Bimmermeister Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πήγα να αλλάξω την τιμούλα σε μια αγγελία μου,καθώς και να προσθέσω κανα 2 επιπλέον φωτογραφίες και πήρα αυτό το μήνυμα: "Δεν έχετε δικαίωμα να εκτελέσετε αυτή την ενέργεια ! Σημειώστε ότι η δυνατότητα επεξεργασίας μιας αγγελίας έχει περιοριστεί στις πέντε (5) ημέρες από την ημέρα της αρχικής δημοσίευσης της αγγελίας." Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνατε κάτι τέτοιο...μπορεί να μου πει τώρα κάποιος πως θα γίνει να επεξεργαστώ την αγγελία μου?Η έστω να γίνει μια ψηφοφορία και να δούμε πόσοι θα είναι υπέρ και πόσοι κατά αυτής της αλλαγής....το βρίσκω πολύ λανθασμένη κίνηση προσωπικά και πιστεύω πως και οι υπόλοιποι το ίδιο....
c0prse_grinder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 χαλαρωσε, μολις περασουν 7 μερες απο την μερα που την ανεβασες θα εχεις το δικαιωμα να κανεις νεα υποβολη και μετα να προσθεσεις τις 2 φωτογραφιες που θες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πήγα να αλλάξω την τιμούλα σε μια αγγελία μου,καθώς και να προσθέσω κανα 2 επιπλέον φωτογραφίες και πήρα αυτό το μήνυμα: "Δεν έχετε δικαίωμα να εκτελέσετε αυτή την ενέργεια ! Σημειώστε ότι η δυνατότητα επεξεργασίας μιας αγγελίας έχει περιοριστεί στις πέντε (5) ημέρες από την ημέρα της αρχικής δημοσίευσης της αγγελίας." Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνατε κάτι τέτοιο...μπορεί να μου πει τώρα κάποιος πως θα γίνει να επεξεργαστώ την αγγελία μου? Αυτός ο περιορισμός υφίσταται για να μην γίνεται κατάχρηση του δικαιώματος επανυποβολής της αγγελίας. Στο παρελθόν, όταν δεν υπήρχε τέτοιος περιορισμός, ορισμένα μέλη προχωρούσαν σε εικονική τροποποίηση της αγγελίας τους, την οποία στη συνέχεια επανυπέβαλαν, με αποτέλεσμα η αγγελία τους να βρίσκεται πάντα στην πρώτη σελίδα. Τώρα, η δυνατότητα τροποποίησης της αγγελίας περιορίζεται στις πέντε (5) ημέρες. Ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα μεγαλύτερο διάστημα αφού, όπως γράφει και το μέλος c0prse_grinder στις επτά ημέρες μπορείς να δημιουργήσεις νέα αγγελία. Η έστω να γίνει μια ψηφοφορία και να δούμε πόσοι θα είναι υπέρ και πόσοι κατά αυτής της αλλαγής....το βρίσκω πολύ λανθασμένη κίνηση προσωπικά και πιστεύω πως και οι υπόλοιποι το ίδιο.... Δεν γίνονται ψηφοφορίες για την εφαρμογή, την αλλαγή ή την ισχύ των Όρων Χρήσης του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.