Προς το περιεχόμενο

Συνθεση υπολογιστη μεχρι 1000 Ε

Aprosarmostos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω μια καλοζυγισμενη προταση για gaming kai multitasking στα 1000 ευρο (+-50).εχω κατασταλαξει σε i5 2500k ΑΤΙ 6950 δεν χρειαζομε ηχεια και λειτουργικο (win 7 64 bit).Αν το θελω ετοιμο η οχι? αν μπορω να φτιαξω πολυ καλυτερη συνθεση αγοραζοντας κομματι κομματι απο skroutz εχω τεχνικο.Ειμαι απο ροδο και εδω εχουμε μειωμενη φορολογια σε περιπτωση e-shop klp.Σας παρακαλω ξεδιπλωστε το ταπεραμεντο σας!! Ευχαριστω προκαταβολικα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πως σου ακουγετε να γλιτωναμε μερικα ευρουλακια απο το case να βαζαμε z68 μυτρικη και μνημες 1600mhz..? νομιζω καλυτερα ?

Δεν μου ακούγεται καλύτερα,αλλά εν πάσει περιπτώσει τι έχεις υπόψιν;

Δημοσ.

Δεν μου ακούγεται καλύτερα,αλλά εν πάσει περιπτώσει τι έχεις υπόψιν;

αν θελω αυριο μεθαυριο να κανω o/c μοιπος ειναι καλυτερο το z68?

Δημοσ.

αν θελω αυριο μεθαυριο να κανω o/c μοιπος ειναι καλυτερο το z68?

Όχι φίλε Απροσάρμοστε,αλλού είναι οι διαφορές του P67 με το Z68.'

Υ.Γ Αν θέλεις να γλιτώσεις κάποια λεφτά από το κουτί ,δες κι'αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25389&cat=1&sub=152&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined ,μόνο που θα χρειαστείς να του βάλεις κανά δυο ανεμιστήρες (π.χ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17616&cat=7&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined )ακόμα γιατί περιλαμβάνει μόνο έναν.

Δημοσ.

Ωραίο θέμα επίκαιρο και ενδιαφέρων (για όποιον πάει για φοιτητής τώρα). Πάντως μην υποτιμάτε τους AMD ειδικά τώρα που θα βγει και η καινούργια σειρά. Το καλό με την AMD είναι ότι δεν αλλάζει συνεχώς socket όπως κάνει η Intel και σε αδειάζει συνεχώς. Από το αρχικό πακέτο εγώ θα έβαζα τον X6 1100T, την ίδια κάρτα αλλά από την gigabyte, σκληρό western digital και ας πήγαινε λίγο ακριβότερο.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η amd σαν εταιρεια και βγαζει και υπεροχους ,φτηνους,ψυχρους επεξεργαστες.Αλλα αυτην την στιγμη,οι Sandy ειναι με μεγαλη διαφορα ταχυτεροι και σε προσιτη τιμη.Δεν συμφερει να πας σε παλιο σοκετ της amd αυτην την στιγμη γιατι ειναι ξεκαθαρα υποδεεστερο ,ειδικα αφου κιολας αναμενεται νεο σοκετ και επεξεργαστης απο την ιδια την amd.Το σωστο ειναι η να περιμενεις για τον bulldozer η αν θελεις να αγορασεις τωρα να πας σε Sandy.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η amd σαν εταιρεια και βγαζει και υπεροχους ,φτηνους,ψυχρους επεξεργαστες.Αλλα αυτην την στιγμη,οι Sandy ειναι με μεγαλη διαφορα ταχυτεροι και σε προσιτη τιμη.Δεν συμφερει να πας σε παλιο σοκετ της amd αυτην την στιγμη γιατι ειναι ξεκαθαρα υποδεεστερο ,ειδικα αφου κιολας αναμενεται νεο σοκετ και επεξεργαστης απο την ιδια την amd.Το σωστο ειναι η να περιμενεις για τον bulldozer η αν θελεις να αγορασεις τωρα να πας σε Sandy.

Εγώ θα συμφωνούσα με το παραπάνω. Και είμαι και AMDάκιας. Φυσικά θεωρώ το πιο φρόνιμο να περιμένεις. Και Bulldozer να μην θες να πάρεις, λογικά η Intel θα απαντήσει με μείωση τιμών. Και μπορεί να παίρνεις με τα ίδια χρήματα 2600k (όχι ότι το χρειάζεσαι αλλά για το γαμώτο). Αλλιώς αν κάποιος θέλει σώνει και καλά να πάρει τώρα PC πιο λογική επιλογή είναι ο 2500k.

Γιατί έχουν πει ότι το AM3 θα υποστηρίζει BD, αλλά όχι στο 100%. Έχουν πει θα κόβει κάποια χαρακτηριστικά του. Τώρα πόσα και ποια είναι αυτά και τι επίπτωση θα έχουν στις επιδόσεις κανείς δεν ξέρει.

Δημοσ.

Όχι φίλε Απροσάρμοστε,αλλού είναι οι διαφορές του P67 με το Z68.'

Υ.Γ Αν θέλεις να γλιτώσεις κάποια λεφτά από το κουτί ,δες κι'αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25389&cat=1&sub=152&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined ,μόνο που θα χρειαστείς να του βάλεις κανά δυο ανεμιστήρες (π.χ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17616&cat=7&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined )ακόμα γιατί περιλαμβάνει μόνο έναν.

ακυρο αυτο που γραφεις

το πρωτο κουτι εχει 45 και το δευτερο 43,και αν βαλεις και ανεμιστηρα παει στα 50... :fear:

Δημοσ.

ακυρο αυτο που γραφεις

το πρωτο κουτι εχει 45 και το δευτερο 43,και αν βαλεις και ανεμιστηρα παει στα 50... :fear:

Το πρώτο κουτί που του πρότεινα εγώ έχει 82 ευρώ μαζί με τον ανεμιστήρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...