Προς το περιεχόμενο

windows phone η android ?

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγες ωρες εβγαλα το sony ericsson μου απο το πληντυριο....ΠΡΕΠΕΙ να παρω κινητο, εχω μια μπακατελα τωρα για να βολεφτω, σκεφτομαι να παρω windows phone γιατι μου αρεσει στην ιδεα και το εχουν λιγοι. Να παω να παρω τωρα ενα windows phone ? αυτο εδω π.χ. http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7809/HTC-T9292-HD7-Windows-Phone-7-Smartphone-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-HTC-HD7-Microsoft-Windows-Phone-7-GR η να πειμενω γιατι κατι λεγεται.......

Να παρω με android ? μηπως το windows phone ειναι καλυτερο ? αν παρω android θα παρω το galaxy s.ειμαι διαθετιμενος να περιμενω μεχρι τον οκτωβριο αν γινει κατι το συνταρακτικο !

τωρα ειδα το αλλο thread....sry.

Δημοσ.

Νομιζω αυτες τις μερες συμφερει το nexus s με 299.

Android>Windows αλλα το optimus 7 λεει πολυ για την τιμη του. Παρολα αυτα προσωπικα δεν θα πηγαινα. Οσοι φιλοι μου ειχαν htc hd2 και βαλανε android μου λενε τα καλυτερα. Εχω μπλεξει να περναω android σε hd2 :P

Δημοσ.

Εχω windows phone και ειναι παρα πολυ ομορφο το λειτουργικο. Η αληθεια είναι ότι προσανατολιζόμουν σε android διότι όπως και να το κάνουμε ειναι πιο ώριμο. Αλλά η τιμή στα 200€ που το πηρα λίγο παραπάνω από την επιδότηση ήταν δελεαστικότατη. Κι εγώ θα πρότεινα nexus

Δημοσ.

φιλε να σου πω κατι αν ειναι να παρεις καινουργιο τηλεφωνο θα σου προτηνα να παρεις ενα iphone. το καλυτερο. τουλαχιστον απο το windows phone ειναι καλυτερο γιατι ειχα windows phone.αλλα εσυ αποφασιζεις!

Δημοσ.

φιλε να σου πω κατι αν ειναι να παρεις καινουργιο τηλεφωνο θα σου προτηνα να παρεις ενα iphone. το καλυτερο. τουλαχιστον απο το windows phone ειναι καλυτερο γιατι ειχα windows phone.αλλα εσυ αποφασιζεις!

δεν θελω να πληρωσω ενα καρο λεφτα για το Iphone, δεν λεω δεν παιζεται το κινητο αλλα δεν ειναι ακομη για εμενα....για το hd7 τι λετε ? ποιο ειναι το καλυτερο κινητο windows phone που κυκλοφορει ? σε λογικη τιμη....γιατι μου αρεσει πολυ αυτο το λειτουργικο αν το παρω θα δεχτω κανονικα το μεγαλο update (mango)?

Δημοσ.

300 ευρω μαξιμουμ, αν ειναι κατι σε windows mobile σε υψηλοτερη τιμη ποσταρετε το, παντος θα ηθελα κατι σε αυτη την τιμη !

Δημοσ.

Παρε το Omnia 7 αν θες να ρισκαρεις μιας και δεν το υποστηριζει εδω η samsung

Αλλιως Trophy/Optimus και σου μενουν 100 euro στο χερι

να μην παω στο hd7 ?

Δημοσ.

Για μένα έχει πολύ μεγάλη οθόνη βέβαια αυτά είναι γουστα :)

ναι ειναι λιγο μεγαλη, το κινητο το θελω για 2+ χρονια θελω κατι που να μεινει, η το hd7 η το mozart κοιτω, λυπαμε να δωσω ομως 275 ευρω περιπου για το mozart και να μην παρω το hd7 γιατι πιστευω οτι ειναι το κλαυτερο windows phone mobile.

ποια η διαφορα του mozart με το hd7 ? κοιταξτε λιγο το μοζαρτ εχει 8mp καμερα ενω το hd7 5mp http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8300/HTC-T8698-7-Mozart-Windows-Phone-7-Smartphone-GPS-WiFi-Mozart-7

Δημοσ.

Εκτος απο καμερα και μεγεθος οθονης ειναι τα ιδια

αν ειναι να το κρατησεις τοσο καιρο ισως καλυτερα να πας στο Mozart με 16gb

8gb γενικα ειναι λιγα

Θεωρητικά η κάμερα είναι καλύτερη στο mozart στην πράξη και τα δύο είναι χάλια όπως όλα τα Htc

Μην σε ξεγελάει το xenon flash είναι της πλάκας

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/12768_Xenon_head_to_head_Nokia_N8_vs.php

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...