Προς το περιεχόμενο

6950 σε 6970?

sta2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα αγορασα μια sappgire 6950 και το Internet εχει κατακληστει απο posts με ατομα που την flashαραν και την εκαναν 6970 αλλοι λενε πως αξιζει αλλη πως χαλαει to gpu και μετα που προσπαθησαν να το τρεξουν απο το dualbios παλι ειχαν προβληματα γιατι ειχει χαλασι το gpu κτλ κτλ.Το ερωτημα μου ειναι τελικως αξιζει η οχι?θα μου πειτε πως νταξ οτι κανεισ το κανεις με δικο σου ρισκο και θα συμφωνισω αλλα το ρωταω ποσοστιαια να το κανω η να το αφισω οπως ειναι με λιγο πειραγμα στα clocks απο το trixxx???

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια sapphire 6950 2gb πρεπει να κοιταξω να δω καποιον αριθμο?απλα δε θελω να την flashαρω και να την καψω και να κλαιω τα οσα ευρουλακια μου ;) δεν το'χω και τοσο πολυ!

Και να καει που η πιθανοτητα αμα γίνουν ολα σωστά και άμα το υποστηριζει η κάρτα σου είναι απειροελάχιστη γιατι να χασεις τα χρήματα σου εσυ???

Κανεις χρήση της εγγύησης. Που θα καταλάβουν στο κατάστημα αγόρας οτι καηκε απο φλασαρισμα??? (αν δεν τους το πεις εσύ βέβαια?? ;) )

μαλιστα οποτε εφοσον το υποστιριζει (απο που ειπαμε 8α το καταλαβω αυτο?) προχωρω απτοητος...μαλιστα πολυ χαιρομαι!!καποιο ιδιαιτερα εργονομικο tutorial???

Εν τω μεταξύ δεν είπες ακόμα ποια έκδοση έχεις και αν είναι reference.

+1

μαλλον ειναι απο αυτες που δεν ξεκλειδωνουν.....

Αλλα μην χαλιεσε.κανε της overclock με το msi afterburner.

Κατεφτασε ειναι η dirt edition και απο οτι βλεπω δεν εχει dual bios οποτε προφανως δεν γινεται...οποτε πως τον overclockarω με trixx?και αν ναι καποιες διευκρινησεις περι τις τιμες που πρεπει να βαλω και τι να πειραξω σε core, memories και voltage...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Απ' όσο ξέρω όχι.

Την έχεις ήδη ή σκέφτεσαι να την πάρεις;

δεν την εχω απλα εχω την δυνατοτητα να την παρω σε τιμη κοστους και το σκεφτομουν..εχει τουλαχιστον διαφορα απο μια 6950 1gb ? gigabyte ή asus ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...