Προς το περιεχόμενο

Laptop με Full HD ερωτηση για ταινιες!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πόσες φορές να το ξαναπούμε, ότι η εικόνα Full HD, δηλαδή 1920Χ1080, για να γίνει αντιληπτή στο μάτι, θα πρέπει να προβάλλεται σε οθόνη 40 ιντσών και βάλε...

Οι κατασκευαστές λάπτοπ, που επικαλούνται Full HD οθόνη, σε υπολογιστές με οθόνες 15,6', 17' και 18,3' ως κάποιο "σούπερ" χαρακτηριστικό, το κάνουν καθαρά για λόγους μάρκετινγκ!!!!

Πιό σημαντικό για μένα είναι η ύπαρξη θύρας HDMI, για να προβάλεις από το λάπτοπ σε μεγάλη τηλεόραση βίντεο ανάλυσης Full HD.

Κατά τη γνώμη μου ένα λάπτοπ (γι' αυτό λέγεται και φορητός Η/Υ), πρέπει να έχει όσο το δυνατόν μικρότερη οθόνη!!

Ένας 15,6-άρης με ανάλυση 1366Χ768 είναι ύπερ... μα ύπερ-αρκετός!!

Διαφωνώ και στο ότι η 1366χ768 είναι υπεραρκετή για ένα 15άρι λάπτοπ αλλά και στο ότι η fullhd ανάλυση απαιτεί 40άρα!!! οθόνη και βάλε για να είναι αντιληπτή στο μάτι. Απο την απόσταση που δουλεύει κανείς ένα 15άρι λάπτοπ, η διαφορά είναι εμφανής (αν και τη θεωρώ υπερβολική και σχεδόν κουραστική τη συγκεκριμένη ανάλυση σε 15άρα οθόνη), ενώ απο τις 17 ίντσες και πάνω, η fullhd είναι πια προαπαιτούμενο.

Δημοσ.

[...]

Ένας 15,6-άρης με ανάλυση 1366Χ768 είναι ύπερ... μα ύπερ-αρκετός!!

Προσωπικά τον βρίσκω υπερ-κουραστικό. Δούλευα σε 15άρι μεγαλύτερης ανάλυσης αλλά αναγκάστηκα να πάω σ αυτό κι η διαφορά είναι δυστυχώς εμφανέστατη.

Πάντως όπως και να χει δεν παίζει ρόλο μόνο η διαγώνιος αλλά και η απόσταση. Η TV συνήθως είναι σε κάτι μέτρα, το laptop μπορεί να ναι και στα 40cm.

Δημοσ.
Πιό σημαντικό για μένα είναι η ύπαρξη θύρας HDMI, για να προβάλεις από το λάπτοπ σε μεγάλη τηλεόραση βίντεο ανάλυσης Full HD.
Για να μη ανοιγω και καινουριο θεμα. Το laptop μου εχει HDMI. Μπορω να το συνδεω στην τηλεοραση και να βλεπω τις ταινιες εκει; Καλυτερα ειναι να το κανω ετσι ή μεσω egreat; Μπορω να εχω και τον ηχο απο τα ηχεια που εχω συνδεδεμενα στο laptop;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...