ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα με κάποιο λάθος που είχα κάνει σε παλαιότερη δήλωση σχετικά με το ΕΤΑΚ και προέκυψε ένα θέμα με κάποια χρήματα που έχω πληρώσει επιπλέον και πρέπει κάποια στιγμή να μου επιστραφούν. Ξέρει κανείς αν έχω δικαίωμα να ζητήσω από την εφορία πρόσβαση στα στοιχεία μου, κάτι σαν αναλυτική κατάσταση ποσών που τους έχω/μου έχουν πληρώσει έως σήμερα; Ή έστω να μου δώσουν πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μου;
Ather Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δικαίωμα έχεις, αλλά θα πρέπει να έχουν κρατήσει αυτοί τα στοιχεία.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα με κάποιο λάθος που είχα κάνει σε παλαιότερη δήλωση σχετικά με το ΕΤΑΚ και προέκυψε ένα θέμα με κάποια χρήματα που έχω πληρώσει επιπλέον και πρέπει κάποια στιγμή να μου επιστραφούν. Ξέρει κανείς αν έχω δικαίωμα να ζητήσω από την εφορία πρόσβαση στα στοιχεία μου, κάτι σαν αναλυτική κατάσταση ποσών που τους έχω/μου έχουν πληρώσει έως σήμερα; Ή έστω να μου δώσουν πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μου; Εάν δεν υπάρχει κάποια ειδική διάταξη που αφορά τις ΔΟΥ, προφανώς έχεις δικαίωμα να δεις στοιχεία που σε αφορούν: "Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα, ύστερα από γραπτή αίτησή του, να λαμβάνει γνώση των διοικητικών εγγράφων" (άρθρο 5 παρ. 1 Ν.2690/99)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.