαι σίγουρος μονο αν μπορούν να σου πάρουν αυτοί γραμμή και αριθμό απο οτε και να κάνουν την μετατροπή οπότε σε αυτο περιμένε να σου απαντήσει κάποιος αλλος 100 %

Τώρα νομίζω της forthnet ειναι απο τις πιο φθηνές

δεν χρειαζετια να βαλεις οτε και να αλλαξεις.μπορουν να σου φερουν ανενεργο βρογχο απευθειας με δικο τους νουμερο.εννοειται πανω στα καλωδια του οτε.

Δημοσ.

Όντως, κι εγώ νομίζω πως το πιο συμφέρον είναι να δεις τι άλλο μπορείς να έχεις στα ίδια λεφτά με αυτά που αναφέρεις. Αυτή τη περίοδο το 2play economy είναι πιο συμφέρον, αν παίρνεις κάνα τηλέφωνο, διαφορετικά το πακέτο που αναφέρεις, ή όποιο άλλο πακέτο μόνο dsl είναι καλό. Απλά δες και τι άλλο μπορεί να έχεις από κάθε πάροχο.

Πάντως γενικά έχω καταλάβει ότι κοντά στον Αύγουστο όλοι οι πάροχοι αρχίζουν να δίνουν προσφορές. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή παίζει και να πετύχεις κάτι καλό ;)

Δημοσ.

και καθε φορα ως δια μαγειας οι προσφορες κρατανε παραπανω.σου λενε μεχρι τελος ιουλιου και μετα μεχρι τελος αυγουστου.απλα οτι και να παρεις δες και ποσο φτανει μετα την προσφορα γιατι οκ μπορει να ειναι προσφορα σε μια εταιρεια για 6 μηνες και μετα να βγαινει πιο ακριβα απο μια που δεν εχει προσφορα.ποσο καιρο σε δεσμευει.επισης καποις εταιρειες δινουν πακετο 6 Mbps που αμα ξερεις οτι δεν θα παιξεις παραπανω μπορεις να παρεις αυτο γιατι ειναι πιο φτηνο καποιες φορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...