GIANNIS400 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μαζι με καποια fps και adventure παιζω και το pes2011 οnline και offline. Tην καρτα την ειχα στα defauld, ειπα να την ανεβασω λιγο γιατι το παιχνιδι μου lagare, της ανεβασα το Gpu clock στα 850 και το memory sta 1150 και δθια μαγιας σχεδον μηδενιστηκε το lag αλλά μετα μου εκανε τετραγωνακια μαυρα σαν σκακι δλδ... στο πανω μισο μερος της οθονης και στην συνεχεια με έβγαζε απο την συνδεση στο online game. Επειτα Κατεβασα το Gpu CLOCK στα 795 και το memory clock sta 1050, τωρα παιζω online pro μια χαρα χωρις lag και δε μου βγαζει και τα μαυρα τετραγωνακια.Γιατι μου το εκανε αυτο λετε, μηπως επειδη οι μνημες μου ειναι 800mhz και εγω πηγα το gpu clock 850 ή κατι αλλο εφτεγε? το συστημα μου ειναι στην υπογραφη μου.
Arctic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ανέβασες τάση ή όχι; Αν όχι τότε ανέβασε λίγο και δοκίμασε να τη στρεσάρεις
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καλα,ειδικα το Pes που δεν ειναι βαρυ παιχνιδι δεν ειναι game για να τεσταρεις την καρτα με το Overclock.... κανονικα θα επρεπε να σου το παιζει μια χαρα και χωρις Overclock.
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ο λόγος για το lag που αναφέρεις είναι ακριβώς ο αντίθετος. Η κάρτα είναι πολύ γρήγορη (κι όχι αργή για να χρειάζεται o/cing) για το PRO και γι αυτόν τον λόγο φαίνεται να κατεβάζει τα ρολόγια όταν το τρέχεις. Μια λύση που προτείνεται είναι να κάνεις force SuperSample AA απ το CCC. Δεν έχω Ati για να σου πω πού ακριβώς βρίσκεται αλλά υποθέτω θα το βρεις.
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ο λόγος για το lag που αναφέρεις είναι ακριβώς ο αντίθετος. Η κάρτα είναι πολύ γρήγορη (κι όχι αργή για να χρειάζεται o/cing) για το PRO και γι αυτόν τον λόγο φαίνεται να κατεβάζει τα ρολόγια όταν το τρέχεις. Μια λύση που προτείνεται είναι να κάνεις force SuperSample AA απ το CCC. Δεν έχω Ati για να σου πω πού ακριβώς βρίσκεται αλλά υποθέτω θα το βρεις. Σωστα.και επισης εαν θυμαμαι καλα το Pes εχει σαν επιλογη vsync.μπορει να το εχει κλειστο.για ενεργοποιησε το και δες...
Jimakos666x Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 δηλαδή ρε παίδες τα τετραγωνάκια του συμφορουμίτη δεν ήταν artifacts παραγόμενα από το "υψηλό" oc? :huh:
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Artifacts ήτανε από το OCing. Και τα παιδιά λένε, πως το PES δεν laggare λόγω VGA οπότε δεν χρειάζονταν OCing. Και δίκιο έχουν. Η 5850 το έχει το PES για πλάκα. Κάτι άλλο είναι
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ο λόγος για το lag που αναφέρεις είναι ακριβώς ο αντίθετος. Η κάρτα είναι πολύ γρήγορη (κι όχι αργή για να χρειάζεται o/cing) για το PRO και γι αυτόν τον λόγο φαίνεται να κατεβάζει τα ρολόγια όταν το τρέχεις. Μια λύση που προτείνεται είναι να κάνεις force SuperSample AA απ το CCC. Δεν έχω Ati για να σου πω πού ακριβώς βρίσκεται αλλά υποθέτω θα το βρεις. Απ οτι καταλαβα μου λες οτι πρέπει να κατεβασω την ταχυτητα της κάρτας για να παιξω καλήτερα, και όντος το λαγκ μετα απο 10 παιχνιδια περιπου ξαναεπεστρεψε σε χειροτερη μορφη.Το vsyng το εχω ενεργοποιημενο, που ειναι αυτο το force SuperSample AA απ το CCC που λες για να το κανω... thanks
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Να την αφήσεις με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν σου προσφέρει τίποτα το overclock ειδικά με το PES. Όσο για το Supersample AA ειναι εδω :
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 @GIANNIS400 - Στο κάνει μόνο online? Local πως συμπεριφέρεται? Γιατί αν είναι μόνο online αλλού είναι το πρόβλημά σου. - Me ποιον Catalyst είσαι? Αν είσαι με 11.6 θα σου πρότεινα να τον αλλάξεις. Είτε γύρνα πίσω στον 11.5b είτε βάλε αυτόν: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=347384 - CAP έχεις βάλει? Αν όχι βάλε αυτα: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=347096 . Αν έχεις παλιότερη έκδοση CAP, unisntall και βάλε αυτά - Είσαι με τελευταίο bios στην μητρική? Η 5xxx θέλει bios-update στα παλιότερα chipsets - Τον Ε8400 τον έχεις σηκώσει καθόλου? Έχει εύκολα τα 3.6 χωρίς ρεύματα και θερμοκρασίες
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 @GIANNIS400 - Στο κάνει μόνο online? Local πως συμπεριφέρεται? Γιατί αν είναι μόνο online αλλού είναι το πρόβλημά σου. - Me ποιον Catalyst είσαι? Αν είσαι με 11.6 θα σου πρότεινα να τον αλλάξεις. Είτε γύρνα πίσω στον 11.5b είτε βάλε αυτόν: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=347384 - CAP έχεις βάλει? Αν όχι βάλε αυτα: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=347096 . Αν έχεις παλιότερη έκδοση CAP, unisntall και βάλε αυτά - Είσαι με τελευταίο bios στην μητρική? Η 5xxx θέλει bios-update στα παλιότερα chipsets - Τον Ε8400 τον έχεις σηκώσει καθόλου? Έχει εύκολα τα 3.6 χωρίς ρεύματα και θερμοκρασίες 3,6ghz τον εχω, ολα αυτα που λες θα τα κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.